60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

famirim 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek. yanındada ekmek olunca sadece karbonhidrat almış oluyosun bence balık güzel olmasada ye canım. veya ton balığı al yağını süz ye canım.

hügocuğum dışardan alıp yeme imkanım yok malesef,ne çıkarsa onu yiyorum işte,balık yyebildiğim kadar yicem,umarım güzel olmuştur:61:

ebrulicim 3 hafta olduğu için canım şeker tatlı yok o yüzden insülin direncin dengeye giriyor canım o yüzden yememişsin canım çok güzel gelişme.

hügocuğum dışardan alıp yeme imkanım yok malesef,ne çıkarsa onu yiyorum işte,balık yyebildiğim kadar yicem,umarım güzel olmuştur:61:

anladım canım o zaman artık yiyeceksin balık sadece karbonhidrat almak acıktırır seni balıkta yersen tok tutar canım.

öğlen yemeği yağsız limonlu fesleğenli yeşilsalata 1 dilim çavdar ekmeği ve yağı süzülmüş ton balığı

afiyet olsun...bende öğle arası çıkıcaktım okulda birini kayınvalidesi ölmüş herkes oraya gitti ben gitmeyecem diye sen okulda kal dediler...off ya ...annem ne güzel pirzola ve salata haızrlamış..ama yiyemeyeceğimm.ne yapsam bilmiyorum...listemde ayran yarım simit ve salatada var seçenek olarak..ne yapsam bilmiyorum.

kızzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaar merhabaaaa sabah sabah okudum okudum güldüm okuuudm okudum güldüm hepberaber neşeli,mutlu,huzurlu,sağlıklı nice günlerimiz olsun inşallah hergün daha da inceee nice günelereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:65::65::66::66::nazar::nazar::13::13::13::10::10::8::8::16::16:

dün hep dışardaydım 13-19 arası 2 saatinde falan oturmuşumdru ama kaln sürede hep dolaştım hiçç kaçamak yapmadımmm öğlen ızagara tavukk ve salat yedim bol miktarda sonra da şekersi bir Türk kahvesi içtim:32: bolbol yürüdümmmm:10: akşam da mercimek çorbası 1 kepçe, 2yk kıymalı bezelye 1 kase yoğurt ve borkoli yedimmm 1 pasta tabağı

bugün kalkınca 12cm!!!! lik bir yerli muz 2 bardak su

kahvaltı

1 dilim tam çavdar ekmeği

1kk yağsız beyaz peynir

2 çeri domates

2 bebiş salatalık

1 köy biberi

1 fincan şekersiz çay

az önce yeşil çayımı içtim tarçınlı

arad da 1elma 1 fincan beyaz leblebi yiyciiiiim birazdan

nerudacığım dün kaçırmadığın için tebrik ederim seni menüde gayet çok güzel canım afiyet olsun

afiyet olsun...bende öğle arası çıkıcaktım okulda birini kayınvalidesi ölmüş herkes oraya gitti ben gitmeyecem diye sen okulda kal dediler...off ya ...annem ne güzel pirzola ve salata haızrlamış..ama yiyemeyeceğimm.ne yapsam bilmiyorum...listemde ayran yarım simit ve salatada var seçenek olarak..ne yapsam bilmiyorum.

annen okula getiremezmi sana canım yakınsa eğer

valla 5 ayda şunu anladım insülin dengede kaldığı sürece sağlıklı eksiksiz bir diyet yapıldığı sürece insanın canı hiç o zararlı şeyleri tatlılar çekmiyor

bizim yemekhanede mercimek çorbası tavuk bud pilav salata var.pilav almıyacağım herzamanki gibi bir dilim ekmek bir kepçe çorba tavuk bud ve salata yiyeceğim bende.

bizim yemekhanede mercimek çorbası tavuk bud pilav salata var.pilav almıyacağım herzamanki gibi bir dilim ekmek bir kepçe çorba tavuk bud ve salata yiyeceğim bende.

afiyet olsun süper bir menü benim en sevdiklerim....ben tavuk gögsü yemem,,mercimek çorbası çok severim..salata mecburiyet benim için...sevdim menüyü

süpersin yine herzamanki gibi artıkın diyecek bişey yok sana fazlasıyla beslenme konusunda yüksek lisans yaptın yakında doktoranı verirsin bebem yerim nen seni :nazar:

kız sen şaka maka 10 kilo verdin heeeeeeeeeeeeeeeeeeee,2 ayda:nazar::nazar::nazar::nazar:

