Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kıslaaaaaaaaar
günaydın bayan güsel popiiiş günaydın hugocukçuuum herkese gunaydııııın
bu sabah dune gore 600 gr çok görünüyorum sanırım regl geliyor.
regl geliyoooor regl yaleleeer yaleleeeeeer
dün eliptik bisikletimi kullanmaya basladım. deli yoruyor hugocuum öyle 45dk filan kullanamadım ama yeniyim idare et 20 dk çalışabildim oda aralıklarla.
100 tane twist yaptım 30 da mekik çektim oldu mu![]()
Günaydın kızlar...
Haftasonu sağlıklı beslenme açısından kötü ama psikolojik olarak bakarsak iyi geçti.
Şimdi yeni bir haftayla yeni bir sayfa açıyorum kendime...
Daha kahvaltımı etmedim.
300 ml suyumu içtim. bi 300 daha içiyorum şimdi...
Ve SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN!
famirim gelmiş nihayet özledim kız minnak davşanım nasılsın iyimisin. beni hiç sorma dişlerle uğraşıyorum. öff yirmilik dişimi almak için dişetimi yardılar aldılar çok uzun sürdü valla üstelik bayağı yardılar heralde çünkü birde dikiş attılar şuanda dikişli![]()
günayyyyyyyyyyyyyyyyyyydınnnnnnnnnnnnnnnnn.kim kim kim geliyyyyyyyyyyyyyyooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.seda sayaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn geli...............ben yine uçtummmmmmm
nasılsınız canlarrrrrrrrrrrrrr,geçmişi okuyordun sabahtan beri amma yiyip içimişsiniz heeeeeeeeeee,oku oku bitmiyorbende cuma akşamı eve bir girdim,pazartesi sabahı çıktım
çamaşır,bulaşık,yer silme,süpürme,yemek hazırlığı,minik kızmla oyun oyna uyut derkennnnn bir haftasonunun daha sonuna gelmiş oldum
hiç kaçamaksız bolsporlu bir haftasonu geçirdim çok şükür,size söz vermiştim regl olduğum için tartılmayacaktım ama dayanamadım:26:sabah tartıldım 64.9 geldimm1 haftada 500 gr ,eeee hiçde fena değil dimi
hiç yoktan iyidir.eşim dün çok şükür zayıfladığımı farketti
o bile farkettiyse sanıırm inceliyorum
sabah menümü yazayım öyleyse
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
2 dlm kepek ekmeği
maydanoz
yarım domates
herkesin kandilini kutluyorummmmm,dualarda bulaşalım![]()
Famirrrr gelmiş...
Hoşgelmiş...
canımmmmmmmmmmmm günaydınnnnnnnnnndiş maceranı okudummm
hem güldüm hem üzüldüm vallaaa,diş zor iş Allah kolaylık versin canımcımmmm