• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

heee hem şekersiz üçübiraralardan :1:olanlar hemde diğeri yani kahvesini kramasını kendim katıyom.bazende kremasız içiyorum:26:

nugicimmmm,aslan burcum benim sen nasıl olsa istediğini yapacan,bir aslandan beklenen performansı gösterecen yani,formaliteden soruyon işte,patates mevzusuna dönecek yaniiii:9:

seviyozzzzzzzzzzzzzzzzz,nolduki gıııııııııııııııııııı,ne sordunda cevap vermedik bakim biz,ayıp bize tüüüüüüüü:41:

Sormadım bişi ama...
Merhaba dedim..
Seni tebrik ettim 64,5 olmuşsun diye..
Öyle işte.. Hiç ses çıkmayınca dedim beni istemiyolar galiba sanırsan herhalde dedim..:9:

Teşekkür ederim famir. İnşallah bu ay sonunu bulmadan ödülünü alırsın.
Yazık olmuş, ayakkabılığı kaldırmışsındır hemen :) Bizim kapı dışında ayakkabılığımız yok, dışarıdan kimse yaşamıyor gibi :) Bazen satıcı falan girince bizim zili çalmadıkları oluyor.

.

kaldırmadım:26::26:çalınmadan önecde aklıma gelmişti,kış günü giymiyoruz alayım içeri dedim ama almadım,aklına geleni yapacaksın aslında,diğerlerini çalmaz pek işe yarar ayakkabım yok:24:

Teşekkür ederim nerudacım. Afiyet olsun kaçamakların da. Dengeledikten sonra kaçamakların olumlu etkisi oluyor bence.
Cumartesi 1 tabak makarnaya rağmen kilo verdim :)

Nugya neskafe yerine günde 1 kez sütlü türk kahvesi içmeni öneririm. Hem işlem görmemiş hem de 1 çay kaşığı kahve koyunca yeter.İçine tarçın da atarsın istersen.
priene akşamları bir subardağı tarçınlı süt içiyorum zaten bazen içine bi çay kaşığının ucuyla türk kahvesi koyuyorum.
Nugya bir de eve alma. Olmayınca içemezsin de.Evdekileri ver birine.

aslında ben almıyorum eşim alıyor.şehir dışına çıkar eşim bazen gece yola çıktığı için arabayla yolda içer uykusunu açsın diye yada akşamları içer şeker kullanmaz oda

Sormadım bişi ama...
Merhaba dedim..
Öyle işte.. Hiç ses çıkmayınca dedim beni istemiyolar galiba sanırsan herhalde dedim..:9:

cevap yazdım ya kızzzzzzzz cadıııııııııııııı,okumuyon okumuyon,sonrada küsüyon heeeeeeeeeee,bak yumrut geliyo:57::57::57:

teşkkürler kızlar sizlere de afiyet olsun kaçamkalr olmuş hafta sonu afiyet olsunn:34:geçmişi okudum da geldim.:10:

regl olmuşum bennnn:36::36:oohh zamanında oldu şükür.
fambıkcık eski kilona gelmene sevndim cnm.

nugiiiiiiim 100 gr .da olsa gitmiş tebrkler bebeeeemm

prienecim güle güle kullan hediyeni.

hugocuğum geçmiş olsun dişlerini yaptr oohh mis gibi güle güle kullan olsun geç olsun iyi olsun.kekinde afiyet olsunn..

artemina hoşgeldin cnm burda kilo milo klmaz yeterki sıkı sarıl buraya..
nişiler yazmayı unutmadım kimseye umarım aynı kilomdayım şükür 2 hafta daha aynı kilomda kalayım inşallah 2 hafta sonra yolcuyum inşallahh.geldikten sonra duruma göre ayarlıycam kendimi pilatese devam bu hafta calleneticse başlşıycaktım regl oldum ama :59::59:üüüüüüüüfffffffff pfffffff :43:
o da ozman geldkten sonraya kalıcak.

