kıslaaar sabhatan beri pc başına geçemedim şimdi yazdıklarınızı okudum.ne güzel haberler var yaaa

çok mutlu oldum ohh ohhh
yaa bende fitnese başlayacağım benimde yağımı falan herbişeylerimi ölçceklermi öylee:) çok sevindim yaa. istanbuldaki fitness fiyatlarını çok iyi biliyorum istanbulda yaşarken 2005 yılında kadıköy moda da bi yere gidiyodum te te o zaman 200 veriyodum aylık.ama çok güzeldi yaa
yine güzel olcak hem burası dahada ucusss (100 lira aylık)
muz ve çilek araştırıyorum kızlar netten.yani onlar hakkında bilgi araştırıyorum kaydirigubbakcemile3 muz da çilekte cilt ve kilo verme için çok ideal besinlermiş.muz özellikle kabuklarınıda yüzümüze sürdüğümüzde hani bu açık olan kocaman kocaman gözenekler varya işte onları toparlıyormuş ohhh hem zayıflıycam hem güzelleşcem sengözlerimebaksanab
bugün yediklerimide yazayım
sabah 1 kayısılı form
3 bardak su ve 2 bardak bitki çayıyla başladım güne
10 gibi nesfitimi yedim
ara öğün olarak ezilen çileklerimi robottan geçirmiştim
küçük bi kase çilek püresi yedim
öğlende canım yemek yemek istemedi bende kayısılı form bisküvi ile bitki çayı içtim
birazdan activia yiycem akşamada hazır kremalı mantar çorbam var ondan bi kase yiycem bide fırsatım olursa patates salatası yapmayı düşünüyorum.uzun zamandır patates yemiyorum
kızlar bu arada dün diyetisyenimle konuştum bu iştahımın bi açılıp bi kapanmasını sordum.mide küçülmesi olayına geldik mide kasları en kolay kaslarmış bünyede
biraz az yersen hemen küçülürmüş ama azcık abartırsan hemen genişlermiş.hemen dediğim sürede atıyorum 1 hafta çok sıkı diyet yaptın bizim gibi hemen küçülmeye başlarmış
büyümeside aynı şekilde :) küçüldü yani mideler kıslaaarrr alkisalkisalkis
bu arada pazara kadar tartılmıycam bakalım ne oldu bizim kilolara valla her gün inceldiğimi hissediyorum ama kilo değişmiyosa kafaları yirim valla