tebrikler canımmmmmAma ardından yediğin kabak tatlısı olmamış bence,ödüllerini bari günün erken saatlerinde ye canımm
afiyet olsun neruşum,gayet güzellllllllheeeeeeee bende bayılıyorum ona
harikasın nugimmmmmmmmmmmmm,çok terlemeseydin ama dikkat et kendine,ilk başlarad 2-3 günde bir yap sonralarda gün aşırı yap istersen,birden yüklenme kendine.maşşallah diyeyimm
günaydın canımmmmmm,evet seni erkenden görünce pek sevindim,dünde yoktun zaten özledim kukilatamı
afiyet olsun canımmmmmmm,korumadasın azar azar yiyebilirsin,problem yokkkk
akşam menün güzel canımmmm afiyet olsunnnnnnnnnnbelki çorba biraz daha olabilirdi
afiyet bal şeker olsun nugimeeeeeeeeeeeeesenin 1 dlm denge ,1 dlm kepek ekmeği toplamını yerimmmm heeeeeeeeeee
akşamda gayet güzel karbonhidrat yok,salata ve yoğurt olması süper2 hafta içinde bu değişikliğin etkisini göreceksin eminim canımmmmmmmm,sabırlaaaaa devam edelimmmmmmmmmm,hadi içelimmmmm
![]()
yok canım terlemedim çünkü 2 le başladım 2 şer dk arayla yükselttim birden yüklenmedim 4 hızına geldim devam ettim arttırmadım fazla.ilki böyle yani bu hafta ya 4 le devam ederim yada her yapışımda bir rakam arttırırım.etkisini inşallah görürüm canım .içelim bebeğim