• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eswcim burda iş sana düşüyor uygun bir diyetisyen bul şöyle olacak sana verilen liste yağ oranını azaltacak ama kas oranını ssporlada destekleyerek arttıracak tartıda kilo almış gözükeceksin halbuki kasın artacak ama yağın azalacak. sanırım 5 kilo yağın var yüzde 27 yemiştin canım. mesela benim listemle benim kasım 2 kilo arttı canım bu zamana kadar halbuki kas oranım güzel olduğundan böyle bişey istemiyorduk ama oldu. olsun önemlide değil ne kadar kas o kadar güzellik demektir. işte böyle bir yol izlemelisin. aslında şu da var mesela benim listem 1600 kalorilik aslında senin tam olarak ne kadar kaloriye ihtiyacın olduğunu bilsek burda bizde hallederdik sorun ama işte bilmiyoruz. bunu öğrenirsen canım yardım ederim sana

günaydın kızlaaaaar
herkese hayırlı cumalar geç kaldım bu gün biraz ebru pilatese çok tan başladı ama bendaha yeni kahvaltı yapıorum
kahvaltım,:56:
1 kupa şkersiz çay
2 dilim tahıllı ekmek
2 kk peynir
1/2 tk acı sos
4 zeytn
dere otu nane
3 kuru erik 3 kuru kayısı
1 tk pekmez
3 tk yoğurt 1/2 tk keten tohumuile
1 çeri domates

ayrıca dün akşam o kadar şey yazmıştım yicem die yiyemedim 1/2 poğaça yedim domates zeytn yemedim.poğaçada pek güzel olmamıştı instant maya almıştım hiç güzel deil kabarmadı hiç almayın sakın anam babam bildiğin maya alcam artık:33:

afiyet olsun canım

desene görünce şok olcek seni :1:

evet şok olcek. en son görüştüğümüzde o 75 kiloydu boyuda benle aynı. ama karnında çok yağ var direk göbekte yaşıda var.ben o zaman ondan daha kiloluydum ş,mdi bu yaza ben geri kalanıda verdimmi elbette şok geçirecek

yettimmmmmmmmmmmmm:10:

evet hügocuğum bende bıktım valaaa:84::84:şu göbeğim üst karnım gitse gerisinede razıyım,ama en zor da bu göbek gidiyooooooo,offfffffffff
arkadayız bacımmmmmm kim tutat biziiiiiiiiiiii heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttttttttttttttt beeeeeeeee:66::66::66:

bilmiyorum ki,sabh 1 dlm denge yedim sadece ekmek olarak sanıırm ondan ,azcık bişey bu denge ya yetmiyo bana:63:

nugicimmmm sağol canım,işle oyalandım azcık,yeşil çay ve su içtim geçti biraz sanırım,galiba:44:

hügocuğummm takma sen onları süpersn süper bende bile farkediliyormuş artık sendemi farkedilmeyecek,haset bunlar haset:47:1 kilo alsan hemen farkederler ama,verince anlamıyorlar nedese
ayyyyyyyyy bende kışı çok severdim bahar gelince bunalaıma girerdim,umarım bu yaz hepimiz için güzel,incecik,formda sağlıkla geçer:16::16::16:

fambık gerçekten uno dengelerin dilimi çok ince ya :31:

:53::53: vah hugocum çıldırdı..hazır yağ kesiyorsan benimkileride kes..çok dua ederim sana..bu arada akşam eşim zayıfladığımı farketti...akşam maçımız vardı saat 12-1 arası..maç esnasında fark etti.çok sevindim..kilo kaybı az ama sıkılaşma ve incelme var

datluş kilo kaybın az olabilir dediğim gibi 1 kilo verdinse bu eğer yağ ise çok fark eder hem sporlada sıkılaşınca fark büyük olur. mesela benim yağ oranım yüksek olsa ve 67 kilo olsam hayatta böyle gözükemezdim. dombili gözükürdüm. mesela 170 boyunda birsürü insan var 67 kilo ama yağı fazla kası az ve kilolu gözüküyorlar kas yağ durumu aslında belirliyor bunu. senin yağcıklar gidiyordur

