60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın bayanlar a.s. a.s. a.s.

2 Haftadır başlıycam başlıycam derken bugüne kısmetmiş. Bugün diyete başlıyorum :teytey:
Evvelki hafta hastaydım, geçen haftada pskolojim iyi değildi ama bu hafta İnşallah vede maşallah başlıyorum sanırım. kaydirigubbakcemile2
Umarım en yakın zamanda çizelgemi oynatabilirim, zaten ilk bir-iki kilo çabuk giderde önemli olan devamı.
Haydi bayanlar yaza bişey kalmadı, yağları eritelim, sonrada kendimizi ödüllendirelim. Mesela ben kendime daracık bir kot pantalon almayı hayal ediyorum.
Herkese ve kendime başarılar diliyorum.:sm_cool:
Ne kadar hareket o kadar az yağ demektir :dance:
Öpüldünüz delikafadulden

canım bende zayıflamanın sonunda zarif bir gelin olarak kendimi ödüllendirmeyi düşünüyorummkaydirigubbakcemile3

canım bende zayıflamanın sonunda zarif bir gelin olarak kendimi ödüllendirmeyi düşünüyorummkaydirigubbakcemile3

benin diyet listemi vereyim sana artık kendine göre değerlendirirsin
SABAH :
- - Şekersiz açık çay
- 2 kibrit kutusu beyaz peynir
- 1 adet haşlanmış yumurta
- 2 ince dilim kepekli ekmek
- ARA ÖĞÜN: 2 porsiyon meyve
ÖĞLEN :
- 1 kase yoğurt
- 6 kaşık susuz sebze yemeği
- Salata(1 tatlı kaşığı yağ ile yapılacak)
- 1 ince dilim kepekli ekmek
-
ARA ÖĞÜN : 2 porsiyon meyve
AKŞAM :
-
- Salata
- 3 adet köfte yada tavuk yada balık
- Yada 6 kaşık baklagil yada 2 kibrit kutusu peynir

- Günde 10-15 bardak su
zarif br gelin olman dileklerimle :Saruboceq:

a.s.Günaysdın kızlar çayda buluşacaktık ama ben uyuya kaldım:dance:NEYSEM ARTIKIN NASIL GİDİYO BAKALIM HAFTA BAŞI DİYET SENDROMU HAFTA SONU EŞLERLE KAÇTI DEMİ Bİ KAÇ GR cokacimcoook OLSUN HAKKINDAN GELİRİZ HADE BAKALIM NE YAPIYORUZ ÖĞLENDE BU PİLAV LAPASI NE DEMEK BEN NLAMADIM NASIL YAPILIYO HOŞ BİŞİ Mİ CADIARZU
event.png

[/url]

Son düzenleme:
benin diyet listemi vereyim sana artık kendine göre değerlendirirsin
SABAH :
- - Şekersiz açık çay
- 2 kibrit kutusu beyaz peynir
- 1 adet haşlanmış yumurta
- 2 ince dilim kepekli ekmek
- ARA ÖĞÜN: 2 porsiyon meyve
ÖĞLEN :
- 1 kase yoğurt
- Salata(1 tatlı kaşığı yağ ile yapılacak)
-
ARA ÖĞÜN : 2 porsiyon meyve
AKŞAM :
-
- Salata
- 3 adet köfte yada tavuk yada balık
- Yada 6 kaşık baklagil yada 2 kibrit kutusu peynir

- Günde 10-15 bardak su
zarif br gelin olman dileklerimle :Saruboceq:

canım diyet listene tam olarak uyarım ama sebze yemeğini işyerinde nasıl yapıcam.burda ocakta yok:(
onun yerine hazır çorbalardan içsem olur mu ki??

a.s.Günaysdın kızlar çayda buluşacaktık ama ben uyuya kaldım:dance:NEYSEM ARTIKIN NASIL GİDİYO BAKALIM HAFTA BAŞI DİYET SENDROMU HAFTA SONU EŞLERLE KAÇTI DEMİ Bİ KAÇ GR cokacimcoook OLSUN HAKKINDAN GELİRİZ HADE BAKALIM NE YAPIYORUZ ÖĞLENDE BU PİLAV LAPASI NE DEMEK BEN NLAMADIM NASIL YAPILIYO HOŞ BİŞİ Mİ CADIARZU
event.png

[/url]

diyet listelerinde gördüm. şok diyet. 2 günde 2 kiloya kadar verdiyomuş. vücuttan su atıyor yağ yakımı falan değil.
ayrıca haftada 1 gün veya ayda 2 gün uyguanabiliyomuş. ama ben azgeçtim gibi bişi. tadı çok kötü yiyemiyorum.

yoğurt falan yasak denmiş ama çok az koydum yinede banamısın demedi:çok üzgünüm:

canım diyet listene tam olarak uyarım ama sebze yemeğini işyerinde nasıl yapıcam.burda ocakta yok:(
onun yerine hazır çorbalardan içsem olur mu ki??

