günaydım ttaltu kuşummmmm,uamrım iyisindir hügocuğum.
he bencede atasözü gibi oldu hatat şöyle yapalım
az veren yağdan,çok veren kastan demişler dimi(az veren candan ,çok veren maldan atasözünüde destekler bir söz oldu hemde
)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydım ttaltu kuşummmmm,uamrım iyisindir hügocuğum.
he bencede atasözü gibi oldu hatat şöyle yapalım
az veren yağdan,çok veren kastan demişler dimi(az veren candan ,çok veren maldan atasözünüde destekler bir söz oldu hemde
)
günaydın fambığım valla hafta sonları illaki kaçamaklar oluyo ama dozunu fazla kaçırmadan yapılıyo genelde olsun haftada bir gün bizim olsun çokmu dimi ama.kilo verememen için üzüldüğünü sanmıyorum biliyosun burda sabır önemli bak bana 1 ay 5 gün geçmiş ve 100 gr vermişimsporda olmadığı için zor veriyorum birde ben 8 yıldır 67 lere düşmemiştim hiç e tabi zor veriyorum daha önceden normal veriyordum artık kalıcı yağlara geçti sanırsam.ondan zorda veriyorum kahvaltında güzel kuzum afiyet olsun
evet üzülmedim,pek umarsız gördüm kendimi
bu duruma alıştım galiba,bir gün tartıya çıksam ve 63leri görsem,aaaaaaa çok mutlu olurdum valla.ben kilomu mutlaka 2 hafat sabitliyorum,gelenek oldu artıkumarım haftaya 63leri görürüm,neyse kilo almayayımda bir süre onada razıyım valla
geçen hafta 65leride görmüş biri olarak çok sinir bozucuydu:84:
nugicim,keten tohumunu aldım,öğütülmüş olandan yoğurtla tadı pek bir güzel oluoyr,akşam ve sabah yiyorum,dün 3 kere lavaboya çıktımbunada alışacak vucudum ama yinede bu duyguyu yaşamak güzel,tüy gibi hafif hissediyorum kendimi
![]()
tatlım bende 3 hafta düzenli kullandım ama benim bünye alışmadı devamlı etkisini gösterdi. yanlız istersen günde bir kez kullan o da 1 tatlı kaşığı olsun fazlasını kullanma diyetisyenim günde 1 tatlı kaşığını geçmesin ve öğütülmüş olarak kullan dedi belki fazlasıda zararlı olabilir minnoş![]()
tekrardan günaydın kızlar![]()
fambik kendini tutup ikramlara saldırmamakla iyi etmişsin canım![]()
nugişim olsun az gider yağdan gider demişler ehehe atasözü oldu sankicanım sevindim demekki metabolizman yavaşlamamış gittiğine göre güzel bence. canım sen şimdi artık kaç beden giyebiliyorsun canım. nugişim koşu bandı kullanmasan bile acep pilatese başlasan hafta sonları yapsanmıki şimdi yeni başlayacağın için epey kalori yaktırır seni zayıflatır zaten sağolsun ebru şallı kardiyo gibi hızlı hızlı yaptırdığı için yağ yaktırıryor onun pilatesi
diyetisyenimlede konuştuk onun pilatesi kardiyo gibi valla
![]()
günaydınnnnnnnn,afiyet olsun canımmmmm.tebriklerbu arada,100 grm dahi olsa bende o rakamı göremk isterdim şahsen,neyse bakalım sabır
al sana yeni ticker
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wZCAUKz/weight.png
olur kuzu fakat tüm karın egzersizlerini biliyormusun canım. yarım mekik tamam birde alt karın için bacaklarını havaya kaldırıp indiriyorsun. yada böyle kaırışık olacak sen ebru şallının karın gününde gösterdiği egzersizlere bak ve onları yap bu aletle. çünkü sadece yarım mekik üst karnı çalıştırır obliksler ayva göbek alt karın falan çalışmak için farklı egzersizler var. birde herğn değilde gün aşırı yap ve dakika olarak değilde şimdilik sayı ile başla mesela 20 tane alt karın 20 tane üst karın 10 tane obliks egzersizi yap sonra ilerleyen zamanlarda bu egzersizleri bu sayıda rahatça yaptığın zaman 25 yaparsın böyle böyle artıtırsın önemli olan bianda yüklenmemek kasları alıştırmamak yeni başlayacağın için kaç sayı yaparsan yap etkili olur birde egzersizleri yaparken karnını içeri çekki kaslar dışa doğru gelişmesin o zaman şiş oluyor karın kötü oluyor çok zor oluyor karnı içer çekerek çalışmak ama böyle yapınca karın yağlarını eritmekte kolaylaşıyorhügocuğummmmm sna bişey sorucam
