60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarr ögle tatili bitti bende geldimmmm
1 kepçe tavuk çorbası içtim sanırım un kavurmuşlar içine o yüzden çok almadım. bizim kepçeler küçük boy
2 kepçe kapuska aldım sularını süzdüm öyle yedim yagdan tasarruf anlamında.
1 büyük kasede 1 tk zeytingyaglı ve limonlu salata aldım, kapuskanın son lokmalarında bir küçük dilim kepekli ekmek aldım. tavsiyeniz üzerine fırın makarna almadım. bir de sütlü kadayıf vardı çok güzel görünüyordu aklım kalacaktı bir çay kaşı kadar attım agzıma, hafif bişiydi zaten.
şimdi de yeşil çay içiyorum ama pek tok hissetmiyorum kendimi. sadece çaydan dolayı midem su dolu gibi :50::50::50::50::50::50::50:

senin yemeklerde neye düşkünlüğün var bizim yemekhanede nezman börek çıksa ne kadar yesem d o böreği yiyemedim diye aç hsssederim kendimi,acaba sendemi öyle oldun tatlıyımı yoksa makarnayı yiyemedin diyemi doymadın.yoksa doyman lazımdı gayet iyi yemişsin

bende yemeğimi yedim geldim
kötü bir menü ve kötü ölçüler oldu malesef:59:

2 kepçe kadar düğün çorba(şu içinde uzun şehriyeler ve yeşil mercimeğin olduğu çorba tipi)
3 yk kabak musakka
1 dlm ekmek

çorbayı 1 kepçe kadar içip 6 kaşık kabak yiyecektim ama kabak çok kötüdü bide kızartma gibi bir tadı vardı yağlı bişeydi.bende her ne kadar şehriyelide olsa çorbayı içtim artık napim.akşam ekmek yemiyorum zaten.

ara öğünümde
200 ml yoğurt ve 1 mandalina olacak:66:

Afiyet olsun.. sen kendin için doğrusunu biliyorsun zaten Famir bence...
Bence çok olmamış yani ... ama ben acemiyim tabi.. :82:

senin yemeklerde neye düşkünlüğün var bizim yemekhanede nezman börek çıksa ne kadar yesem d o böreği yiyemedim diye aç hsssederim kendimi,acaba sendemi öyle oldun tatlıyımı yoksa makarnayı yiyemedin diyemi doymadın.yoksa doyman lazımdı gayet iyi yemişsin

canım tabldot bomboştu resmen. bir kepce çorba beş kaşıkta bitti. birtek kapuska ve salata vardı. makarna delisi değilim ama karbonhidrat sonuçta tok tutuyor. ama benim hatam sanırım yemege kurt gibi aç inmek oldu. ara ögünlere daha da agırlık versem iyi olur:52::52::52:

2 kepçe kadar düğün çorba(şu içinde uzun şehriyeler ve yeşil mercimeğin olduğu çorba tipi)
3 yk kabak musakka
1 dlm ekmek

çorbayı 1 kepçe kadar içip 6 kaşık kabak yiyecektim ama kabak çok kötüdü bide kızartma gibi bir tadı vardı yağlı bişeydi.bende her ne kadar şehriyelide olsa çorbayı içtim artık napim.akşam ekmek yemiyorum zaten.

ara öğünümde
afiyet olsunn bebişim bence gayet güzel ölçüler yağlı kabak yerine çorba bence çok mantıklı

kızlar öğlen yemeği doğal olarak yok saat 11 civarlarında bir melez yemiştim ya :9:
şimdi 18.5 gr toz salebi ile 250 ml süt ile karıştırdım içtim :16:
afiyet olsun hocahanımcım.valla kaçmış arada yaww.:44:yazdım die hatrlıodum tüh beni gibi beniiiii...nç nç nç nç nç.:47::47:fotoları gördüm görmemek imkansızz.çok yakışmış güle güle giy canım.:16:

Afiyet olsun.. sen kendin için doğrusunu biliyorsun zaten Famir bence...
Bence çok olmamış yani ... ama ben acemiyim tabi.. :82:

evet canım çok olmadı ama alakasız oldu biraz yani şehriyeli çorbayı okdar çok yemem iyi değil,sebze ymeğinide okadar az yemem iyi değil.neyse dengelemiştir umarım:61:

3 yk kabak musakka
1 dlm ekmek

ara öğünümde

Yaaa güzel bencee afiyet olsuuun gayet güzel yapmışsın:16:

doğaçlama bir isim buldum işte,küp kasemi deseydim acaba:9:

:60::60::60::60:saffffff öldürürüsün sen beni hadi ben uzaya gidiyorum görüşürüz inşallah gelince:60::60::10::10:

