• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar dün kayınvalidemler geldi ne yedim ne içtim cokta hatırlamıyorum :1:ama cok yemedim bunu biliyorum
farmasicim tebrikler iananamadım 51,5 i görünce bende yarın uyandıgımda 1,5 kilo vermiş olsam ne güzel olur vallahı hayırlısı:1:
topiği terkeden arkadaşlar olmuş yolları açık olsun
ama giderken gelin sizi de götüreyım demişler bazı arkadaşlara buda cok çirkin olmuş bence gitmek istiyorsanız gidin saygı duyarız ama neden kalan arkadaşlarıda götürmeye çalışıyorsunuz bu baha cok çocuksu geldi neyse yolunuz açık olsun tekrar isabetli bir karar bence:3:
hepinizi öpüyorum kızlar kaynımlara gidecegiz birazdan yarın grş artık :3:

herkese merhabalar
dün gece saat 2 de falan yattığım için sabah 10 gibi ancak kalkabildim
kahvaltıdan sonra temizliğe başladım, yeni bitti, ben de ara yapıyorum zaten bahaneyle :))

kahvaltım

2dilim ekmek
lor peyniri, domates, biber, maydanoz, 1 tk z,yağ, k.biber, nane ve tuzdan salata yapmıştım
4 yk bu salatadan yedim
1 kaşarlı yumurtadan omlet
2 çk bal
4 zeytin
salatalık
2 çk pekmez

ara olarak da şimdi küçük bi elma yedim
bide 1 fincan sütlü türk kahvesi içiyorum

bideeeeeeee dün neden öyle çıkmadım bilmiyorum ama sabah tartıda 57.4 kilo çıktım

Son düzenleme:
farmasi Allah kabul etsin canim,sana kolayliklar dilerim.
süt ürünlrindeki tespitin de hakli olabilirsin valla zaten yag yakimini hizlandirdigini cogu yerde hepimiz okumusuzdur,biliriz.Ben de daha rahat davranirim belki bundan sonra zaten her ikisini de az yagli,yagsiz tüketiyorum.

kuslukta yedilerim

2 kuru kayisi,1/2 cay bardagi süt
2 yulafli elmali ama sekersiz kurabiyemden
1 kahve(az sütlü ve sekersiz)
(amanin yine cok göründü gözüme,bakalim sizler ne diyeceksiniz

ögle:
6 yemek kasigi karnabahar yemegi
2 köfte kadar balik(konserveydi)
salata(ufacik bir kase)
1 dilim esmer ekmek
1 yk.kasik yogurt

birazdan cikip güne gidecegim,uslu uslu kahvemi icip gelecegim.Yanima 2 k. kayisi,2 tam ceviz alacagim.Kayisilarin arasina cevizlerimi koyup.Kahvemle beraber keyifle yiyecegim :)))

herkese iyi ögleden sonralari....

herkese merhabalar
kahvaltıdan sonra temizliğe başladım, yeni bitti, ben de ara yapıyorum zaten bahaneyle :))

kahvaltım

2dilim ekmek
lor peyniri, domates, biber, maydanoz, 1 tk z,yağ, k.biber, nane ve tuzdan salata yapmıştım
4 yk bu salatadan yedim
2 çk bal
4 zeytin
salatalık
2 çk pekmez

bideeeeeeee dün neden öyle çıkmadım bilmiyorum ama sabah tartıda 57.4 kilo çıktım

Kolay geslin tatlım ellerine sağlık:16: güle güle kirletin inşallah kahvaltın da super gökkuşağı harika:16:

Vee tebrik ediyorum süpersin:nazar::nazar::nazar::65::65::46::46::32::32::13::13: gidecek hepsi gidecek fazlalıkların hepimiz de krutulucaz inşallah maşallah balım sana:16:

slm kızlar dün kayınvalidemler geldi ne yedim ne içtim cokta hatırlamıyorum :1:ama cok yemedim bunu biliyorum
farmasicim tebrikler iananamadım 51,5 i görünce bende yarın uyandıgımda 1,5 kilo vermiş olsam ne güzel olur vallahı hayırlısı:1:
topiği terkeden arkadaşlar olmuş yolları açık olsun
ama giderken gelin sizi de götüreyım demişler bazı arkadaşlara buda cok çirkin olmuş bence gitmek istiyorsanız gidin saygı duyarız ama neden kalan arkadaşlarıda götürmeye çalışıyorsunuz bu baha cok çocuksu geldi neyse yolunuz açık olsun tekrar isabetli bir karar bence:3:
hepinizi öpüyorum kızlar kaynımlara gidecegiz birazdan yarın grş artık :3:

çok sağol bitanem umarım yarın sen de uyandığında 1.5 kilo gittiğini görürsün .canım regl bitti ya ben ona da bağlıyorum yediklerime 1 haftadır çok dikkat ediyorum ve de öğünler tatil günlerimde ana öğünler yani 2 ye düştü ya bence bütün hepsi biraraya geldi herhalde :9::16:

farmasi Allah kabul etsin canim,sana kolayliklar dilerim.
süt ürünlrindeki tespitin de hakli olabilirsin valla zaten yag yakimini hizlandirdigini cogu yerde hepimiz okumusuzdur,biliriz.Ben de daha rahat davranirim belki bundan sonra zaten her ikisini de az yagli,yagsiz tüketiyorum.

kuslukta yedilerim

2 kuru kayisi,1/2 cay bardagi süt
2 yulafli elmali ama sekersiz kurabiyemden
1 kahve(az sütlü ve sekersiz)
(amanin yine cok göründü gözüme,bakalim sizler ne diyeceksiniz

ögle:
6 yemek kasigi karnabahar yemegi
2 köfte kadar balik(konserveydi)
salata(ufacik bir kase)
1 dilim esmer ekmek
1 yk.kasik yogurt

birazdan cikip güne gidecegim,uslu uslu kahvemi icip gelecegim.Yanima 2 k. kayisi,2 tam ceviz alacagim.Kayisilarin arasina cevizlerimi koyup.Kahvemle beraber keyifle yiyecegim :)))

herkese iyi ögleden sonralari....

afiyet olsun bitanem hepsi çok kararında inan :nazar::nazar::nazar::46::46::16:

herkese merhabalar

kahvaltım

2dilim ekmek
4 yk bu salatadan yedim
2 çk bal
4 zeytin
salatalık
2 çk pekmez

hepsi çok harika kilo vermiş olman daha bi harika tebrik ederim canım :nazar::nazar::71::64::65::68:

Kolay geslin tatlım ellerine sağlık:16: güle güle kirletin inşallah kahvaltın da super gökkuşağı harika:16:

Vee tebrik ediyorum süpersin:nazar::nazar::nazar::65::65::46::46::32::32::13::13: gidecek hepsi gidecek fazlalıkların hepimiz de krutulucaz inşallah maşallah balım sana:16:

sağol bitaneemmmm, bugün salatayı kociş istedi, çok da güzel oldu :)))))
tavsiye ederim herkese, tok da tutuyor insanı
camları falan da sildim, yoruldum ama tertemiz oldu her taraf
temizlikten sonraki çamaşır suyu kokusuna bayılıyorum walla yerleri de çamaşır suyu ile sildiğim için her taraf öyle kokuyo şu anda :))))

canım sağol bitanem, darısı başına inşallah
dünkü bütün düzensizliğe rağmen böyle çıkmasına ben de çok şaşırdım hatta kociş bile çok şaşırdı
1 günde 700 gr vermem süper ki sabah tuvalete çıkamadan tartıldım bide ve dün acaip dengesiz beslendim, belki şokladım kendimi, oyüzden gitti birden anlamadım walla
neyse ben de kendime maşallah diyeyi, gitsin geri gelmesin inşallaaaahhhhh :nazar::nazar::nazar:
pilatesin faydası sanırım acaip terletiyo çünkü beni

hepsi çok harika kilo vermiş olman daha bi harika tebrik ederim canım :nazar::nazar::71::64::65::68:

sağol farmasicim
walla ben de şaşkınım ama gitmiş galiba
yarın da böyle çıkarsam tamam dicem geçici bişi değilmiş

bu arada seni de tebrik ederim canım sen de 1.5 kilo vermişsin, ne güzel
50 olursan ve kendini rahatsız hissetmezsen senin boyunda nerudacığımın dediği gibi 50 olmanın bi sakıncası olmaz zaten

