Hımmmmmmmmmmmmmmmmmm biraz abartı olmuş aslında etsi çiğ köfte kararında yesen kaçamak sayılmaz 2 yk bulgur pilavı 1 dilim ekmek yerine geçiyor çünkü ama 8 tane olunca 4 dilim falan ekmek yemişolmuşsun yani 3-4 etsiz çiğ köfte 1 bardak ayran ve bol yeşillikle güzel bir öğün olabilirdi ama artık birdahakine öyle yaparsın inşallah

aslında önemli olan ne yersen ye normalde yediiğinin yarısı gibi yemek yani her şeyden porsiyon küçülterek de yesekkk mutlaka kilo veriyoruz hem de her istediğimizi yiyerek yani çokk kalorili şeylerde biraz daha az normal yemekleri birkaçkaış eksilterek gayet keyifle verilebiliyor kilolar mesela ben çikolata delisi biri olarak eskiden bir büyük kare yerken

şimdi minik kareciklerden 1 ya da 2 tane yiyiorumm

böyleceeee hem istediğimizden yiyioruz hem de eskiye göre az yediğimizden kilo veriyoruz haa ama taii şöylebir şey var eğer kendine engel olamıyosan ve hamur işleri,tatlı pasta gibi şeyleri 1kk ya da 1tk ya da 1 çatal yiyip bırakamıyosan o zaman birsüre vücudun dengeye girene kadar hiç yememek en iyisi,ben esela ilk 3 ay hiç çikolata yemedim arkasını getire ihtimalim vardı

ama mesela geçen pazar 1 minik kare bitter bir de şu etinin çubuk bitterinden yedim ve arkası gelmedi

yani bunun dengesini kurarsakkk hem her istediğimizden yerizzz hem de tüm fzla kilolara veda ederiz

:13:
Güzelmiş afiyet olsun

zaten uzmanlar da diyor zaman zaman öğünlerinizi değiştirin mesela sabah normalde meyve yiyen biri değilseniz arada 1 meyve yiyin kahvaltının yanında diyolar, hergün aynı saatte aynı şeyleri yemek metabolizmayı yavaşlatan bir durummuş ben de mesela dün sabah portakal-yoğurt ve nesfit yedim bazen öğlen de yiyiorum yani değişik şeyleri değişik öğünlerde yemek çok mantıklı

:13:
Canımeğer merkezde bi yere gidip kepekli ekmek ya da çavdar falan bulma şansın varsa al bolca ve buzluğuna koy ısıtınca gayet güzel oluyo çavdar,tam buğday,kepek alabilirsin dönüşümlü yersin bunları ya da kepekli un satılıyo maya ile kendin de ekmek yapabilrisin internette çok güzel ekmek tarifleri var hem evde yaptığından içinde ne olduğunu da bilirsin
Kuru yemişlere gelince malum yağlı ve kalorililer eğer kilo fazlan çoksa ve yağlı olduğunu düşünüyosan vücudunun, çok yememeni öneririrm ben de ilk haftalar günde 10-15 tane yiyiodum ama sonra yememeye karar verdim çünkü hem fazlam çoktu hem de yağ oranım yüksek gibi geldi bana ben de artık yemiyorum en azından bi 58-59 olana kadar yemiycem sanırım yerine beyaz leblebi,kuru kayısı,hac hurması,yaban ersini falan yiyiorum kuru meyvelerde yağ yok enazından kuruyemiş olarak da beyaz leblebi ama illa fındık badem yiycem fazlam çok değil diyosan (ben 1.60 ım ve 61.5 kg yim başladığımda 72.3 tüm ) günde 5-6 taneyi geçme ve mümkünse saat 5 ten önce yaptığın aralarda bir meyve 5-6 badem ya da fındık olarak tüket meyve ile birlikte yiyince daha tok tutuyo çerezler