• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar

öğleye kadar okulda yediklerim içtiklerim

ara:100 ml sıcak çikolata
ara: 200 ml muzlu süt
5 adet limonlu-kepekli bisküvi

öğlen menüm

çok soğuk buralar o nedenle sadece sıcacık çorba içmek istedim

1 dilim kıtır ekmek
2 kepçe mercimek çorbası
afiyet olsun farmasi
ara öğün yarım elma

öğlen

1 kepçe yeşil mercimek
2 kepçe makarna
7 8 kaşık salata

ekmekle aram olmadığı için makarna seçtim zaten 5 dilim ekmek hakkımı bitirdiğimi hatırlamıyorum :9:
afiyet olsun canım
Öğle yemeğim;
1 dilim ekmek
1 tabak terbiyeli,kıymalı kereviz buğday çorbası (yağsız ve kıvamı koyu değil)
1 kepçe kıymalı nohut yemeği (içine turşu acı biber doğradım)
lahana salatası

afiyet olsun priene

eswcim benim bazal metabolizma hızı 1400 kaloriymiş. senin az biraz sebebi ise kas kaybın canım. üzülme kasların arttıkça o da yükselir senin kaç kalorilik bir diyet yapman lazım onu iyi bilmen gerekir ve bana kalırsada 1500 den aşarı olmamalı bence. düzenli sporlada yağın azalır kardiyo ile ve kasın artar bence ama yinede diyetisyen daha iyi bilir

evet tatlım çok sinir bozucu banada derlerdi eskiden çok üzülüyordum insanın bianda şevki kırılıyor ne ayıp şeyler bunlar. ne olacaktı yani iskeletinmi kalacaktı bianda. hem sanane ne diye burnunu sokuyorsun. troit hastasıdır fil gibi her bir gram almaz onlar kesin onlardandır o benimde vardı öyle bir arkadaşım bir kupa nescafeye 7 küp şeker atardı devamlı acıktım acıktım der fil gibi yerdi bir gram almazdı bunula övünürdü bize laf çarpıtırdı meğer troit hastasıymış fazla çalışıyormuş troitleri

evet aynen o takımdan,yemekhanedeki kıtır ekmekleri poşetine toplayıp geziyor,akşama kadar onları yiyor ama gram almıyor tabi,bana tatlı yemeyerek zayıflayacağını düşünme diyenler grubunun bir üyesi işte:47:yani bana görede onun bu kadar zayıf olması çok çirkin eminim oda biraz kilo almak istiyordur,yada boyu çok kısa 150 ya var ya yok yani bende onun boyuyla dalga geçsem,hoş olurmu yani,
zaten ağzına lafı tepecek birine diyemezlerde bakma sen,merhamet duygusu olana ilişirler,benim ona saygısızlık etmeyeceğimi adı gibi bilir çünkü

amin inşallahhhh,çok canım sıkıldı valla,ben verdiğimi biliyorum,farkediyorumda ama çabalıyorum tüm ttalıları,böreklari alıp onlara veriyorum sonuçta nekadar kararlı olduğumun,çabaladığımın farkındalar.kör değillerya,insan farketmese bile insanı şevklendirmek için evet biraz vermişsin der dimi,maksat sinirlendirmekti beni sanırım,bir açığımı bulamadıkları için bu şekilde galip olduklarını sanıyorlar

anlattıklarından onların seni kıskandığını düşünüyorum :28:

evet aynen o takımdan,yemekhanedeki kıtır ekmekleri poşetine toplayıp geziyor,akşama kadar onları yiyor ama gram almıyor tabi,bana tatlı yemeyerek zayıflayacağını düşünme diyenler grubunun bir üyesi işte:47:yani bana görede onun bu kadar zayıf olması çok çirkin eminim oda biraz kilo almak istiyordur,yada boyu çok kısa 150 ya var ya yok yani bende onun boyuyla dalga geçsem,hoş olurmu yani,
zaten ağzına lafı tepecek birine diyemezlerde bakma sen,merhamet duygusu olana ilişirler,benim ona saygısızlık etmeyeceğimi adı gibi bilir çünkü

üzme canını sen boşver sen aslan gibi aslan olaraktan 5 kilo verdin. o hayatında ilo almamış elinde ekmek poşetleriyle geziyor nerden bilecek tatlının kilo aldırıp aldırmadığını insülin direncini falan nerden bilecek anlatsan anlamaz zaten boşver sen. kocişin mutlumu sen ona bak kuzum

anlattıklarından onların seni kıskandığını düşünüyorum :28:

kadınlar arasında hep yokmudur çekmemezlik,vardır tabi!ama aynı şartlarda değiliz,yaşımız,deneyimlerimiz eğitimlerimiz bir değil ki,git kendi kulvarındakilerle yarış kıskan neyse ne,benle ne işin var.
ama şu tarafımı bilmiyorlar henüzzzz,beni ne kadar yerden yere vursalar ben okadar azimlenirim,ne kadar şu yönün eksik derlerse eğer bende eksik olduğumu düşünüyorsam o konuya yoğunlaşır en iyisi olmaya çalışırımm.
bakalım 10 kilo vermiş oluncada aynı şeyimi söyleyecekler