500 ml daha su içtim

arkadaşlar içeride kuran-ı kerim okuyorlar ben mutfaktayım külkedisi gibi su içiyorum ne güzel işte bahaneyle ikramlara midem de yer bırakmamayı düşünüyorum abartmamak için :34:

ben diyetlerin insanın içindeki açlık hissini ve yemek yeme arzusunu pekiştirdiğine inanıyorum sağlıklı yaşamak için beslenirse insan bence normal kilosuna kavuşur ayrıca unutmayın erkekler çöp gibi kızlardan hoşlanmaaaaaz :20:

sağol farmasicim
walla ben de şaşkınım ama gitmiş galiba
yarın da böyle çıkarsam tamam dicem geçici bişi değilmiş

bu arada seni de tebrik ederim canım sen de 1.5 kilo vermişsin, ne güzel
50 olursan ve kendini rahatsız hissetmezsen senin boyunda nerudacığımın dediği gibi 50 olmanın bi sakıncası olmaz zaten

inşallah canım ya Allah nasip ettikten sonra neler oluyormuş baksana ben 58 i hedefleyip daha aşağısını hayal bile edemezken sağlık elvermezse diye buraya kadar gelmek varmış sonsuz şükürler olsun Yüce Rabbime .
inşallah hepimiz istediğimiz şeylere hakkımızda hayırlı olmak kaydıyla ulaşırız :16:

ben diyetlerin insanın içindeki açlık hissini ve yemek yeme arzusunu pekiştirdiğine inanıyorum sağlıklı yaşamak için beslenirse insan bence normal kilosuna kavuşur ayrıca unutmayın erkekler çöp gibi kızlardan hoşlanmaaaaaz :20:

canım diyet konusundaki görüşüne bizler de katılıyoruz çünkü bizler diyet yapmıyoruz sağlıklı ve dengeli beslenerek ömür boyu fazlalıklarımızdan kurtuluyoruz inşallah :34:

kızlar görüşmek üzere servis başlayacak çok öpüyorum hepinizi :16:

inşallah canım ya Allah nasip ettikten sonra neler oluyormuş baksana ben 58 i hedefleyip daha aşağısını hayal bile edemezken sağlık elvermezse diye buraya kadar gelmek varmış sonsuz şükürler olsun Yüce Rabbime .
inşallah hepimiz istediğimiz şeylere hakkımızda hayırlı olmak kaydıyla ulaşırız :16:

doğru söylüyosun canım
ben 2 ayda 64 kilodan 57 kiloya düşeceğimi hayal etmiyodum walla ama gitti işte
kalan 2 kiloyu daha verip ben de korumaya alıcam kendimi
çünkü insan bazen 1-2 kilo alıp verebiliyo, 55 kilodayken bunu yaşarsam sorun olmaz ama bu kiloda bırakıp daha sonra 1-2 kilo da olsa alma durumum olursa ozaman yine kendimi rahat hissetmicem

dün akşam yine ne zamandır içine giremediğim bi pantalonumu giydim ve resmen pot durdu bacak kısmı falan
belde de bi taşma falan olmadı yanlardan, kociş de eve gelince sen gerçekten çok inceldin, bu akşam daha iyi gördüm bunu, bacakların incecik kalmış dedi, çok sevindim tabi :))))))))))))))))))

doğru söylüyosun canım
ben 2 ayda 64 kilodan 57 kiloya düşeceğimi hayal etmiyodum walla ama gitti işte
kalan 2 kiloyu daha verip ben de korumaya alıcam kendimi
çünkü insan bazen 1-2 kilo alıp verebiliyo, 55 kilodayken bunu yaşarsam sorun olmaz ama bu kiloda bırakıp daha sonra 1-2 kilo da olsa alma durumum olursa ozaman yine kendimi rahat hissetmicem

dün akşam yine ne zamandır içine giremediğim bi pantalonumu giydim ve resmen pot durdu bacak kısmı falan
belde de bi taşma falan olmadı yanlardan, kociş de eve gelince sen gerçekten çok inceldin, bu akşam daha iyi gördüm bunu, bacakların incecik kalmış dedi, çok sevindim tabi :))))))))))))))))))

canım ne güzel tebrik ediyorum ben çabalıyorum 1 kilo verebildim ancak ama ben geç kilo veriyorum devam ediyorum diyetime bıkmadan bakalım artık

bugün yediklerim

sabah 7 de kahvaltı yaptım 2 dilim kepek ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin, domates- salatalık, 2 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı, nane, marul, maydanoz, 3 yeşil biber, 2 kuru kayısı, 1 ceviz, 3 badem, 3 fındık, 1 mandalina, 1 kupa yeşil çay

saat 9-10 arası bir saat yürüyüş yaptım

saat 11 de 1 elma yedim

saat 12 de ıspanaklı yoğurt(içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu kattım) , 1 dilim kepek ekmek, domates -salatalık yedim

şimdide 1 elma 1 portakal yiyeceğim saat 16 da meyve saatim

Back
X