• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese merhabaaa

pırlanta_a bende aynen.hiç kıyafet bakmıyorum ama eskilere girebiliyorum azına yanı.ama yaza bomba gibi giricem inbşallah
kilo verenlere tebrikler

gulgulmez canımsın geldim farketmişsin yoklugumu:)
dün izinliydim evdeydim kızımla :))
lahana yagını ile ölçülerime baktınmı?harıka bir şey gerçekten.

dün izinli olunca biraz kaçamak yaptım ama o kadarcıkta olurdu hani en son yedigim cipsleri saymazsak :))
olsun bugun dengelerım ben

herkesı optumm

herkese merhabaaa

pırlanta_a bende aynen.hiç kıyafet bakmıyorum ama eskilere girebiliyorum azına yanı.ama yaza bomba gibi giricem inbşallah
kilo verenlere tebrikler

dün izinli olunca biraz kaçamak yaptım ama o kadarcıkta olurdu hani en son yedigim cipsleri saymazsak :))

herkesı optumm

İnşallah alkisalkisalkis eskilere bile girmek çok iyi. sıkı ve fit olucaz :))
bebişi benim için akşam öpersin :))

sabuncum bak yakaladım seni iyi geceler canım...kaydirigubbakcemile3
çok haklısın ama ben suçumu bildiğimden tartıldım bu kadar yemeye kilo aldım mı acaba diye..:utangac::oklava: malum haftasonu misafir vardıya yapmışken bende yedim ama fazla kaçırmışım...:çok üzgünüm: yani özetlersem kaçamağın alası var canımsırnaşık şey

Canımcığım telafi yolları görünmüş o zaman sana . . .
Olur o kadar ama kendi yaptığın lezizlerden yiyemeyeceksende yani di mi . . .

nan bi 69 olamadim.. :delphin:

Sürmelimmmm seni göz makyajı topiğinden severek takip ediyorum . . . ailecek sizi çok seviyoruz yani kaydirigubbakcemile3 bekleriz canım 69 olamasanda gel . . .

canım yaş 26 boy 1.74 kilo 65.zayıf gibi gözükebilirim uzaktan ama öyle güzel bi can simidim varki :))) denizde boğulamıyorum bile kaydirigubbakcemile4 acilen gitmesi lazım bu can simidinin bakalım neler olcak :) diyetim yukarda yazıyo zaten :))))

a.s. +1 a.s.

Günaydın fıstıklar,

bugün nasılsınız bakalım...

Buarada saracıracı hoşgeldin aramıza... Seni aramıza aldık bile aşkolsun..kaydirigubbakcemile

Motivasyon kraliçesi beneklimi seçmekte sana katılıyorum sabuncum..
Teşekkürler mavişbeneklim motivasyonların için.. Harikasın..

Ben son iki gündür kendimi iyi hissetmiyorum. Sanırım kendimi biraz fazla zorladım çok az yedim falan.. İştahım felaket kapandı dün akşam yine hiç bişey yiyemedim.. dün tüm gün düzgün yediim yemek bi tabak salata oldu..

Neyse bende bu sabah gittim kendime peynirli simit sandvüç aldım.. Ayçekirdekli simit içine kaşar ve domates koymuşlar.. Hoş onunda çereğini yedim .. Ama doydum.. :CüvCüv:

öğlende düzgün bişeyler yer kendimi toparlarım heralde :)

Aman canım dikkat et . . . :ecrin_bebek:

Kızlar kızlar biraz önce ben de dayanamadım tartıldım,kaç çıktım biliyor musunuz 61,4...İnanamadım biraz bekledim tekrar çıktım gene 61,4...

Yuppiiii ,ya inaaaannnaaamıııyoooruuummm gerçekten...hihoyyyt:teytey::dance:(Umarım uyanmışımdır,bunları rüyada falan yazmıyorumdur)

Bi ben mi veremiyorum kilo bu topikte bana mı öle gelio . . . :1ninca:

Canım çok sevindim adına . . .

