bende bende 7 aylık evliyim her kes bebek ten önce zayflamak istior.ben zayfladım şükür :26:birazda sıkılaşsam daha süper olucak darısı başınıza
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
afiyet olsun bebeeeeemmm.oohhh mis miss..şu borcam kapaklarıda olmasa nerde yapardık o salataları bilmem kii

o karışım kesnlkle işe yarıo test edildi ben neruda esw ve dier adını hatrlayamadığım kızlar tarafından ve onaylandı 1 hafta içiceksn ama fazla içmek yok.en iyi tartılma şekli sabah wc ye çıktıktan sonra aç karnına çıplak tartılmak her zman aynı yerde 1 hafta arayla tartılmak her gün deil.
afiyet olsun cnm sporun içinde tenrkler süpersinnn

herkes aynı dertte

gitsin kilolar sonra vakti zmanı gelince sağlıklı bebişlermz olsun inşallaahhh

afiyet olsun cnm
cnm bizlerin menülerini takip et. yasak yok herşeyden yioruz ama ölçülü meyve süt yoğurt salata çorba hergün yenmesi gerekenler bunlra ek olraka et tavuk balık sebze yemeği bakliyat hepsnden yicez esmer ekmekleri terci edicez bol su içicez .sende menüleri takip ederek kendine bişiler çıkarabikrsn 1-2 haftada alışırsın şekerli tatlı gıdalar hamur işleri kıxartmalar yasak deil ama uzak dursak iyi olur çok canımız çekerse 1-2 tane alıp çeklcez. 3 ana ve 3 ara öğün yapıcaz işte böyle cnm aklıma gelenler
cnmmmmmm geçmiş olsun kuşuna.inş en kısa zmanda iyileşr