yemeğimi yedim
3 yk bulgur pilavı
3 yk et kavurma
salata
yedimm

yemekteysen iş yerindeki kadınalrdan biri 47 yaşında,150 boyunda ve 45 kilo nekadar yerse yesin gram almayan cinslerden kendisi:47:
bana diyorki sen geldiğinden beri(yeni yerime başlayalı 1,5 ay oldu )diyetteyim diyorsun ama bakıyorumda 1 gram bile verdiğin yok diyor:47:
bende 5 kilo verdim dedim
aaaaaa hiç farkedilmiyo valla diyooo,bir 5 kilo daha vereyimde ozaman farkedersiniz dedim:47:
şimdi kavga etsem laf soksan akşama kadar karşımda oturuyo,zaten kavga etsem dahada hoşuna gidecek sinirlendirdim diye iyisimi hiç bulaşmamak dedim
aayyyy sinir oldum ama kendi yaşına başına kuru buruşuk haline bakmıyor,bu yaşında hala kıskançlık peşinde

fambığım afiyet olsun sinirlenme bakem azıcık sakin ol hele yılma diren hep sinirlensen nolcek hem kendine zarar.hiççç takma kafana hem o kimki dış kapının dış mandalı :9:üzülme guzum kim ne derse desin biz zayıf olcez amman bugün amma yarın olcez ama sonunda hem o kadına gönder şunlardan bakem :57::57::57::57::57::1:

nasılki troitlerin yavaş çalışması rahatsızlıksa hızlı çalışmasıda rahatsızlıktır ve zordur aslında çünkü o insanlar çok çabuk sinirlenirler öfkelerini kontrol etmekte zorlanırlar sıkar onları bu durum onlarla geçinmek zordur aniden bağırıp çağırmaya başlarlar

selam totişler :16: duşumu aldım markete gittim. valla canım kıymalı makarna çekti yaptım yağını az koydum evde kepekli makarnada yokmuş marketleri dolandım bulamadım bende beyaz makarnayı haşladım kıymalı sarımsaklı soğanlı bahatarlı az yağlı bir sos yaptım yiyeceğim :1: malumya diyete ara verdim özlediğim şeyleri yiyeyim dedim :1:
akşam içinde yazdan dondurucuya attığım taze börülceyi çıkardım haşlayıp akşam zeytinyağı sarımsak ekler salata gibi yaparım çok severimde taze börülceye bu şekilde :1:

Ohhh afiyet olsun hugocukcuğummmm en doğal hakkınbence yemelisin afiyet olsun:16::nazar: ayrıca taze börülceye aynen dediğin şekilde yaparak ben bayılırım:56:

yemeğimi yedim
3 yk bulgur pilavı
3 yk et kavurma
salata
yedimm

yemekteysen iş yerindeki kadınalrdan biri 47 yaşında,150 boyunda ve 45 kilo nekadar yerse yesin gram almayan cinslerden kendisi:47:
bana diyorki sen geldiğinden beri(yeni yerime başlayalı 1,5 ay oldu )diyetteyim diyorsun ama bakıyorumda 1 gram bile verdiğin yok diyor:47:
bende 5 kilo verdim dedim
aaaaaa hiç farkedilmiyo valla diyooo,bir 5 kilo daha vereyimde ozaman farkedersiniz dedim:47:
şimdi kavga etsem laf soksan akşama kadar karşımda oturuyo,zaten kavga etsem dahada hoşuna gidecek sinirlendirdim diye iyisimi hiç bulaşmamak dedim
aayyyy sinir oldum ama kendi yaşına başına kuru buruşuk haline bakmıyor,bu yaşında hala kıskançlık peşinde

Tatlım afiyet olsun öncelikle ve de gerçekten saçma bir insanmış boşver canım benim böyle insanalr hayatın her döneminde farklı konularda karşımıza çıkıyor ben onlarıtanrının bize yaptığı sınavlar olarak görüp onların da görevi bu diye düşünüp geçiyorum sen de öyle yapmaya çalış şevkini kırmakla,motivasyonunu düşürmek görevleri sanırım ama aksine seni daha da gaza getirip zazmetmeni sağlamaları da senin elinde sen hep bu amaçla kullan canlım onlarııı boşverr kimbilir ne kompleksi ne sıkıntısı av rböyle sağa sola laf sokup rahatlıyo allah yardım etsin içindeki öfkeyi ezikliği böyle bastırıyo demek onubn durumu senden daha kötü emin olll boşver fambığım biz kurtulucaz fazla kilolardannn börek yazıı aç oku balımmmm:16:hepberaber kurtulucaz tatlım tüm fazlalıklardan sağlıkla inşallah sen de biliyosun bu sabır ve azim inanç işi emek veriyosunn ve gidecek hepsi de hepimiz de kurtulucaz hepsinden o zaman bu konuşanların ağzı tavuk k. dönecekkkk:60::60::60::60:

üzme canını sen boşver sen aslan gibi aslan olaraktan 5 kilo verdin. o hayatında ilo almamış elinde ekmek poşetleriyle geziyor nerden bilecek tatlının kilo aldırıp aldırmadığını insülin direncini falan nerden bilecek anlatsan anlamaz zaten boşver sen. kocişin mutlumu sen ona bak kuzum

benim eşim için kilomun hiç önemi yokturki,o beni beğenir yani takılmak için söylerdi bazen ama sırf sinirleneyim diye.yoksa bana hiç kilo ver şuranı,buranı beğenmiyorum demedi.
ben kendime yakıştıramadığım için giydiklerimi ben istedim kilo vermeyi ve gittikçe dahada kilo almamak için tabi.
yani insanlar ne kadar düşüncesiz olabiliyor analmıyorum,mesela yclnin sağlık sorunu vardı diyet yapsada veremiyordu kızcağız,belki bendede bir hastalık var sen beni bilip bilmeden neden laf atıyorsun demi,belki rahatsızım nekadar az yesemde kilo veremiyorum belki

kadınlar arasında hep yokmudur çekmemezlik,vardır tabi!ama aynı şartlarda değiliz,yaşımız,deneyimlerimiz eğitimlerimiz bir değil ki,git kendi kulvarındakilerle yarış kıskan neyse ne,benle ne işin var.
ama şu tarafımı bilmiyorlar henüzzzz,beni ne kadar yerden yere vursalar ben okadar azimlenirim,ne kadar şu yönün eksik derlerse eğer bende eksik olduğumu düşünüyorsam o konuya yoğunlaşır en iyisi olmaya çalışırımm.

bütün yemekhanede çalışanlar böylemi kişiliğe sahip nedir :60: benimkide böyle bugün misafiler var servise yardım ediyorum normalde kahve götürmem utanırım dedim sen götür,benim üstüm müsait değil dedi aslında önlüğü var üsütnde :63: diğer erkek muhasebeci götürdü :8:eğitim yaş hiyerarşi farkı çok ama gelde anlat sanki onlar 20 yaşında biz 50,idare ediyoruzzzzzz

Son düzenleme:
öğle yemeğim
bir kepçe yayla çorbası
6 yk varmıdır bilemiyorum tam patates salatası
ve üç tane serçe parmağı uzunluğunda ve baş parmağından biraz kalın :1: izmir köfte
ekmek yemedim

bugünkü yemeeeğümüzzz

6 y.k ıspanak
1 tabak salata
1 dilim ekmek
1kase yoğurt
1 kepçe çorba...

afiyet olsun bana....

arada 1 portakal
1 relaks çay
suya devam

İşte budur! En iyi cevabı taş gibi olunca vücudun verecek onlara.

Benim burada tanıdığım famir pat diye cevabını da verirdi kadına şakayla karışık falan. Şaşırttın beni.

son ölçümlere göre bazal metabolizma hızım 1400 kcal, beden kitle indexi 24.0 yani artık normal kilolu. fat mass yani yağ oranı yünde 23.1 kg. olması gereken yağ oranı ise yüzde 21

ben de yazayım öğle yemeğimi
*2 yk kaşığı pirinç pilavı
*4 yemek kaşığı kuru fasülye
*2 yemek kaşığı yoğurt
*bir dilim çavdar ekmeği
herkese afiyet olsun

slmkızlar biraxxcık kızımla ugraştım hiç laf dinelmiyoyaw başedemiyom ben
sinirlerim alt üst oluyo
prinecim ama laf demiş canım ben ekemk yersem veremiyorum senelerdir bu çıktı
birdeana ögünlerimi saglıksız buluyomuşsun canımzaten 2ögünyiyorumgeç yatıyorumben kzım gece leri uyumuyo ve sabahda geöç kalkıyorum ve onal ugraşıkrn ögle oluyo ama herşeyimi yiyorum meyvemietimi bulgurumu makarnamı etimi tavugu balıgı herşeyiiyorum hiçde saglıksı zgörmüyorum ben

İşte budur! En iyi cevabı taş gibi olunca vücudun verecek onlara.

Benim burada tanıdığım famir pat diye cevabını da verirdi kadına şakayla karışık falan. Şaşırttın beni.

cevap verebilirdim tabi,boyunun kısalığından,saçının beyazından,bu haliye hala emekli olmayıp sırf para hırsından,yüzünün buruşukluğundan,meymeletsiz halinden esinlenerek herbirşey söylerdim,söylerimde.kimseden çekinecek halim yok o bana bunu söyleyecek hakkı kendinde buluyorsa bende söylerim rahatça.
ama ne kazanırım,daha çok gerilmezmiydim,akşama kadar karşılıklı masalarda huzur içinde işimi yapabilirmiydim,yada onun kalbini kırınca içim soğurmuydu .hayııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrr
eminim canını sıktım diye ben daha çok üzülürdüm
burada verdiğim cevaplarlada kimseyi kırdığımı düşünmüyorum,yani kırmak için konuşmam aslaaaaa

Back
X