ebnim evde mekik aleti var
şunun tıpkısının aynısıhttp://www.eniyial.com/images/detailed_images/500679.png
bundan sabahları 15 dk yapayım diyorum sence,nasıl olur,yarım mekik gibi oluyor,ben kendikendime çekemiyorumda,bendenimi kadıramıyorum çünkü:26:
karnımı eritmede faydası olurmu
seni gidi yaramaz tospik senigünaydın kızlar bol kaçamaklı bir pazar günü geçirdim,ama benim suçum yok annem nişanlımların olmasını fırsat bildi koyduda koydu,öteki annem duymiyim diyet falan dediannemi uyardım söyleme diyeti de söyledi
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 bardak şekersiz çay
3 zeytin
2 çk pekmez
ara
3 adet kuru üzüm
öğlen
1 tabak mercimek çorbası
8 10 tane küp doğranmış patates kızartması küçücüktü
8 10 haşlanmış küp küp et
6 7 adet mantı
2 tane kabak tatlısı
ara öğün 1 badem 2 fındık
aksam bir tabak mercimek çorbası
6 7 kaşık salata
ara öğün bir portakal ekmek hiç yoktu dün sabah dışında,bugünden itibaren sıkı bir diyetle bu haftadakilo vercem inşallah, cumartesi pazar 30 40 dk arası plates
fambıkçım çizelge olmuyo canım öngörülen formatta değil diyo kaç kere denedim neyse canım şimdilik kalsın sorun değil.uğraştığın sağol canımcım![]()
ebru şallının bu videolarını bulamadım ben,nerede var ki,bi tane youtubedan bulmuştum 1 adet var sadece başkada göremedim.olur kuzu fakat tüm karın egzersizlerini biliyormusun canım. yarım mekik tamam birde alt karın için bacaklarını havaya kaldırıp indiriyorsun. yada böyle kaırışık olacak sen ebru şallının karın gününde gösterdiği egzersizlere bak ve onları yap bu aletle. çünkü sadece yarım mekik üst karnı çalıştırır obliksler ayva göbek alt karın falan çalışmak için farklı egzersizler var. birde herğn değilde gün aşırı yap ve dakika olarak değilde şimdilik sayı ile başla mesela 20 tane alt karın 20 tane üst karın 10 tane obliks egzersizi yap sonra ilerleyen zamanlarda bu egzersizleri bu sayıda rahatça yaptığın zaman 25 yaparsın böyle böyle artıtırsın önemli olan bianda yüklenmemek kasları alıştırmamak yeni başlayacağın için kaç sayı yaparsan yap etkili olur birde egzersizleri yaparken karnını içeri çekki kaslar dışa doğru gelişmesin o zaman şiş oluyor karın kötü oluyor çok zor oluyor karnı içer çekerek çalışmak ama böyle yapınca karın yağlarını eritmekte kolaylaşıyor
seni gidi yaramaz tospik senidemek yaramazlık yaptın hafta sonu hımm bu hafta bi kaşık bile şeker tatlı yok oldumu kuzu
![]()
bende diş doktoruna gidicem bugün hugocuk,düştüm ben sapasağlam dişim kırıldı onu yaptırdım bu sefer yandaki kanal tedavisi oldum halen ağrıyo,her şerde varmış bir hayır,ben birde acayip diş takıntılıyım çürük dişten iğrendim kadar hiç bişiden iğrenmem,doktor bile dedi bu kadar titiz oldugun için senin başına geliyo dediher 6 ayda bir kontrole giderim birde düşün yaniiiii