Yaaa güzel bencee afiyet olsuuun gayet güzel yapmışsın:16:

:60::60::60::60:saffffff öldürürüsün sen beni hadi ben uzaya gidiyorum görüşürüz inşallah gelince:60::60::10::10:

:16::16::16:hep bana çalışıyon haaaaaaaaaaa:9:çok seviyon beni dimiiii:52::52::52::52:bak kafamı bozma güpletirim bitane heeeeeeeeeeeeeee:57::60::60::60:

canım tabldot bomboştu resmen. bir kepce çorba beş kaşıkta bitti. birtek kapuska ve salata vardı. makarna delisi değilim ama karbonhidrat sonuçta tok tutuyor. ama benim hatam sanırım yemege kurt gibi aç inmek oldu. ara ögünlere daha da agırlık versem iyi olur:52::52::52:
bak düşüne düşüne nerede hata yaptığını anladın çok güzel çok doğru yoldasın :34:
bu zaten insanı başarıya götürür.:16:

afiyet olsunn bebişim bence gayet güzel ölçüler yağlı kabak yerine çorba bence çok mantıklı

afiyet olsun hocahanımcım.valla kaçmış arada yaww.:44:yazdım die hatrlıodum tüh beni gibi beniiiii...nç nç nç nç nç.:47::47:fotoları gördüm görmemek imkansızz.çok yakışmış güle güle giy canım.:16:

çok teşekkürler hocahanımcımmmmmmmmmmmmm:16:

2 badem
5 fındık yedim

1 / 2 kahve fincanı beyaz leblebimi
500 ml suyumu da aldım yavaş yavaş bitiririm artık görüşmek üzere canlar :16:

sağol canımmmmmmmmmmmmmm:16:sana muallime desek ya,neruş gelince bunu kısaltır sevimli bir hale getiri oda olmamı hacı ya:69:

ay kızlar vallahi supersiniz ben bu kadar iradeli asla olamadım cunku 49 larda giden kilom son 4 yılda 63 oluvermişti son bu yılda kesin 69 oldum cunku daha 6 ay onceki pantolonlarıma bugun sıgamıyorum :59: 63 kg iken elma diyeti denedim 20 gunde 57 ye dustum ama sonra geri alıverdim :59: o kadar duzensiz besleniyorumki asla duzenli beslenemem ben asla cunku ne işim buna musait ne bişi ara ogun hayatta yapamam basımı kaldıramıyorum cunku işten ... :25:

sabah olesine bişiler atıstırıp cıkıyorum akşama kadar aç bekliyorum akşamda yumuluyorum yemeğe birde ben gunde 2 lt den az kola içmiyorum gunde derken eve geldikten sonraki saatler uyuyana kadar yane :50:

şuan baskulumun pili bitik tartılamıyorum açıkcası tartılmakta istemiyorum sanırım :59:

armut tipli geziyorum korse bile artık naçar kalmış bana karşı :14:

eski günlerime dönmek istiyorum ama nasıl iş yerimde asla wc gitmei sevmem bu yuzden suda içmem offf :14: sorunluyum acıkcası berbat şekilde :50: bir gun tamam ben baslıcam kesin diyorum ikinci gun fısss :19:

işyerim evime 6 km git-gel toplamda 1 hafta yurudum sonra geri direncim kırıldı ama gene devam etmek istiyorum sabahları gec kalıyorum terliyorum diye yurumekten sogudum akşamlarıda eve yetiş bilmem ne telaşı ama yurumeyi koysam kafaya yururum sankim :59:

sizde ben umitsiz vakamıyım yoksa başarabilirmim acep :61:

bu arada farmasi azmine hayran kaldım supersin cnm :71:

canım öncelikle o içtiğin coladan vazgeçmelisin ve bidaha asla içmemelisin. bir bardak colada vücudun günlük şeker ihtiyacının 100 katı fazla şeker var. daha çok içersen gerisini sen düşün. ve bu şeker vücutta depo oluyo malesef

bu arada regl oldum gitsin şişliklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:9:

kızlarrr maşşallah bi yemeğe gittim geldim 1 sattir okuyorum halen bitiremedim yazmışınızda yazmışınız maşşallah.hugocuk balım benim eşim çok sever balığı sabahları 4 te kalkar ihaleye gider balık alır gelir taze balık yeriz.ticaretede çok iyi kafası çalışır belki bazı arkadaşlarımız sevmeyebilir ığ mı diyebilirler ama gerçekten ahtapot kalamar ve karidesi bende severim.arada bir kalamar alır eşim dolmasını yapar çokda güzel olur canım.balığın her çeşidini yedim zaten eşim sayesinde ama en çok çupra yeriz onu çok severim ızgarada yaparız.ahtapot kalamar yada karidesi temizlediğinde sodalı suda beklet canım 1 saat kadar ve sodalı suyla haşla ilk önce çok güzel oluyor.

