• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar 50dakka uzaya gittim geldim
birazsonra bi nescafeyle bifincan leblebi yerim eger dahada geç yatrsan bde yeşilelmamıda yerim

farmisi bizi bırakmaz allah izin veririse demi canım:38:

inşallah bırakmam canım rabbim müsade ettiği sürece :38:
anca geçmişi okumaya oturdum :9:

herkese günaydıınnnnnnnnnnnnnnnnnn
dünkü menüm

sabah
1yumurta
1 kk beyaz peynir
2zeytin
2 dlm kepek ekmeği

ara
1elma

öğle
6 çk taze fasülye
1 kase domates çorba
1,5 çk fırın makarna
2 dlm kepek ekmeği

ara
1 portakal

akşam
1 tabak karnıbahar salatası(1çk zeytinyağı ile)
2 köfte büyüklüğünde tavuk
2 zeytin

ara
1elma
1 bardak süt
3 badem
5 fındık

akşam yemekten sonra 35 dk 5.0 temposunda yürüdüm.spor yapımak süper bişey insan kendine geliyor,akşamları deliksiz uyuyor:61:her ne kadar kızım rahat bırakmasada 35 dk yapmayı başardımm:66:
menüme yorum plsssssssssssssssssssssss:34:

canım ben şahsen listeni çok beğendim
canım akşam 2 kaşık olsun yoğurt yemeni ya da ayran içmeni öneririm nacizane gene de sen bilirsin :16:

canım ben şahsen listeni çok beğendim
canım akşam 2 kaşık olsun yoğurt yemeni ya da ayran içmeni öneririm nacizane gene de sen bilirsin :16:

2 kaşık yemiştim yazmamışım:26:eşimin arta kaln yoğurdunu yemiştim,sağol canımmmmmmmmmm:16:senin meünde her zamanki gibi şahaneeeeeeeeeeee:9:

herkese kocamaaaaaannnnn gunaydın.sabah kalkar kalkmaz kk'ı düşünmeye başladım:9:

arkadaslar dunku menumu yazıyorum sonunda kızcaksınız buna bile hazırladım kendimi çünkü bende kızıyorum kendıme:18:

sabahın bi köründe:
05:30-06:30 sabahın bi köründe kalkıp plates yaptım ebrucumla
sonra bir bardak limonlu sıcak su

kahvaltıda:
1.5 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
2 kibrit kutusuna yakın peynir
bir bardak şekersiz çay(zaten yıllardır şekersiz içiyorum)
yarım domates
yarım salatalık

08:30-08:50 arası işyerine tempolu yuruyus

işyerinde:
1 küp şekerli türk kahvesi
yeşil sallama çay
5'li zayıflama çayı
yarım litre su

Ara öğün:
125 gr sütaş diyet yogurt
3 kuru incir
3 kuru kayısı

Ögle yemeği:
balık tava
bol salata(kırmızı lahana,kıvırcık,havuç,roka karışık)(yağ hiç atmıyorum ama azıcık tuz attım)
1 kepçe ezogelin çorba
ekmek yok

ara öğün:
1 lıtreye yakın su
yarım portakal
yarım mandalına
125 gr sütaş diyet yogurt
3 kuru incir
1 bardak sallama yeşil çay

17:00-17:20 arası işten eve yuruyüş
evde bır salatalık yıyıp spora başladım
18:20-19:00 arası nivea body ile dinamık sbahlar cd'nden yaptım

19:30 akşam yemeği:
1 tabak bamya
1 kepçe mercimek çorbası
5-6 dilim domates ve 5- dilim salatalık
ekmek yok

ara ögün:1 muz ve 2 avuca yakın çekirdek

veeeee 4 dilim baklava yedim evet 1 dilimde dur diyemedım tatlıya karşı acayıp zaafım var:47:23:30 da da yattım.bu sabah spora kalkmadım çünkü ölü gibi uyumuşum ama akşam yapcam....