:hooray:

yaa ben hergün tartılmak istemiyorum sabahı zor ediyorum tartılamamak içn cumaya kadar tartılmıycam illerini çıkarıcam şimdi
sabah peynir 1 dilim k.ekmek 3 4tane çeri domates
2 parça maviyeşillıght çilokata(oglum böle diy çikolataya)
bugün çok dikkatli olmalıyım

cuma günü inşallah bende kilo vermişim derim sizlere

arkadaşım rondoda çekilmiş biberiyeyi suyla içiyometebolizmayı hızlandırıyormuş

evde var ama kalkıp bi türl yapamadım

birazdan arkadaşla yürüyüşe çıkcam yürüyebildigim kadar yürüycemkaydirigubbakcemile

gerçi arkadaşımın pek ihtiyacı yok ama onada spor olsun

neyse kızlar öpüldünüz

Bizde çikolataya çilokata diyelim . . . gamyoncuiremsu

Kızlar ben kendi kendime bir karar aldım. Sizlerle paylaşmak istedim.
Bu rejim olayına başladığımdan beri kendime hiç birşey (özellikle kıyafet) almadım.
Allahın yardımıyla, benim azmimle kilo verdikten sonra alışverişe çıkıcam.
Birde kuaföre gitmiyorum. Hedefime ulaştığım zaman kuaföre gidicem.
Kendimi değiştiricem, yenilenicem. :)))

Canım süper süper süper . . .
Bu kararın kilo vermende oldukça etkili olur . . .
Saçların için ne düşünüyosun ?

herkese merhabaaa

kilo verenlere tebrikler

herkesı optumm

Canımcığım lahana yağı tamamdır diyosun yani bizim simitlerede yarar mı ?

herkese merhabaaa

kilo verenlere tebrikler

herkesı optumm

melekim dün bende izinliydim :)Farkettim tabi yokluğunu
lahana yağı işe yarıyo yani tamam bence alıcam o zaman saol canım

Bu rejim olayına başladığımdan beri kendime hiç birşey (özellikle kıyafet) almadım.

pırlanta bende alışveriş ve saç için haziranı bekliyorum senin gibi yani kaydirigubbakcemile3

bende aranıza yeni katıldıma.s bu kilo verme yarışması devam ediyor mu ve nasıl katılıyoruz acabamirmirmirmir Bende kilo verme çabalarımdan bahsedeyim. herzaman sınırım 72 olmuştur bi çabucakta iniveririm 67ye ondan sonra bi rahatlık gelir gerisi gelmez oyüzden bu yarışmayla kendimi zorlamak istiyorum nasıl katılabilirim acaba biri yardımcı olursa çok sevinirim.

bende aranıza yeni katıldıma.s bu kilo verme yarışması devam ediyor mu ve nasıl katılıyoruz acabamirmirmirmir Bende kilo verme çabalarımdan bahsedeyim. herzaman sınırım 72 olmuştur bi çabucakta iniveririm 67ye ondan sonra bi rahatlık gelir gerisi gelmez oyüzden bu yarışmayla kendimi zorlamak istiyorum nasıl katılabilirim acaba biri yardımcı olursa çok sevinirim.

Aramıza katıldın bile. İstedikten sonra. Bizler genelde pazar veya cuma günü tartılıyoruz. Listemiz var herkes o hafta kaç kilo verdiğini, kaç kilo olduğunu yazıyor. Birde istersen günlük yediklerini yazabilirsin. :)) Hoşgeldin.

gulgulmez ınşallah güzel güzel cici elbiseler alıcaz hele bi kilomuzu verelimde.

Sabun Benim şimdiki saç rengim çikolata. Buğday tenliyim.
Kumral veya hafiften sarışın olmayı istiyorum.
Bakalım kuaförüm yakışır derse öyle bişey yaptırıcam.
Yakışmaz derse onun tavsiyesine göre değişik renkler denicem.
Hele şu üstümdeki 9 kilodan bir kurtulayım. Fıstık olucam fıstık :))

pirlanta_a aynen bende senin gibi yapıyorum baştan beri hiç kıyafet almıyorum ayakkabı beğendim almıyorum.dip boyada yaptırmıycam kilo vermeden dedim ama o olmıycak galiba çok sırıtmaya başladı onu bu ay yaptırcam kaydirigubbakcemile5

ya kızlar pendikte oturan tek kilo vermek isteyen hatun ben miyim??? sabah akşam tek başıma yürümekten sıkıldım eğer varsa pendikte oturan beraber yürüyüş yapabiliriz