merhaba.benide aranıza alırmısınız:75:
diğer konuya yazdığım cevabı kopyalıyorum:1:
63 kiloyum 1.68 boyundayım 8 kilo kadar vermek istiyorum.dün itibarıyla diyete ve elma sirkesi-bal-su karışımına başladım.elma sirkesi işe yararmı bilmiyorum ama kullananlar diyetle beraber işe yaradıgını söylüyor.evlendiğimde 50 kiloydum.üst üste 2 doğum yaptım .ilk bebeğimi doğum sonrası kaybettim moral bozukluğu ile kendimi iyice saldım derken yine hamile kaldım.doğumlardan sonra 80 kilonun üzerine çıktım.bi kısmı kendiliğinden gitti.75 e indim.sonra yediklerime dikkat ederek,özellikle abur cuburu hayatımdan çıkararak 63 e indim.

öyle ağır diyet listelerine pek uyamıyorum malesef ama yediklerime dikkat ediyorum.bu sabah 1 dilim kepek ekmeği,birazbeyaz peynir 3-4 zeytin yedim.
öğlen 4-5 yemek kaşığı sebze yemeği-yarım dilim kepek ekmeği-ve yarım su bardağı yoğurt yedim.
birazdan ara öğün olarak 1 adet elma yicem:59:
akşamları eşimle abur cubur yeme hastalığımız var ama birkaç gündür tam kesemesemde azalttım bunu nasıl tam kesicem bilmiyoum ama dü nsadece meyve yemeyi başardım:89:

kızlarrr maşşallah bi yemeğe gittim geldim 1 sattir okuyorum halen bitiremedim yazmışınızda yazmışınız maşşallah.hugocuk balım benim eşim çok sever balığı sabahları 4 te kalkar ihaleye gider balık alır gelir taze balık yeriz.ticaretede çok iyi kafası çalışır belki bazı arkadaşlarımız sevmeyebilir ığ mı diyebilirler ama gerçekten ahtapot kalamar ve karidesi bende severim.arada bir kalamar alır eşim dolmasını yapar çokda güzel olur canım.balığın her çeşidini yedim zaten eşim sayesinde ama en çok çupra yeriz onu çok severim ızgarada yaparız.ahtapot kalamar yada karidesi temizlediğinde sodalı suda beklet canım 1 saat kadar ve sodalı suyla haşla ilk önce çok güzel oluyor.

hımm tamam canım. eşin kalamar dolmasımı yapıyo nasıl yapıyo acaba. ahtapotun salatasına bayılırım en sevdiğim yemektir canım. onu versinler başka bişey istemem

merhaba.benide aranıza alırmısınız:75:
diğer konuya yazdığım cevabı kopyalıyorum:1:
63 kiloyum 1.68 boyundayım 8 kilo kadar vermek istiyorum.dün itibarıyla diyete ve elma sirkesi-bal-su karışımına başladım.elma sirkesi işe yararmı bilmiyorum ama kullananlar diyetle beraber işe yaradıgını söylüyor.evlendiğimde 50 kiloydum.üst üste 2 doğum yaptım .ilk bebeğimi doğum sonrası kaybettim moral bozukluğu ile kendimi iyice saldım derken yine hamile kaldım.doğumlardan sonra 80 kilonun üzerine çıktım.bi kısmı kendiliğinden gitti.75 e indim.sonra yediklerime dikkat ederek,özellikle abur cuburu hayatımdan çıkararak 63 e indim.

öyle ağır diyet listelerine pek uyamıyorum malesef ama yediklerime dikkat ediyorum.bu sabah 1 dilim kepek ekmeği,birazbeyaz peynir 3-4 zeytin yedim.
öğlen 4-5 yemek kaşığı sebze yemeği-yarım dilim kepek ekmeği-ve yarım su bardağı yoğurt yedim.
birazdan ara öğün olarak 1 adet elma yicem:59:
akşamları eşimle abur cubur yeme hastalığımız var ama birkaç gündür tam kesemesemde azalttım bunu nasıl tam kesicem bilmiyoum ama dü nsadece meyve yemeyi başardım:89:

canım hoşgeldin burda diyet yada ağır diyet yapmıyoruz zaten.az ve sık yiyerek 3 ana 3 ara öğün yaparak zayıflıyoruz.çerezimizi sütümüzü meyvemizi yiyoruz.buraya yediklerini içtiklerini varsa yaptığın sporu yaz yardımcı oluruz sanada.eğer bırakabilirsen şekeri ve tatlıyıda bırak bırakamazsan azalt canım

Back
X