Sormadım bişi ama...
Merhaba dedim..

yok canım ya sevmezmiyiz famir tebrikleri burdan kabul etmez mekanına gidecen hem öyle elin boş değil dolu olcek öyle kabul eder :66: genelde huyu böyledir :1:kendisi yazar yazar milletin yazdığını görmez böyle arada:60::60: huyu kurusun işte ne yapcan :86::86:

teşkkürler kızlar sizlere de afiyet olsun kaçamkalr olmuş hafta sonu afiyet olsunn:34:geçmişi okudum da geldim.:10:

hugocuğum geçmiş olsun dişlerini yaptr oohh mis gibi güle güle kullan olsun geç olsun iyi olsun.kekinde afiyet olsunn..

nişiler yazmayı unutmadım kimseye umarım aynı kilomdayım şükür 2 hafta daha aynı kilomda kalayım inşallah 2 hafta sonra yolcuyum inşallahh.geldikten sonra duruma göre ayarlıycam kendimi pilatese devam bu hafta calleneticse başlşıycaktım regl oldum ama :59::59:üüüüüüüüfffffffff pfffffff :43:

sağol tatluşşşşşşşşşşş:16::16:artık kilo vermek istiyorum yaaaaaaa:95:
bişey dicem sizeee,priene hani akşamalrı nohut yemeği yedim diye fazla çıkıyorum demiştiya,bende geçen hafta aralarada toplamda 1 kahve fincanını geçmeyecek kadar leblebi yemiştim,acaba omu şişkinlik oluşturmuştu ki acab.benim bünyemde çok uyuz yaaaaaaa:47:

selam kızlaaar
bende katılmak istiyorum şu an 63 kiloyum :( aranızda ebruli izleyip pilates yapan var mı yada herhangi bi spor ?

Ben çok uzun zaman yürüyüş yapmıştım çok da faydasını görmüşümdür mesela doktor bana sen nasıl 69 kilosun 61-62 gösteriyosun demişti:)) Bunun dışında 3 ay pilatese gittim valla ne yalan söyliyim evet sıkılaşıyosun ama o kadar yoruyorki 1 saat yürüyüşü pilatese tercih ederim

sağol kalonche kız bu arada gel şu ismine başka bişey bulalım olmuyo böyle ismini yazacam diye sürekli harflere bakıyom eksük yazmiyim diye :1:

Famirrrrrrrrrr
Şİmdi farkettim 64,5 olmuşsun...
Dah sağa inşallah daha sağa....
Yuffffffffffffffffiiiiiiiiiiiiii de diyeyim eksik kalmasın..
:46::46::46:

yok kız 2 haftadır aynı kilodayım,tebrik etmiştin zaten unutmuşsun:9:2 ahfta önce 64.5tim,geçen hafta 65.4tümmmm,bu hafta yine 64.5im:9:sıfıra sıfır elde var sıfır durumu yani:47:garip bir durum biliyorum ben vücudumu çözemdim,kafa yormuyum artık.azimle inatla beklemediyim,gidecek kaçarı yok ayın 7sinde 3 ay bitecek,emeklerimi çöpe atacak değilim ya,devammmmmmmmm durmak yokkkkkkkkk:10::10::10:

yok canım ya sevmezmiyiz famir tebrikleri burdan kabul etmez mekanına gidecen hem öyle elin boş değil dolu olcek öyle kabul eder :66: genelde huyu böyledir :1:kendisi yazar yazar milletin yazdığını görmez böyle arada:60::60: huyu kurusun işte ne yapcan :86::86:

Ne vuruyon be parmak kadar çocuğa...
Görmedim ben...:26:

illa bana şunu yaptıracağınız demi:41:Al işte yazmışmıyım yazmamışmıyım:47:şimdi özürleri alayım sırayla....:63::63:

sağol kalonche kız bu arada gel şu ismine başka bişey bulalım olmuyo böyle ismini yazacam diye sürekli harflere bakıyom eksük yazmiyim diye :1:

bi harf eksik yine iyi bak:60::60:bilgisayarlarda kopyala yapıştır denen bişey var nugiiiii,arada bir kullan istersen:9:

kuşlarımın kafesini tüm malzemelerini çaçamşır suyu ile yıkadım güzelce duruladım kurttum yemlerini sularını koydum. bu arada benim yaramaz yumurtlayacktı söylemiştim. o gün veterinerin dediği kremi sürdüm yakalayıp çok kızdı bana nasıl kızdı anlatamam neyse bu yuvalığa girdi ama arada kafasını uzatıp beni dikizliyordu sonra çıktı benimde işlerim vardı akşam baktım yumurta falan yok poposundaki şişlikte inmiş. eşşek sıpası yumurtlamış ve kıskançlıktan yemiş yumurtasını :1: benden kıskandı. şimdi artık salıyorum cin gibi uçup duruyor eşşek ya yemiş yumurtasınıda :60:

Back
X