sen bilirsin şekerim ama 200-250 cal civarında oluyor sebze yemekleri sende ona göre tüket yiyeceğini.öğle yemeğinde kaçamak yap da bana sorarsan akşamları abartma

bopol baharatrla işe yarar belki canım yaa şu 4 kilodanacil kurtulmak istiyorum ben valla billa nasıl yapılıyoki bilen arkidişler yapılışını yazarsa sevinirim ben denivcem ama kusarak ama severek yiyeceğim galiba haftada 2 kilo mu aaaaaaaaaaa aşaka gibi yaa tam benim istediğim http://tickers.TickerFactory.com/ez...e/GIZEM%26amp%3B%D6ZBEN/dt/7/k/7c2a/event.png

diyelimki 2 hafta yaptın bunu verdin 4 kilo(ben hiç inanmıyorum bu arada bununla 4 kg verileceğine) bu iki hafta hiç meyve,sebze,süt,yoğurt yemeyecek misin? bunu nasıl göze alıyorsun,nasıl bedenini güçsüz ve dirençsiz bırakmayı düşünebiliyorsun anlayamıyorumbenneyaptımki

bopol baharatrla işe yarar belki canım yaa şu 4 kilodanacil kurtulmak istiyorum ben valla billa nasıl yapılıyoki bilen arkidişler yapılışını yazarsa sevinirim ben denivcem ama kusarak ama severek yiyeceğim galiba haftada 2 kilo mu aaaaaaaaaaa aşaka gibi yaa tam benim istediğim http://tickers.TickerFactory.com/ez...e/GIZEM%26amp%3B%D6ZBEN/dt/7/k/7c2a/event.png

canım günde 3 öğün 1 çaybardağı pirinci 3 bardak suyla haşlıyorsun.
içinde baharat falan kooyyuyosun bide yiyemeyenler yoğurt koyuyormuş.
bunun yanında ara öğünlerde sebze mevyede tüketebilirsin canım. ama unutma ayda 2 günden fazla yapılmıyor.

bende denin gibi yerim bişi olmaz diyodum ama inan yenilmiyor

Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum.
Umarım bu gruptaki birlikteliğimiz kısa dostluklarımız uzun sürer...:))

Hanımlar bende bu sabah pirinç lapasına..
Bol yoğurt nane ve pul biberle gayet güzel oluyo... Tavsiye ederim. İki gün yapıp bırakıcam. Akşam eni konu araştırdım anladığım kadarıyla ödem söküyo.. Bunun olması bile moralimi düzeltmeye yeter:)

yarın sabah ilk işim şu lapayı yapmak olacak umarım işe yarıyodur da neden ayda iki kere en fala fazlasının anormal bi zararı var mı ???:utangac:aslında şöle bi hafta yapacan onu kafada istedğin kiloya ulaşırsın hatta daha fazlası bile olur diye düşünüyorum sırnaşık şey
event.png
:nazar:

yarın sabah ilk işim şu lapayı yapmak olacak umarım işe yarıyodur da neden ayda iki kere en fala fazlasının anormal bi zararı var mı ???:utangac:aslında şöle bi hafta yapacan onu kafada istedğin kiloya ulaşırsın hatta daha fazlası bile olur diye düşünüyorum sırnaşık şey
event.png
:nazar:

bu diyet yağ yakmıyor. vücuttaki suyu atıyor. beden sağlığı için gün yeterli. ben tadını hiç beğenmedim ve bıraktım. bir arkadaş bol yoğurtla tüketiyomuş ama bu diyette süt ve süt ürünleri kesinlikle yasak.

kaydirigubbakcemile2hımmm ama ben günde 3 lt fazlasu içiyorum o nasıl olcek o yicem o suyu atcam ben su içmeye deam etttiğim için gene aynen toplucam suyu neysem bi deneyelim baklım nolcekhihoyyyt
event.png

içtiğin sular zayıflamana yardımcı oluyor:)
pirinç lapası ise vücudunda şişkinlik hissini yok ediyo. detox işte:)))

ben seni yine uyarayımda sonra demedi deme. yemee onu :))

yemeyimmi ama haftada 2 kilo diyolar zaten şurda 4 kilom kaldı hedefe offf ama dal gibi bi hatun olmak istiyom 1.70 boy 60 kilo oldumuydu aman teeeeeeeeeeeeeeeeee yanaşmayın yanıma ama gende deneyenler bi bilgi versin bakalım ona göre duruma bakarıkk genede uyardığın için sağol

event.png

yemeyimmi ama haftada 2 kilo diyolar zaten şurda 4 kilom kaldı hedefe offf ama dal gibi bi hatun olmak istiyom 1.70 boy 60 kilo oldumuydu aman teeeeeeeeeeeeeeeeee yanaşmayın yanıma ama gende deneyenler bi bilgi versin bakalım ona göre duruma bakarıkk genede uyardığın için sağol

event.png

kıs ben dün yaptım lapayı tartıda bi fark yok ama kendimi çok daha ii hissediorumkaydirigubbakcemile3gercekten ödem attırıo hihoyyyt

Back
X