tatlım senin yerinde olsam hiç takmam mutlu olur yoluma devam ederim. sebebi ise sen kilolarını vermek istiyorsun önemli olan bu işe başladın. bak benim eşimin arkadaşı var onun eşi çok kilo almış yazık yani çok üzüldüm eşiyle çok kavga ediyorlar konuştum kadınla diyorki vermek istiyorum ama diyor. işte sorun bu ama. vermek istiyor ama başlayamıyor. akşamları yemekten 1 saat sonra eğer çikolata yemezsem üşüyorum diyor :53: insülin direnci artık çok ileri seviyede. benim eşimde arkadaşına benim eşim 16 kilo verdi sende diyetisyene götür deyince adam karısına şimdi iyice baskı yapıyormuş. kadın gidecem diyor ama çokta istekli göremedim. çünkü o eşinin dırdırından kurtulmak için giderse eğer gidecek oysaki ben ve biz herşeyden önce kendimiz için zayıfladık zayıflıyoruz tamam eş faktörüde çok önemli ama önce insan kendi istemeli. kadına dedi yaz aylarında cıvıl cıvıl incecik giyinemiyoruz açık renk giyemiyoruz dedim neden giymeyelim dedim ama yani bu sözlerde pek etkili olmadı sanırım ne olacak durumları bilmiyorum çocuklarıda var ama adam diyor tekrar çocuk istiyorum ama kendine güvenemiyorum demiş :53: çok üzücü. beniş eşimde sağolsun dan diye söylemiş benimki tüm kiloları verdi diye sevinçle adamın hepten tepesi atmış.
evet senin diyetisyen kötü olabilir bbanada denk geld,. deneye yanıla buldum uygun diyetisyeni. sende bulursun. bir tane değil sonuçta başkada vardır. sen yağ kas durumunu ölçen bir diyetisyen bul her ay sonuçlarını değerlendirir ve sende yağmı veriyosun yoksa kasmı anlarsın o zaman iyimi kötümü diyetisyen anlarsın bence hiç üzülme canım üstelik çokta kilon yok. benim ilk baş 83 kiloyla başladım çoktu yani kolayda değildi onca kilodan krtulmak ama ben burda 6 ayda arkadaşlarımında desteğiyle verdim. sende verirsin canım. etraftan elbette laf gelecek ne diyorum benim yağım az olamsına rağmen millet orama burama bakıp laf edecek yer arıyor. hiçbişey demeseler biz bu kadar kaslı olacaksak zayıflamayalım kadın dediğin azcık etkli butlu olur bu ne böle bacaklar upuzun kaslı kollar kaslı diyorlar kıskançlıktan :47: oysaki onların yağlı bacakları yanında benimkiler süper duruyor yağlı sarkış kolların yanında benim kollar süepr duruyor benim yerimde olmaya can atıyorlar ama işte kıskançlık bu başka bişey değil. sende başladın diyete falan herkes kıskandı şimdi orana bburana laf ediyorlar takma sakın. güzel bir diyetisyen bu sporunu asla ihmal etme gitsin yağların

ablamada eşi çok baskı yapıyo çok üzülüyorumona da :5: bende kendim için istiyorum mesela nişan kıyafeti almaya gittik herşey iyi güzel ama göbeği saklamak için ezildim büzüldüm belki 44 beden kız geldi demez mi göbeğin çıktı diye sinir oldumm kendine bak dememek için zor tuttum kendimi :47:bu insanlar niye herşeye maydonoz alırkiiiiii kayınvalidem Allahtan gelinimin fiziği tam kıvamında demiş anneme neşem yerine gelmişti ogün :3:kilo önemli bence bende ablama binvir dil döküyorum ama yokkkkk

fambık gerçekten uno dengelerin dilimi çok ince ya :31:

evet nugişim hem ince hemde daha dar,ölçtüm yani:9:her sabah 1 dlm light bir dlm de denge yerdim ama diğerini buzluktan çıkarmmaşım akşam,ısıtacakta vaktim yoktu sadece denge yedim ama yetmedi tabi,beyaz ekemk mi yesem diye düşündüm bu seferde onu yesem dahada çabuk acıkırım diye bıraktım.işte böyle valla birazdan elma yiyim bari,açlık devam ediyor:44:

evet nugişim hem ince hemde daha dar,ölçtüm yani:9:her sabah 1 dlm light bir dlm de denge yerdim ama diğerini buzluktan çıkarmmaşım akşam,ısıtacakta vaktim yoktu sadece denge yedim ama yetmedi tabi,beyaz ekemk mi yesem diye düşündüm bu seferde onu yesem dahada çabuk acıkırım diye bıraktım.işte böyle valla birazdan elma yiyim bari,açlık devam ediyor:44:

bende kepek ekmek mi çavdarlı ekmek mi alsam kararsız kaldım :26:

evet hügocuğum bende bıktım valaaa:84::84:şu göbeğim üst karnım gitse gerisinede razıyım,ama en zor da bu göbek gidiyooooooo,offfffffffff
arkadayız bacımmmmmm kim tutat biziiiiiiiiiiii heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttttttttttttttt beeeeeeeee:66::66::66:

benimde alt karın var hangisi daha zor eriyorki alt karın mı üst karın mı :8:

en zor alt karın erir hem ordaki kasları çalıştırmak yani alt karın çalışmak çok zorlayıcıdır ama başarıciiiz bendede sadece azcık alt karın kaldı ama allahtan altta olduğundan pörtlemiyo belli bile olmyo ama o da gitcek gitmezse kesçem atçemm :47: sanırım famirin kaburgalarıda açık ondanda kilolu duruyordur üst karnı o şimdi kapatmak için pilates kaburga kapatma egzersizleri yapıyor benim 1 ayda tam kapandı onunda kapanır o zaman fark epey olur ondada o zaman der alt karnım var alt karnımda kaldı diye. belki ayva göbek kısmındada yağlanma veya yumuşama varsa pantolondan fışkırıyor. bende ayva göbekte yumuşama var ama toplarnacak çalışıcam devamlı

günaydın kızlaaaaar
herkese hayırlı cumalar geç kaldım bu gün biraz ebru pilatese çok tan başladı ama bendaha yeni kahvaltı yapıorum
1 kupa şkersiz çay
2 dilim tahıllı ekmek
2 kk peynir
1/2 tk acı sos
4 zeytn
dere otu nane
1 tk pekmez
1 çeri domates

ayrıca dün akşam o kadar şey yazmıştım yicem die yiyemedim 1/2 poğaça yedim domates zeytn yemedim.poğaçada pek güzel olmamıştı instant maya almıştım hiç güzel deil kabarmadı hiç almayın sakın anam babam bildiğin maya alcam artık:33:

afiyet olsun canım instant maya bende kullandım ama dediğin gibi bi yaptığımda kabarttı bi yaptığımda kabartmadı

ye canım afiyet olsun bende şimdi bir elma yedim.bende yine fırından alayım bari kepekli ekmek doyurucu oluyo fırındakiler.

en zor alt karın erir hem ordaki kasları çalıştırmak yani alt karın çalışmak çok zorlayıcıdır ama başarıciiiz bendede sadece azcık alt karın kaldı ama allahtan altta olduğundan pörtlemiyo belli bile olmyo ama o da gitcek gitmezse kesçem atçemm :47: sanırım famirin kaburgalarıda açık ondanda kilolu duruyordur üst karnı o şimdi kapatmak için pilates kaburga kapatma egzersizleri yapıyor benim 1 ayda tam kapandı onunda kapanır o zaman fark epey olur ondada o zaman der alt karnım var alt karnımda kaldı diye. belki ayva göbek kısmındada yağlanma veya yumuşama varsa pantolondan fışkırıyor. bende ayva göbekte yumuşama var ama toplarnacak çalışıcam devamlı

benimki tam ayva ama şu son günlerde bazen dümdüz oluyo,bazen hep aynı gibi duruyo :14: ama her akşam göbek egzersizi yapıyorum 30 dk 45 dk değişiyo iş yerimdeki yoğunluğa göre :44:plates te yapıyorum netten baska egzersizde buldum onlarında yapıyorum

