Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimcik bir tane elma kemirmeye başlıyorum
az öncede ben hüplettim,pek bir kütürdek pek bir suluydu ayyyyyyyyyy canım çekti bi ısırık versene kız:86bunuda saftrik durumlarda kullanıyorum mesela
)
çok komiksin ya o zıplayark gülme ifadesi değildi bence,işi deliliğe vurma ifadesiydi,çıldırma,kafayı tozutma durumlarımda kullanıyorum ben onu,bu arada sorunun ceveavı kaldırmışlar olacaktı
![]()
Bu haftaya .ok kötü başladım kızlar moralim berbat hafta sonu diyetisyene gittim yine 70 olmuşum ben bu işten bişey anlamadım gitti gerçekten kaçamak yapmadım 1 kilo vermişimdir diye düşünüyordumn tartıya bi çıktım moralim bozuldu artık kendimi tanıyamıyorum nasıl verecem bu kiloları elma krom almayı düşünüyorum artık diyetle 1,5 ayda 3 kilo verdim nedrirki bu inanın kendimi çok kötü hissedişyorum diyetisyenden çıkarken ağlamamak için kendimi zor tuttum![]()
Bu haftaya .ok kötü başladım kızlar moralim berbat hafta sonu diyetisyene gittim yine 70 olmuşum ben bu işten bişey anlamadım gitti gerçekten kaçamak yapmadım 1 kilo vermişimdir diye düşünüyordumn tartıya bi çıktım moralim bozuldu artık kendimi tanıyamıyorum nasıl verecem bu kiloları elma krom almayı düşünüyorum artık diyetle 1,5 ayda 3 kilo verdim nedrirki bu inanın kendimi çok kötü hissedişyorum diyetisyenden çıkarken ağlamamak için kendimi zor tuttum![]()
kaç kiloydun ki çizelgenden anaşılmıyor,bende 1,5 ayda 3 kilo vermiştim.moral bozmak yokkkkkkkkkkk,nasılki birden kilo almıyorsak birdende vermeyeceğiz,1 yılda verelim yani ne olacak ki,yeterki geri gelmesin acelemiz ne ,eğer bukadar acelemiz vardıydsa kaç ay bu şekilde nasıl gezdik,bu hale nasıl geldik ozman.zamnında dikkat etmediyse bunun sorumlusu biziz,bu nedenle vucudumuzada haksızlık etmeyelim dimi ama yavaş yavaşda olsa gidecek,yola devaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm![]()
saftrik deyince aklımaaaaaaaaaaaaa neruda arefiiiiiii geldi(bu aref üçkağıtçı manasında ona göre)
![]()
üzülme tatlım bizdede oluyo. Peki listene uymana rağmen kilomu almışsın anlamadım ne dedi diyetisyenin bu durum için açıklama yaptımı
aslanım çok doğru söylüyorbenim 6 ay oldu demi aslanım kolay olmadı sabır istedi emek istedi demi kolay değildi zorda değildi sadece sabır emek istedi o kadar
kaç kiloydun ki çizelgenden anaşılmıyor,bende 1,5 ayda 3 kilo vermiştim.moral bozmak yokkkkkkkkkkk,nasılki birden kilo almıyorsak birdende vermeyeceğiz,1 yılda verelim yani ne olacak ki,yeterki geri gelmesin acelemiz ne ,eğer bukadar acelemiz vardıydsa kaç ay bu şekilde nasıl gezdik,bu hale nasıl geldik ozman.zamnında dikkat etmediyse bunun sorumlusu biziz,bu nedenle vucudumuzada haksızlık etmeyelim dimi ama yavaş yavaşda olsa gidecek,yola devaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm![]()
diyetisyenin dediği bu listeyi uyguladıysanız normalde kilo vermiş olmanız gerekiyor dedi ama ben uyguladım listemi off vala anlayamayorumpazartesiden beridirde yatıyprum grip oldum yani süper bi haftaya merhaba dedim
geçmiş olsun neruşum allah allah sen hiç böyle olmazdın spor canavarım benimkıyamam ben sana. canım çok gezdin ettin üşüttünmü yoksa. halsizlik var dedin. canım bikaç gün spor yapma dinlen yat. bende regliyim kakao iç süte ekle çok kesiyor valla süper etkili. dün demiştimya ben pastalara konan kakaoların bazılarının üzerinde içilebilir yazıyor onlardan al süte ekle iç sıcacık tavuksuyu çorbada iç. terlemeye bak canım. kıyamam ben neruşuma
![]()
kızlar bende yemeğimi yedim
7 kaşık karnıbahar
1 bardak liğt yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
4 cherry domates
yarım salatalık (salata yapmaya üşendimde)
azönce
1/4 gofret yedim.paket içinde bi sürü olanlar varya onlardan. kesmedi tabi 1tane kuru kayısının içine kakao koyup onu attım ağzıma benimde regl dönemim çok yaklaştı tabii tatlı krizim arttı.başka ara yapmam artıkın![]()
amaninn neruşum mu hastaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
heeeeeeee herkese özelden takılıyo zaten,ya da msnden geçen gün bir tebrik fırtınası koptu burda nerudaya(bak neruş demiyorum çünkü sitemliyim).ne olduysa artık msnden yazıştığı kankileriyle kutlama yaptılar,tebrikleri kabul etti neruda hanım daen sonunda şunu yaptıracak ama bana
kaçarı yok artık
o zaman neruş bi açıklama yapar heralde fambıkcım
en sonunda şunu yaptıracakama bana kaçarı yok artık
dedinya sinirini alıcan nasıl olsa neruşdanonun için didim bende