inşallah...yalnız dişler 5 bin tl diyorsun kaç diş ki bu çok fazla canım ya..benim eşim 2 köprü yaptırdı 6 diş sadece 600 lira geçen ay..
canım 18 diş yapıldı porselenin tanesi 200 lira. 3600 yapıyo. kanal tedavisi yapıldı bayağı. diş çekim oldu falan oydu buydu valla 2 aydır düzenli gidiyorum her hafta ağzımda kesilmedik biçilmedik çok az dişim kaldı. evet biraz pahalı ama buranın en iyi dişçisi. çok kalabalık oluyo randevusuz kabul etmiyorlar. en iyi buymuş herkes çok beyeniyo falan diye bizde buna gittik adam 5 yıl en az garanti veriyor. sorun olursa gelin diyor. böyle işte burası o konuda pahalı biraz. daha önce ilk porselenlerimi yaptırdığımda doktor kanal tedavisi yapmadan porselen taktı meğer iltihap varmıştı tam 7 yıl kullandım ama ara ara hep iltihap yaptı şişti. porselen olunca çıkarılmıyorda o yüzden hep antibiyotik kullandım. aslında antibiyotikle geçiyordu ama hamilelikte kullanamayacaktım o yüzden yaptıralım dedik. hamilelikte sorun çıkarardı çünkü o yüzden hamile kalmadan dişleri aradan çıkardık canım.