çok şükür kuşceeezim verdim ama daha bi okadar hatta biraz daha fazla yolum var yani nasıl aldıysam ver ver bitmiyo ben ne zaman byle oldum yahuuuuuu:37::37::37:amaaaaaaa sizlerin de desteğiyle hepsi gidecek inşallah hepberaber kurtulucaz bu fazlalıklardannnnnnn :13::13::13::10::10::10::nazar::nazar::nazar::16::16::16:

:60::60::60::60:kız famir neruda bana msn de ne seranatlar yapıyorrrr bi bilsen:52::52::52:

hiç ikimiz olur mu kalanchoe ben sen ve fambiğinnnnnnnnnnnn:52::52::52:tam 4 lü silahşörrrrrrrr :60::60::60:

:16::16::16::16::16::13::13::13:tamam ozamannn eveeeeet fambığım da gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:16:

ooo neruşum pilatesi izlemişsin. eeee kiloların gidiyo yavaş yavaş pilates zamanın geliyo tabiki :9:

az kaldıııııııı inşallah 59-60 civarında başlıycam hugocukcuğummm ya da 55i mi beklesem acabaa iyice gitsin yağlar da öyle mi başlasammm

sanada nerusoş paçoz doritos dersek nolcak şinci

nolucakkkk italyanca aşk başka olacak herhaldeeeeeee:60::60::60::60:

:60::60::60:ya da NERUTOSS DONTELOSSSS MUZOSSSSSSSSSS
sen ye muzları kabız olcennnnnnnnnnnn:60::60::60:

bak yaaa bugün kesinlikle italyanca aşk başka oldu:60::60::60::60: ya ama ama ben bi hastayken muz yiyioduuuuuuuuuum bugün öyledeğişiklik olsun dedimmm hem 12cm cik:60::60::60:

önerileriniz için teşekkür ediyorummm,bayanlar bu açıklamayı yapmayı kendime görevedindim birden,hergün toplamda 5 dlm ekmek yeme hakkım var,son zamanlarda 4 dle düşürdüm.akşamları hiç ekmek pilav makarna türü şeyler yemiyorumm,hatta şehriyeli çorba bile içmememye çalışıyorumm.sabhları 1,5 dlm ekmek öğle ise çorbamın içindeki malzemelere bakarak ya 1 dlm yada 2 dlm yiyorum.pilav zaten hiç almıyorum hatta alerjim olduğunu düşnenler bile var:9:bugunde 2 dlm yicem bu nedenle.öpüyorum hepinizi nanaktan:54:

mantıklıııı ben de genelde sabah ve öğlen yiyiorum ekmek hakkımı akşam karbonhidrat yemiyorum genelde o yüzden bence zaten mantıklı ben de sabah 1ya da 2 dilim sabah göre de öğlen 1 ya da 2 dilim yiyiorum yer değiştiriyo

nerudacığım dün kaçırmadığın için tebrik ederim seni menüde gayet çok güzel canım afiyet olsun

sağol nugiciiiiiiiiiiiiiiiiim:16::13::nazar:

Son düzenleme:
kızım da kızııııııııııııııııım kınalı da kuzuuuuuuuuuuuuuum kardan beyaaaazımmmmmm:16: hasta olmuş benim kuşum geçmişş olsun ballıböreeeeeemmm güzel güzel dinlet greyfur suyu iççç muz yeeee pemboşpeboş yattt iyileş emiii geçmiş olsun canımın içi kahvaltına zatennn ne denebilir afiyet olsunnnn zımba olacaksın zımbaaaaaaaaa:nazar::nazar::nazar::16::16::13::13:
ben de izlediiiiiiiiiiiiiim hugocuuuuuuuuuk:60::60::60::60:
olucaaaaaaaz inşallah hepberaber kuzummmm :nazar::nazar::nazar::13::13::13::10::10:sen ne zaman gidiyosun bakiiiiiiiiimumre nekadar sürüyoooo:26::26::43::43:
geldimmmm kepçen olayımmmmmm anammmmmmmmmmm:60::60::60::60::60::60:

bebişim saol bitanemm.ben kısmetse 13-16 mart arasında bir tarih te gidorum tam belli deil 26 gün kalıcam.nisanın 10 gibide geliriz inş.iyice bahar gelmiş olacak ozmana inşlalah hepimz incecik olucezzzz:10::10:

