60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tekrardan selamlar az önceki deneme msjydı ben aranıza katılmak istiyorum eğer sizde uygun görürseniz önceden 80-89 grubundaydım tam 27kilo vermiştim sonra daha girmedim nete ama malesef şimdi bir kısmını geri aldım 89 la başladım 62 ye kadar indim taki ramazana kadar bu kgdeydim ama malesef birden ne olduysa kendimi bir saldım yaklaşık 2 yıldır bu kilolardaydım ama şimdi malesef 68 e çıktım moralim çok bozuk desteğe ihtiyacım var aranıza kabul ederseniz sevinirim:14:

günaydın kıslarrrr :16: sormayın başıma gelenleri :60: benim öndeki dişlerimi yapmıştı doktor kesti biçti yeni porselenler için hazırladı. neyse şimdilik geçici olarak ta kendi porselenlerim duruyordu geçici olarak yapıştırmıştı. ayyy dün akşam çıkıverdi :60: valla çok komilk oldu şimdi taktım ama durmuyorki doğru dürüst bugün arayacağım dişçiyi gerekirse bugünde gideceğim dişçiye :47: off dişler büyük engel oluyo. saattlerim geçiyo dişçide o yüzden öğünler kaçıyor falan dışarda oluyorum yolda oluyorum yine 2 gündür düzenim bozuldu :58: zaten öndeki porselenler düşünce zor kahvaltı yaptım sabah düşüp duruyodu :60: ooff çıldıcek beni bitsede kurtulsam engel oluyo diyetime. doktora bi ara ver diyetisyen kontrolum var diyorum gülüyo yok diyo offf :61:

herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mutlu sabahlar hava bulutlu yağacak gibi ama benim kudurukluğum üzerimde sabah sabah enerji doluyum herkese sağlık mutluluk huzur diliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:9::9::9::9::52::52::52::16:

günaydın kıslaaaaaaaaar
günaydın bayan güsel popiiiş günaydın hugocukçuuum herkese gunaydııııın:52::52::52::52:
bu sabah dune gore 600 gr çok görünüyorum sanırım regl geliyor.
regl geliyoooor regl yaleleeer yaleleeeeeer:64::64::64::64:
dün eliptik bisikletimi kullanmaya basladım. deli yoruyor hugocuum öyle 45dk filan kullanamadım ama yeniyim idare et 20 dk çalışabildim oda aralıklarla.
100 tane twist yaptım 30 da mekik çektim oldu mu :69::69:

Günaydın kızlar...
Haftasonu sağlıklı beslenme açısından kötü ama psikolojik olarak bakarsak iyi geçti.:9:
Şimdi yeni bir haftayla yeni bir sayfa açıyorum kendime...:60:
Daha kahvaltımı etmedim.
300 ml suyumu içtim. bi 300 daha içiyorum şimdi...

Ve SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN!

Son düzenleme:
günaydın kıslaaaaaaaaar
günaydın bayan güsel popiiiş günaydın hugocukçuuum herkese gunaydııııın:52::52::52::52:
bu sabah dune gore 600 gr çok görünüyorum sanırım regl geliyor.
regl geliyoooor regl yaleleeer yaleleeeeeer:64::64::64::64:
dün eliptik bisikletimi kullanmaya basladım. deli yoruyor hugocuum öyle 45dk filan kullanamadım ama yeniyim idare et 20 dk çalışabildim oda aralıklarla.
100 tane twist yaptım 30 da mekik çektim oldu mu :69::69:

olur bebişim. yavaş yavaş alıştıkça süresi arttırırsın canım

Günaydın kızlar...
Haftasonu sağlıklı beslenme açısından kötü ama psikolojik olarak bakarsak iyi geçti.:9:
Şimdi yeni bir haftayla yeni bir sayfa açıyorum kendime...:60:
Daha kahvaltımı etmedim.
300 ml suyumu içtim. bi 300 daha içiyorum şimdi...

Ve SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN!

