- 6 Ağustos 2010
- 41.947
- 76.845
- 1.123
boyum 1.53 kilom 68.400 farmasi
çizelgen olmayınca bilinmiyor canım da onun için sordum şu ana kadar kaç kilo verdin ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boyum 1.53 kilom 68.400 farmasi
Günaydın kıslar,
Menüleriniz ne güzel sisin öyle.. Maşallah size..
Benimki de fena sayılmaz. Yazayım dünki menümü..
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 2 ufak parça dil peyniri
Ara: 2,5 adet light tuzlu püsküüt
Öğlen: Lor peynirli salata
Ara: 1 mandalina, 1 elma
Akşam: 1 porsiyon brokoli, 8 adet top köfte, 2 kaşık yoğurt
Güzel olmuş galba..
Bu sabahda güne şu şekilde başladım. Güzel oluyor. Tavsiye ederim.
Bir elmeyı ufak ufak doğradım. Üstüne ceviz ve bade kırığı koydum 1 karşık kadar. Biraz tarçın, biraz zencefil serptim üstüne. Süt de koydum üstüne. Afiyetle yedimm.. Baya güzel oldu.. :)
Ara için yanımda yarım salatalık var. ( Salatalıklar kocaman kocamandı. Yarısını da salataya koydum) Öğlen için brokoli salatası var. İçine biraz lor peyniri de ekleyebilirim.. Sonra yine ara için elma mandalina olabilir. Akşam da köfte salata yoğurt düşünüyorum.. Bakalım günü nasıl geçiricem.. Yeni rapor veririm yedikçe..
Herkese az kalorili, bol hareketli bir gün dilerimmm...
hoşgeldin nugyacım vallaha özledim seni![]()
beni özlemedin mine kıskancım dimi
![]()
öğle menün çok az geldi canım bana,ekmek de yok.biraz dahi olsa ekmek yiyioruz mutlaka yada pilav türü bişeyler
Kızlaaar günaydın listemi falan yazıcam ama haber veriyim dedim TRT 1 de hamilelikte ve hamilelik sonrası beslenme konusunda bilgiler veriyorlar, neler yenmeli birazdan da örnek liste vereceklerrr!!!![]()
günaydınnnn canlarımmmmmmmm,
dünkü menümü yazayım hemencik
sabah
1 kk beyaz peynir
2 dlm kepek ekmeği
4 zeytin,nane
ara
3 mandalina
öğle
1 kase bulgur pilavı(5 çk kadar)
3 çk bahçıvan kebabı
ara
1 kase yoğurt
akşam
salata
2,5 çk ton balığı
1 dlm kepek ekmeği
ara
1 bardak süt
8fındık
5 badem
1 lokum:26:
günaydın herkese...
kızlar diyetisyene gidiyorum bu gün... tak dedi artık canıma... neymiş işin doğrusu ben de öğrenip geleyim...inşallah bu gün de bi aksilik çıkmaz... bu güne kadar ne zaman niyetlensem hep bi aksilik çıktı da...
sormaz mıyım... aklımdaydı zaten... cevabına göre ben de alığ geleceğim...maibeyazcım diyetisyenine ev tip yağ kas su kemik ölçümü yapan dijital terazilerin güvenilir olup olmadığını da sorar mısın canım?![]()
günaydın herkese...
kızlar diyetisyene gidiyorum bu gün... tak dedi artık canıma... neymiş işin doğrusu ben de öğrenip geleyim...inşallah bu gün de bi aksilik çıkmaz... bu güne kadar ne zaman niyetlensem hep bi aksilik çıktı da...
sormaz mıyım... aklımdaydı zaten... cevabına göre ben de alığ geleceğim...![]()
herkese günaydınlaaaar
sabah kahvaltımı yazayım hemencik
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 kk beyaz peynir
2şer çeri domates ve çıtır salatalık
1 çarliston
3 yeşil zeytin
1 avuç maydanoz
2 çay kaşığı bal
1 bardak portakal-greyfurt suyu
hugocum bişi sorucam sana
dün bizim takımdan bi arkadaş diyetisyene gitti de ilk kez, ona bayanlarda ideal yağ oranı 11-17 arası demiş fakat bana çok düşük geldi bu oran, senin diyetisyen bişi sölemiş miydi bunla ilgili olarak hiç?
canım sakın o oran 21 - 27 arası olmasın :26: