• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam arkadaşlar nihayet bende aranıza katıldım.. 5 gündür diyet yaparak sonunda 71 kilodan 67 kiloya düştüm ve bu gruptayım... amacım 55 olmak çünkü bebiş yapmak istiyorum.. desteklerinizi bekliyorum...:):)

çok tşkler arkadaşım
bende söyle duymuştum 1saatten fazla yapsanda 1saat içinde yag yakımı oluyo diye okumuştum bilmiyorum nekadar dogru nekadar yanlış ama

Ttalım ben de öyle düşünüyorum ve biliyorum ama herkesin kendi tercihi Allah hepimize de sağlıkla,sıhhatel,huzurla,mutlulukla zayıflamak nasip etsin inşallah:16::13::nazar:

ya senin neyini kıskanayım. 1 ay olmamış spora başlamışsın onumu kıskanacağım istersen günde 10 saat yap banane

tabi ki bu kimseyı ilgilendirmez bunu itici cümlelerini yazmadan önce yazsaydın keşke hayatım hayır canım daha bir ay bile olmadı 18 gün oldu sen herhalde doğar dogmaz başladın spora neyse ben duşa gidiyorum kızlar grş gelince

canım yorumun için çok teşekkür ederim benim minik göğüsler iyice yokolmaktan hallice oldular ön tarafıma uygun bir sütyen bulmak zor oluyor 85 filan olunca içinde kayboluyor 80 bile ön tarafım için acayip büyük acaba pamuk mu silikon mu doldursam ne:9::9::9: ön tarafım tuhaf durmasın diye mecburen küçük çamaşır kullanıyorum bu kez de sırtımı sıkıyor şaştım kaldım:26:75 de olmaz şimdilik :16:

esw cim bunları da şimdi çektirdim oğluşuma burda içime çamaşır giymedim bak bakalım canım bir de böyle yorumla canımcım yorumlarınız benim için çok çok önemli şimdiden teşekkürler olumlu - olumsuz her türlü yoruma açığım öyle olmasam zaten fotoların burda ne işi var değil mi canım ?:9::9::9::16:

Eki Görüntüle 124485

Eki Görüntüle 124486

canım gördüm fotolarını
sanki senin sırt bölgen biraz kalın gibi geldi bana
özellikle 2. fotoda
ya çok yakından çekildiği içindir tam emin değilim ama
kolların altından daha ince başlasa daha güzel duracak sırtın bundan emin olabilirsin canım
inşallah ytorumlarım seni üzmez :61:

kızlar misafirler gelmeden bi bakayım dedim
bugün akşam yemeği yemedim, ara olarak 1 elma ve 10 fındık yedim
misafirlerin yanında bişiler yerim diye düşündüm, yoksa ayıp olur ev sahibi olarak
bide şu anda üstümde daha önce içine giremediğim bi pantalonum var, rahat oldu ama eşim basenlerimin biraz çıktığını söylüyor, inşallah onları da uzay yürüyüşü ile eriticem
yarım saat de onu yaptım zaten :))
pantalonum üstüme olunca acaip mutlu oldum, çok seviyodum onu ama artık olmuyodu tabi üstüme fakat bu gün oldu :52::52:
bide geçen sene 55 kiloyken aldığım ve 1-2 ay giyebildiğim bi pantalonumu denedim, ona da girdim :52
::52::52::52:
kociş o pantalonda da basenlerin çıktığını ama popişin çıkmadığını söyledi, bide göbek de hakkaten toparlanmış, o pantalonu giyince farkettim kızlar :64:
darısı diğer pantalonlarımın ve hepinizin başına kızlar

kızlar görüşmek üzere ben yemek sonrası günlük raporumu da vermeye gelirim :9::9::9:
tamam talım afiyet olsun canım şimdiden :16:
hayır yemedim canım

ben kilo vermek istesem yaseminciğim daha erken saatler de yemek yer, biraz da spor yapar ve daha da az yer hemencecik 50 kg ye geliveririm ama sağlığım ne olur canım onu düşünemiyorum bile kendime bir düzen çizdim ve de uyguluyorum sonuçtan da çok ama çok memnunum sadece ben değil etrafımdaki herkes çok memnun :52:
haklısın hayatım dediğin gibi herşeyin başı sağlık tabiiki

kızlar bileklerim de incelmiş benim
kolumdaki saat fıldır fıldır walla, tekrar ayarlatmam gerekecek kordonunu :)

lahana diyetini uyguluyorum 5 gündür ayrıca günde 1.5 saat de spor yapıyorum.. bu diyet resmen mucizevi :)

anladım canım
biz burda öyle diyetler uygulamadan sağlıklı ve dengeli beslenerek ayrıca sporla da bunu destekleyerek kilo veriyoruz

selam arkadaşlar nihayet bende aranıza katıldım.. 5 gündür diyet yaparak sonunda 71 kilodan 67 kiloya düştüm ve bu gruptayım... amacım 55 olmak çünkü bebiş yapmak istiyorum.. desteklerinizi bekliyorum...:):)

canım şimdilik ilk yazdığın yazıyı okudum hergün burda yediklerimizi ve yaptığımız spor egzersiz yürüyüş varsa burda paylaşıyoruz bu konuda birbirimize eksik veya fazlalıklar varsa bildiklerimizi söylüyoruz

spor zaten olmazsa olmaz canım.. ayrıca öyle diyet dediğin şeyde bugün mesela bruksel lahanasından tut yoğurt ve bifteke kadar herşeyi yedim ben.. :)

afiyet olsun canım :)))
ben lahana diyeti deyince tek tür besinle besleniyosun diye düşünmüştüm de
kızlar aniden çıkarsam kusura bakmayın, misafirler her an gelebilir de :9:

Back
X