günaydın bebem :9: hafta içi tam gaz devam eder açığı kapatırsın yavrukuşum
hıımm bugün sevgülüler günü. bende senin ve herkesin sevgülüler gününü kutluyorum
bugün ben yine dişçiye gidebilirim gitmişken 3 dişimi daha keser büyük ihtimal. işi yoğun değilse çağırır eğer yoğunsa gitmem alt katımda dişçi var artık geçici olarak yapıştırır artık. off dişlerini banamı yaptırıyorsunki düşünce bana geldin demez inşallah :61:

famirim gelmiş nihayet özledim kız minnak davşanım nasılsın iyimisin. beni hiç sorma dişlerle uğraşıyorum. öff yirmilik dişimi almak için dişetimi yardılar aldılar çok uzun sürdü valla üstelik bayağı yardılar heralde çünkü birde dikiş attılar şuanda dikişli :27:

famirsiz topik olmuyor değilmi kızlar. 2 gün olmasa özlüyoruz. hepinizin burda olması önemli. nedir bu bizdeki famir aşkı yaw :69: famir aşarı famir yukarı valla :69:

nerdeyse nugişte gelir neruşta işleri bitsin uğrar tamamdır. yanlız ne zamandır esw eslaa yasemin yok acaba bişeymi oldu umarım iyilerdir onlarıda çok özledim

günayyyyyyyyyyyyyyyyyyydınnnnnnnnnnnnnnnnn.kim kim kim geliyyyyyyyyyyyyyyooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.seda sayaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn geli...............ben yine uçtummmmmmm:10:
nasılsınız canlarrrrrrrrrrrrrr,geçmişi okuyordun sabahtan beri amma yiyip içimişsiniz heeeeeeeeeee,oku oku bitmiyor:9:bende cuma akşamı eve bir girdim,pazartesi sabahı çıktım:31:çamaşır,bulaşık,yer silme,süpürme,yemek hazırlığı,minik kızmla oyun oyna uyut derkennnnn bir haftasonunun daha sonuna gelmiş oldum:31:
hiç kaçamaksız bolsporlu bir haftasonu geçirdim çok şükür,size söz vermiştim regl olduğum için tartılmayacaktım ama dayanamadım:26:sabah tartıldım 64.9 geldimm:62:1 haftada 500 gr ,eeee hiçde fena değil dimi:42:hiç yoktan iyidir.eşim dün çok şükür zayıfladığımı farketti:3:o bile farkettiyse sanıırm inceliyorum:9:

sabah menümü yazayım öyleyse
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
2 dlm kepek ekmeği
maydanoz
yarım domates:66:

herkesin kandilini kutluyorummmmm,dualarda bulaşalım:16:

famirim gelmiş nihayet özledim kız minnak davşanım nasılsın iyimisin. beni hiç sorma dişlerle uğraşıyorum. öff yirmilik dişimi almak için dişetimi yardılar aldılar çok uzun sürdü valla üstelik bayağı yardılar heralde çünkü birde dikiş attılar şuanda dikişli :27:

canımmmmmmmmmmmm günaydınnnnnnnnnn:16:diş maceranı okudummm:9:hem güldüm hem üzüldüm vallaaa,diş zor iş Allah kolaylık versin canımcımmmm

kalanchoede gelmemiş daha. umarım düzelmiştir canım benim.
prienenin misafirleri gitmiş artık o da gelir aramıza :9: özledik valla misafirlerinden pek uğrayamadı

günayyyyyyyyyyyyyyyyyyydınnnnnnnnnnnnnnnnn.kim kim kim geliyyyyyyyyyyyyyyooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.seda sayaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn geli...............ben yine uçtummmmmmm:10:
nasılsınız canlarrrrrrrrrrrrrr,geçmişi okuyordun sabahtan beri amma yiyip içimişsiniz heeeeeeeeeee,oku oku bitmiyor:9:bende cuma akşamı eve bir girdim,pazartesi sabahı çıktım:31:çamaşır,bulaşık,yer silme,süpürme,yemek hazırlığı,minik kızmla oyun oyna uyut derkennnnn bir haftasonunun daha sonuna gelmiş oldum:31:
hiç kaçamaksız bolsporlu bir haftasonu geçirdim çok şükür,size söz vermiştim regl olduğum için tartılmayacaktım ama dayanamadım:26:sabah tartıldım 64.9 geldimm:62:1 haftada 500 gr ,eeee hiçde fena değil dimi:42:hiç yoktan iyidir.eşim dün çok şükür zayıfladığımı farketti:3:o bile farkettiyse sanıırm inceliyorum:9:

sabah menümü yazayım öyleyse
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
2 dlm kepek ekmeği
maydanoz
yarım domates:66:

herkesin kandilini kutluyorummmmm,dualarda bulaşalım:16:

Afiyet olsun.. haftasonu evde benimde böyle hızlı geçiyor... iş güç bitmiyor ki..

canımmmmmmmmmmmm günaydınnnnnnnnnn:16:diş maceranı okudummm:9:hem güldüm hem üzüldüm vallaaa,diş zor iş Allah kolaylık versin canımcımmmm

heee bende güldüm düşüverdi geçici porselenler off bitsede artık kurtulsam yaw her hafta sonu onla uğraşıyorum 2 ayı geçti valla off

Back
X