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ikiniz miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:43::43::43::43::43::43::43::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::63::63::63::63::63::63::63:
şey dilim srüçtü bide neruda diycektim :18::18::18:hatta fambık ve fambığın kızısıda gelebilrse süppppeerr ötesi olurr:32:
kızzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaar merhabaaaa sabah sabah okudum okudum güldüm okuuudm okudum güldüm hepberaber neşeli,mutlu,huzurlu,sağlıklı nice günlerimiz olsun inşallah hergün daha da inceee nice günelereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:65::65::66::66::nazar::nazar::13::13::13::10::10::8::8::16::16:

dün hep dışardaydım 13-19 arası 2 saatinde falan oturmuşumdru ama kaln sürede hep dolaştım hiçç kaçamak yapmadımmm öğlen ızagara tavukk ve salat yedim bol miktarda sonra da şekersi bir Türk kahvesi içtim:32: bolbol yürüdümmmm:10: akşam da mercimek çorbası 1 kepçe, 2yk kıymalı bezelye 1 kase yoğurt ve borkoli yedimmm 1 pasta tabağı

bugün kalkınca 12cm!!!! lik bir yerli muz 2 bardak su

kahvaltı

1 dilim tam çavdar ekmeği

1kk yağsız beyaz peynir

2 çeri domates

2 bebiş salatalık

1 köy biberi

1 fincan şekersiz çay

az önce yeşil çayımı içtim tarçınlı

arad da 1elma 1 fincan beyaz leblebi yiyciiiiim birazdan
afiyet olsun cicişş harika herzmanki gib

ayyy yazık ona ayol
bu arada eşin akşam yemeğinden sonramı spora gidiyor canım neden spordan sonra bişey yeme demiş hocası acaba
canım bunu bendeduymuştum.kuzenim spor salonuna gidiyordu.onada spor hocası spordan sonra 2 saat boyunca hiç bişi yeme demişti.hatırlıorum ama bende 5 yıldır spor yapan arkadaşımda spor dan 20 dk.sonra protein alıo.gerçi o besin takviyesi olarak alıo ama bilmiorum artık hangisi doğru.

Canım teşekkür ederim cevabın için. Evet vereceğim daha önce zaten kilo sorunum yoktu 15 ay yattım doğal olarak aldım. İlk hafta diyetle 2 kilo gitti sanırım verebilirim. Bundan sonra kilo verme yavaşlar mı?
canımsana şöle anlatayım ben buraya geleli 2 ayı geçti.tam 2 ay olduğunda tam 7 kilo vermiştim her hafta ortalama 1 kiloya yakın gitti.sadece 1 hafta durmuştu ne almış ne vermiştim ama dier hafta vermeye devam ettim arada öle duraklamalar olabilio.olursa moralini bozma dier arkadaşlarda da oldu.eğer olursa diyetsyenin ayarlar zaten.ufak bir değişklkle metabozlimanı hızlandırır.olmadı metabolizma hızlandırıcı içecek yaparsın diyetsyeninede sorarasın ayarlanbır bi değişklik.durusa kilo vermen sakın moral bozma ok?

ebrulicim 3 hafta olduğu için canım şeker tatlı yok o yüzden insülin direncin dengeye giriyor canım o yüzden yememişsin canım çok güzel gelişme.
hugocuk cuğum benm insülin direncimde kesnlkle dengeye girdi.senn sayende canım eskiden paket paket çikolata yaşpasta baklava yiiyiyp yedkçe yiyen benm şimdi canım hiç tatlı istemio istediğinde de 1-2 kaşıkla yetiniorum daha fazlasını yiyemiorum.2 ay boyunca tatlıyı şekeri azaltmam uzak durmam bana çok fayda sağladı .saol canım benimmmmm.:16:

Ay kızlar internet gitti.. yazıyordum yarım kaldı... amma çok konuşmuşsunuz yani sizde..
bugün yetişemem ben size evdeki canavarla zaten..
saat 3 te dr a gideceğiz kontrole...
akşama görüşürüz anca..

evet nerudacım artık nasıl aldıksa ver ver bitmiyo :47: :1: :27:

Hakikaten hugocukcuğum alırken hiçgözüne gelmiyo tabii insanın hüpplettt gümleet ne bulursakkkk yani şimdi düşününce inanamıyorum yediklerime:1::1: otrduğun yerde ondan biraz şundan biraz derken hiç biraz değilmiş onlar bak geldiler yapıştılar yani 10kg verdim çokşükür ama daha bi okadar hatta fazlası var belli yani yani çokşükür ve gidecek inşallah hepsi şu fazlalıkalrın ama abartmışım yanii resmen yük kalkmış gibi üstümden 20kg lik valizle geziyomuş gibiymişim kemiklerime ayaklarıma yazık yahu kaldı valizi küçülttüm gitti 20kg lik kaldı 10-12 kg lik bir valiz elimde yani düşünüyorum elimde taşısam nasıl yorulurumkimbilir vücut nasıl yoruluyor kiloluyken ayaklar kemiklerrr yazık valla tüm organlarımıza eziyettt başka bişey değilll gidecek hepsiiiiiiiiiiiii gidecekkkkkkkkkkkkkkkkk:65::65::65::65:

afiyet olsun süper bir menü benim en sevdiklerim....ben tavuk gögsü yemem,,mercimek çorbası çok severim..salata mecburiyet benim için...sevdim menüyü
sağol canım
süpersin yine herzamanki gibi artıkın diyecek bişey yok sana fazlasıyla beslenme konusunda yüksek lisans yaptın yakında doktoranı verirsin bebem yerim nen seni :nazar:

sağol balım sayesende oldu bunlar:38: ben yemeğe gidiyorum kıslarrrr

bebişim saol bitanemm.ben kısmetse 13-16 mart arasında bir tarih te gidorum tam belli deil 26 gün kalıcam.nisanın 10 gibide geliriz inş.iyice bahar gelmiş olacak ozmana inşlalah hepimz incecik olucezzzz:10::10:

şey dilim srüçtü bide neruda diycektim :18::18::18:hatta fambık ve fambığın kızısıda gelebilrse süppppeerr ötesi olurr:32:

afiyet olsun cicişş harika herzmanki gib

canım bunu bendeduymuştum.kuzenim spor salonuna gidiyordu.onada spor hocası spordan sonra 2 saat boyunca hiç bişi yeme demişti.hatırlıorum ama bende 5 yıldır spor yapan arkadaşımda spor dan 20 dk.sonra protein alıo.gerçi o besin takviyesi olarak alıo ama bilmiorum artık hangisi doğru.

canımsana şöle anlatayım ben buraya geleli 2 ayı geçti.tam 2 ay olduğunda tam 7 kilo vermiştim her hafta ortalama 1 kiloya yakın gitti.sadece 1 hafta durmuştu ne almış ne vermiştim ama dier hafta vermeye devam ettim arada öle duraklamalar olabilio.olursa moralini bozma dier arkadaşlarda da oldu.eğer olursa diyetsyenin ayarlar zaten.ufak bir değişklkle metabozlimanı hızlandırır.olmadı metabolizma hızlandırıcı içecek yaparsın diyetsyeninede sorarasın ayarlanbır bi değişklik.durusa kilo vermen sakın moral bozma ok?

hugocuk cuğum benm insülin direncimde kesnlkle dengeye girdi.senn sayende canım eskiden paket paket çikolata yaşpasta baklava yiiyiyp yedkçe yiyen benm şimdi canım hiç tatlı istemio istediğinde de 1-2 kaşıkla yetiniorum daha fazlasını yiyemiorum.2 ay boyunca tatlıyı şekeri azaltmam uzak durmam bana çok fayda sağladı .saol canım benimmmmm.:16:

Hayırlısıyla sağ salimgit gel inşallah kuzummm:16: evetttt nisanda artık ben de inşallah 55 falan olmuş olucam inşallah planım öyle Allah hayırlısıyla sağlıkla incecik olmayı nasip etin inşallahhhhh hepimize deee:16::16::nazar::nazar::13::13:

hımmmmmmm deekdilin sürçtüüüüüüüüüüüüü peki ozamannn kabillllllllll edeyim bariii zaten hastasın üzümiyim seni:16:

Hayırlısıyla sağ salimgit gel inşallah kuzummm:16: evetttt nisanda artık ben de inşallah 55 falan olmuş olucam inşallah planım öyle Allah hayırlısıyla sağlıkla incecik olmayı nasip etin inşallahhhhh hepimize deee:16::16::nazar::nazar::13::13:

hımmmmmmm deekdilin sürçtüüüüüüüüüüüüü peki ozamannn kabillllllllll edeyim bariii zaten hastasın üzümiyim seni:16:
saoll bebikkk.inşallah bende gdeyim geleyimde ona göre ayrlıycam orda daha verirsin diolar ama gelnce duruma göre 55 olarak ayrlamayı düşünüorum kilomu.55 ten daha aşağıda olursam almak için uğraşırım artık bu sferde...:51::51:çok gülerim ozman kendime hayatımda ilk defa kilo almak için uğraşımış olacağım:1::32::32:

Back
X