şimdi kızabilirsiniz bana ama inanın daha çok dikkat edıcem:20:bi arkadaş tarcınlı yogurt yıyebilirsin demişti tatlı krizine girince bunu denemeliyim

canım listen gerçekten çok hoşuma gitti okurken dedim nesine kızacağız derken sonda bombayı patlattın helal olsun sana :9::9::9::9:
ya baklava yemeni anladım da neden 4 sayı olarak 1 i sevmiyor musun :52::52:
umarım kırmamışımdır ama ben kendine bu süreçte ödüller veren biri olarak bile 4 tane baklavayı üstüste yiyemem doğrusu maşallah sana :nazar::nazar::nazar:
canım benim ama yılmadan yola devam etmeni öneririm :16:

kızlar şimdi de 250 ml tarçınlı süt içiyorum :16:

Herkese merhaba,
Neruda, tebrikler. Aynen devam...

Dün resmen aşure detoksu yaptım. Kaç kase yediğimi söylemeye utanıyorum.Bol meyvalı,az şekerli yapmıştım ama yine de çooook ama çoook yedim.
2 gündür 61 çıkıyorum tartıda.
Bugünden itibaren dikkat etmeye başladım yine.
Bu arada eşim de diyete başladı. Ara öğünleri için meyva,diyet bisküvi koyuyorum yanına işe giderken. Ara öğün saatlerinde arayıp hatırlatıyorum.
Akşam eve gelince yemek öncesi 10 dakika kadar karın egzersizleri yapıyoruz.

canım dün ben aşure yazmıştım hatta sanada ikram edeyim yazmıştım. acaba ben aşure yazınca canın çektide ondanmı kaçırdın fazla. daha geçen gün dedim tatlı resimleri veya tatlıdan bahsederken dikkatli olalım başkasıda bizim yüzümüzden fazla kaçırabilir diye. çünkü bu olay devrimin başına gelmişti. şeker hastası olduğu içinde hastalanmış yedikten sonra. ay ben daha geçen gün uyardım sonra kendim yazdım ondan sende kaçırmışsındır fazla :17: bidaha asla yazmayacağım vallahi üzülüyorum. belki ben yazmasaydım böyle olmayacaktı. kusura bakma canım gerçekten işim çoktu kafam dalgındı hiç dikkat etmedim ben aklıma bile gelmedi :17:

kızlar masanın üzerine büyük oğlan 1 paket milka milkinis çikolata koymuş
içinde 8 tane var 1 tanesi 10.94 gr geliyor.
sütümün içerisine yarısını 5- 6 gr kadarını renklendirmesi için koysam mı ne ?:26::9:

merhaba canım afiyet olsun ama kızlar niye saklıyorsun yediklerinizi içtiklerinizi tüm çıplaklığı ile lütfen yayınlayın ki günah sevap herşey ortada olsun lütfen yoksa sakıncalı gördüklerimizi kaçamaklarımızı ödüllerimizi yazmazsak yanlış ya da eksik bilgi vermiş olmaz mıyız birbirimize :16:

Yediklerim hakkında bir şüphem olsa; az mı olmuş çok mu dengeli mi vs yazarım ama o gün yediklerim çok abartıysa bunu şu kadar şundan yedim şu kadar şundan diye yazmak istemiyorum.

kızlar masanın üzerine büyük oğlan 1 paket milka milkinis çikolata koymuş
içinde 8 tane var 1 tanesi 10.94 gr geliyor.
sütümün içerisine yarısını 5- 6 gr kadarını renklendirmesi için koysam mı ne ?:26::9:

İçine koyma bence tadını çıkara çıkara ye. Üstüne sütünü içersin :)

canım dün ben aşure yazmıştım hatta sanada ikram edeyim yazmıştım. acaba ben aşure yazınca canın çektide ondanmı kaçırdın fazla. daha geçen gün dedim tatlı resimleri veya tatlıdan bahsederken dikkatli olalım başkasıda bizim yüzümüzden fazla kaçırabilir diye. çünkü bu olay devrimin başına gelmişti. şeker hastası olduğu içinde hastalanmış yedikten sonra. ay ben daha geçen gün uyardım sonra kendim yazdım ondan sende kaçırmışsındır fazla :17: bidaha asla yazmayacağım vallahi üzülüyorum. belki ben yazmasaydım böyle olmayacaktı. kusura bakma canım gerçekten işim çoktu kafam dalgındı hiç dikkat etmedim ben aklıma bile gelmedi :17:

hugocuk bence burada ne kendini ne de bir başkasını suçlamanın anlamı yok canım .
bizler elbette burada yediğimizi içtiğimizi paylaşacağız , bir resime bir sözcüğe takılacak olursak o zaman dışarıya hiç çıkamayız değil mi canım ? yani sokakta caddede neler neler var . önünden geçtiğimiz ne pastaneler ne restarontlar var değil mi canım ? aynı zamanda bütün engellere rağmen nefsimizi terbiye edeceğiz , irademizi güçlendireceğiz. bunlar benim öz şahsi düşüncelerim... hoşumuza gitmeyen yazıları ya da görüntüleri okumayıp ya da görmeyebiliriz bile .... lakin bence her açıdan burada yeni sağlıklı programa önümüze çıkan ve çıkacak olan engellere rağmen güçlendirdiğimiz iradelerimizle reddetmeyi de inşallah hep beraber başaracağız .
hata da yapacağız ama aslolan hatada ısrar değil hatayı çözen tamir eden bireyler olmayı başaracağız ....tabi bütün bunlar önce istemekle ya da istemeyi istemekle öncelikle mümkün olacaktır diye düşünüyorum :34:

Son düzenleme:

Yok canım ben zaten sen dediğin gün geceden buğdayı ıslatmıştım. Sen söylemeden niyetlenmiştim yani.

Ben tatlı fotosu falan koymam ama koyulsa da onu görüp tatlıya saldırmam. Bana çok saçma geliyor. Bu gibi şeylerden ,izole yaşamıyoruz ki. Tvde,markette,internette sürekli resimleri,kendilerini görüyoruz zaten.

pirene ve hülyacım öneriler için teşekkürler

Son düzenleme:
Yediklerim hakkında bir şüphem olsa; az mı olmuş çok mu dengeli mi vs yazarım ama o gün yediklerim çok abartıysa bunu şu kadar şundan yedim şu kadar şundan diye yazmak istemiyorum.

saygı duyarım canım elbette karar senin afiyet olsun gene de :16:

saygı duyarım canım elbette karar senin afiyet olsun gene de :16:

:)

Dün suyu da bol içmiştim.Aşure de bol meyvalı olunca 3-4 kez tuvalete çıktım :1:

Az önce de ara öğün yerine 1 kase yedim. Bitene kadar rahat yok bana. Ama en azından bugün 1 kez yedim.

Dün komşuma bayağı vermiştim.Bugün de anneme verdim.Hala biraz kaldı.

Yok canım ben zaten sen dediğin gün geceden buğdayı ıslatmıştım. Sen söylemeden niyetlenmiştim yani.

Ben tatlı fotosu falan koymam ama koyulsa da onu görüp tatlıya saldırmam. Bana çok saçma geliyor. Bu gibi şeylerden ,izole yaşamıyoruz ki. Tvde,markette,internette sürekli resimleri,kendilerini görüyoruz zaten.

tamam canım :16: . biliyorum sağlıklı insanda olmaz ama şeker hastalarında durum farklı oluyor. kendini tutamayabiliyor. devrimde olmuştu. ben o yüzden devrim için daha dikkatli davranmaya çalışıyorum. ama tabiki sağlıklı insanları etkilemez sonuçta bende ne resimden etkilenirim nede tatlıdan bahsedilince etkilenirim. ama simitten etkileniyorum :56: çok severim sokak simitini. ama şu var devamlı gidip alayım diye aklıma gelmiyor. dışarda olduğum zamanda unutuyorum almayı :1:

Back
X