hügoooooooooooo ben daha kaburga kapatmaya başlamadım kızzzz,tü bana tüüüüüüüüüü unuttum valla,akşamları yattığım yerde yapim bari,yerdemi yapmak lazım ki acaba,eşim beni ohalde görürse pek güler valla:9:yatakta yapim o görmeden:82:
aynen öyle bacaklarım popom inceldi pantalon yürürken leğen kemiklerimin altına kadar iniyor yani ama göbek maşşallah yerli yerinde:84:belim sırtım kollarım biraz gitti farkediyorum ama göbeğim aynı duruyor gibi,dediğin gibi yumuşamada oldu sanırsam, bi yere sığdıramıyorum:96:

günaydın kızlaaaaar
1 kupa şkersiz çay
2 dilim tahıllı ekmek
2 kk peynir
1/2 tk acı sos
4 zeytn
dere otu nane
1 tk pekmez
1 çeri domates

afiyet olsun tatlım, hepsi çok hoş yine :)))

eswcim burda iş sana düşüyor uygun bir diyetisyen bul şöyle olacak sana verilen liste yağ oranını azaltacak ama kas oranını ssporlada destekleyerek arttıracak tartıda kilo almış gözükeceksin halbuki kasın artacak ama yağın azalacak. sanırım 5 kilo yağın var yüzde 27 yemiştin canım. mesela benim listemle benim kasım 2 kilo arttı canım bu zamana kadar halbuki kas oranım güzel olduğundan böyle bişey istemiyorduk ama oldu. olsun önemlide değil ne kadar kas o kadar güzellik demektir. işte böyle bir yol izlemelisin. aslında şu da var mesela benim listem 1600 kalorilik aslında senin tam olarak ne kadar kaloriye ihtiyacın olduğunu bilsek burda bizde hallederdik sorun ama işte bilmiyoruz. bunu öğrenirsen canım yardım ederim sana

canımcım bana ankaradaki diyetisyen 1400 kalorilik bi liste uygula dedi ama
sonra mailde 1200 kalorilik yeter diyince benim de kafam karıştı
ama 1200 kalori bana az gibi geldi bilmiyorum ki :((((

ya bu kafa karışıklığım geçmeyince de eskisi gibi konsantre olamıyorum, dün akşam spor yapacaktım misal gezmeye gitmeden annemle ama yapmadım, komşu tatlı getirdi yemek yerken tatlı yedim, gittiğim yerde de yedim tabağımdakileri, neye inat yapıyosam artık, ama allahtan bırakabiliyorum, hani o sıkıntı yok yani en azından

şimcik bana fikir verin bakayım ne edicem ne zamandır patates salatası yemiyorum ne zamandır dediğide kaç aylardır 4 ay olduğu kesinde :59: bugün menüde
yayla çobası
,zmir köfte
patates salatası
şekerpare var mış
hai tatlı yemiyeceğim ama ben patates salatası yemek istiyorum ekmek yemesemde salatayı yesem
yani şöyle yapmak istiyorum
1 kepçe yayla çorbası
izmir köfte patates salatası
ekmek yemiyeyim nasıl sizce olurmu böyle :26:

acıktım ya öğle menümde neler var şimdiden yazayım:9:
bahçıvan kebap
bulgur pilavı
salata varmış
birde sütlü tatlı varmış adını demeyeyim canınız çekmesin:9:ama yemem tabiki,onu yiyip de iştahımı artırıp,kabartıp gözlerimin fıldır fıldır yiyecek aramasını istemem değilmi:52:

şimcik bana fikir verin bakayım ne edicem ne zamandır patates salatası yemiyorum ne zamandır dediğide kaç aylardır 4 ay olduğu kesinde :59: bugün menüde
yayla çobası
,zmir köfte
patates salatası
şekerpare var mış
hai tatlı yemiyeceğim ama ben patates salatası yemek istiyorum ekmek yemesemde salatayı yesem
yani şöyle yapmak istiyorum
1 kepçe yayla çorbası
izmir köfte patates salatası
ekmek yemiyeyim nasıl sizce olurmu böyle :26:
nugicim valla dün 10 adet küçük boy kesilmiş pataes yedim akşamı zor ettim valla,sende öyle olursun yeme bence,iştahımı açsada sorun değil dayanırım dersen,nefsine eziyet etme azcık ye ama dayanamam dersen yeme.dün ilk defa sat 21de yemek yedim yani düşün osaatte meyve bile yezedim normalde eritemiyorum diye ama dayamadım açlığa yedim.bence yani fikir:34:

Back
X