- 24 Ocak 2011
- 132
- 125
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
55 kilo olana kadar bende burdayım artıkkk :)
Desteklerinizi bekliyoruum ve hepinizin sağlıklı kilo vermesini diliyorum :)
Haaa buarada 3 mil leslie + 20dk koşu bandı yaptımm:13:
![]()
55 kilo olana kadar bende burdayım artıkkk :)
Desteklerinizi bekliyoruum ve hepinizin sağlıklı kilo vermesini diliyorum :)
prienecim altta ismini gördüm de
sana pilatesle ilgili bişi sorucam
bu alt karnı tam olarak nasıl çalıştırıcaz
ya ben tam beceremiyorum sanırım kaburgalarımı kapatmayı((
bide hareketleri yaparken belimizde boşluk olucak mı onu da tam anlamadım ben ebrunun duruşundan :)))
Eswcim hani ısınma hareketlerinde kaburga kapatma hareketi var ya;
onu yaparken ;
Karnını içe çekmen lazım,bel boşluğu da kayboluyor. Kollarını geriye doğru atarken de göğüs kafesi açılmaya çalışıyor ama sen izin vermiyorsun kaburgayı kapalı tutmaya çalışıyorsun karın kaslarının yardımıyla.
Diğer karın hareketlerini yaparken de ; karnını içe çektiğin için bel boşluğu da kapanmış oluyor.
Yani hareketleri yaparken karnını tutmaya çalışıyorun hep.
hmmm, o zaman belimi iyice yere yapıştırıcam ozaman dimi, başka türlü karnımı okadar içime çekemiyorum, bide masa pozisyonunda falan benim belim yine havaya kalkıyo sanırım, belimde ağrıyo benim, ilk başlarda da oldu mu böyle sende?
Hareketleri yaparken insan sürekli en derine kadar çekemiyor zaten karnını.
Yaptıkça alışırsın,düşünmeden yapıyorum artık ben otomatiğe bağlamışım.
Masa pozisyonunda en rahat içine çekiliyor aslında.Gövde de kalkmış olduğu için belin kolay kolay açılmaz.
Bacaklar yukarı aşağı hareketinde bir süre sonra ve topla yapılan bazı hareketlerde benim de belim ağrıyor bırakınca geçiyor.
Herkese merhaba :80:
Ben normalde yediğim şeylerin bugün yarısını yedim çok aç hissetmedim. Ama kahvesiz yapamıyorum. Makinanın düğmesi hiç kapanmadı diyebilirim. Şekersizde içemiyorum malesef çay olsa neyse. Acaba birşey yemediğim için mi bu kadar canım kahve istedi? anladım ki benim ağzım boş durmuyor birde sizin yazdıklarınızı okumasam daha iyi ya moralim bozuluyor ben bu kadar yersem ölürüm. Kaşık ölçüsüyle yazdığınız şeyler bende tabakla ölçülür
Sizde başta böylemiydiniz bende anormallik mi var ?
Herkese merhaba :80:
Ben normalde yediğim şeylerin bugün yarısını yedim çok aç hissetmedim. Ama kahvesiz yapamıyorum. Makinanın düğmesi hiç kapanmadı diyebilirim. Şekersizde içemiyorum malesef çay olsa neyse. Acaba birşey yemediğim için mi bu kadar canım kahve istedi? anladım ki benim ağzım boş durmuyor birde sizin yazdıklarınızı okumasam daha iyi ya moralim bozuluyor ben bu kadar yersem ölürüm. Kaşık ölçüsüyle yazdığınız şeyler bende tabakla ölçülür
Sizde başta böylemiydiniz bende anormallik mi var ?
canım niye ölüyomuşsun
aksine bizim yediklerimiz az değilki, gayet tok tutuyo insanı
bence gözünde büyütme bu kadar
ayrıca kahvenin içindeki şeker de seni daha fazla içmeye teşvik ediyor olabiir
Merhaba,
Ben sebze yemeklerini arkadaşlarım kadar az yemiyorum. 1 tabak yerim genelde ki 7-8 yk yapıyor.
Tabi şu da var; bazen gün içinde fazla kaçırmışsak akşam daha az yiyerek dengeliyoruz .
Ara öğünler de etkiliyor.Leblebi,yoğurt gibi tok tutan ara öğünlerden sonra ana öğünde daha az yenilebiliyor.
Kahveyi sütlü ve tarçınlı içersen şeker atman gerekmeyebilir.Denemeni tavsiye ederim.
sabah kalkınca 500 ml ılık su içtim
birazdan çocuklarla kahvaltımı yapacağım inşallah. onu da yazarım.![]()