KIZLAR DÜN İNTERNETTE DOLAŞIRKEN YENİ Bİ AEROBİK PROGRAMI BUNDUM.BU SABAH İLK İŞ UYGULADIM.HERYERİ ÇALIŞTIRIYO VE GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL TERLETİYO.BELKİ DUYMUŞSUNUZDUR NİVEA BODY İLE DİNAMİK SABAHLAR.İNTERNET ADRESİNİ VERİYORUM AŞAĞIDA MUTLAKA İNDİRİN VE UYGULAYIN SİZDE.BÜTÜN KASLARI ÇALIŞTIRIYO VALLA.HERYERİM AĞRIYO.YAPMASI ÇOK KOLAY AMA.SİZEDE TAVSİYE EDERİM EMİNİM İŞE YARAYACAKTIR :)

NIVEA İLE DİNAMİK SABAHLAR! İNDİR!

HEPİMİZE KOLAY GELSİN KIZLARRRR kaydirigubbakcemile5

Sürmelimmmm seni göz makyajı topiğinden severek takip ediyorum . . . ailecek sizi çok seviyoruz yani kaydirigubbakcemile3 bekleriz canım 69 olamasanda gel . . .

oyy oyyyy sagol canim benimmmŞenizcokacimcoook
buraya gecen hafta katilmak istiyordumm emmeee olmadi kendimi saldim hawalarda kotu olunca yuruyus falanda yapamadim.. bu hafta telafi ederim artik.. kaydirigubbakcemile4

sabun'cum gul'cum lahana yagı test edilmiş onaylanmıştır:lepi:
tek kelimeyle MUHTEŞEMkaydirigubbakcemile2

yeni gelenler hoşgelmişler
sizlere bir sorum olacak.aranızda hiç zayıflamaya destek ürünü kullananlar oldumu?
şu meşhurrr biber hapını denemek istiyorumda denesemmi denemesemmi kararsızım:utangac:
malum verilecek rahatsızlık verici çok kilomda yoka.s.

bu arada tartıda 61.400 u gören arkadaşımı tebrik ediyorum ismi gene unuttum:utangac:

canim ayni bende senin gibi yapiyorum ne sacimi boyadim ne kiyafe aldim 60 olmayi bekliyorum 18 haziranda türkiyeye gelicem 1 hazirandan itibaten alisveris yapmayi düsünüyorum insallah yetistiririm gamyoncuiremsu

bu arada lunacigimm tebrikler sana :nazar:

kızlar merhaba,
ben de bu kilo aralığındayım. ve metabolizmam inanılmaz yavaş. 8 kilodan sonra kilo vermem neredeyse durdu.3haftadır hiç kilo veremedim.spor,saglıklı beslenme ve yesıl çay...hiçbiri kar etmiyor.sizlerin mesajlarını okudum. azminize ve inancınıza hayran kaldım. ama haftada 2-3kılo verebilenleri okuyunca moralim bozulmadı değil.ben zaten 8 kiloyu da 3.5ayda ancak verebildim.trioid sorunum da yok. neden bu kadar yavaş çalısıyor bünyem bilmiyorum. halbu ki yasım daha 23....mirmirmirmir

yeni gelenler hoşgelmişler
sizlere bir sorum olacak.aranızda hiç zayıflamaya destek ürünü kullananlar oldumu?
şu meşhurrr biber hapını denemek istiyorumda denesemmi denemesemmi kararsızım:utangac:
malum verilecek rahatsızlık verici çok kilomda yok

ben biber hapını denemedim ama hodia yı denedim hiç bişeye yaramıyo bence birde bi tanıdıım lidayla 12 kilo wermiş şimdide acı çehre aldı ama 18 gün oldu başlayalı bir gram bile wermemiş henüz

Back
X