• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anaaaa guzum ya bende seni özledim bugün pek keyfim yok nedense öğleden sonra bişeyler oldu bana hiç bişey yapasım gelmiyo nedense bi durgunluk var bende farketmişsindir yazmıyorumda .haftaa sonu iyice dinlen fambımm yarın banada misafir gelecek akşama evde yoğun olucam yarına hazırlık yapıcam pazar günüde dinlenirim artıkım :16:

cicimmmmmmm yaaaaaa evetttttttt ben de seniiiii özlerimmm kim bana sabah şiirleri yazacakkkkkkk ahhhhhhh ahhhhhhhh fambıksız bir haftasonu:58::58::58::58::58::7::7::7::7::73::73::48:

:

iyi bi ses geldi çok şükür,kukiminde uykusuna gireyimmmm e mi:9:

neruşuma şiir söyliyemmm
Sahilden uzaklaşan,
Yüce dalgalar aşan
Beyaz kanatlı gemi.

Şimdi bocalıyarak
Götürüyor pek uzak
Bir yere sevdiğimi.

Ey gemi, senin için
Bir tek acı söz demem.
Ağlarım için için,
Şikayetler edemem.

Dilerim ki: Şu deniz;
Korkusuz, tehlikesiz
Geçilen bir yol olsun!

Kolların ufka açık;
Yürü, enginlere çık;
Rüzgaların bol olsun!

Gerçi sendin, bu sabah,
Ayıran ikimizi.
Fakat yine sensin, ah,
Kavuşturacak bizi!:16::16::16:

nugime don sütyen çıkarammmmmm
:74::74::74::74::92::92::92::92::92::92:

kukime pilates topu göndereyim
http://www.ekonomiksatis.com/img/urun/85CM.jpg

:60::60::60::60::60::60:

ahhhh ahhhhh beklemekkkkkk....var mı daha ğır bir yükkk zamanı çekmek kadarrrrr fambııııııııııııııııııııııııım seni özliyceeeeeeeeeem:58::58::58::58::73::73:

iveeett çıkırrrt çıkırtt ezelim yagları çıkırrrttt :60::60::60:hamamböcee ezer gibi ıyyyk :53::53::53::53:

sende de ne arkadaş varmış be babystar her allahın günü beypazarı kurusu yenir mi insanın için kurur. bide 1 kgluk kaşar mı almış yiyo ay hiç düşünemiyorum nasıl biri bu erkek mi kızmı ? kucaana koymuş koccaa kaşar lobunu götürüyo ayyy :60::60::60::60::60:

hah çıkırtttt çıkırttt ezicez yağları her yanımız kaplayannn iğrenşşşş yağ pötürüklerinden kurtulucazzzzzzzzzzzzz:13::13::13::nazar::nazar::nazar:

elmamı yedim şimdiiiiii
şu ana kadar 2 lt suyumuda içtimm,bi de spor yaparken evde 500 ml içerimm yeter artıkınn:65:

sorma canım dıyetımın ılk baslarında hersey cok guzeldı oda da tektım sonra yerım degıstı. arkadas 45-50 kılo arası bısey kız. yanı hergun hayretle ızlıyorum ıstısnasız sabah kahvaltısı paket paket altınbasak ıle baslıyor ogleden sonra 2 paket beypazarı kurusu + 1 kg kasar paketını masanın uzerıne koyuyor bıcakla kese kese yıyor.sonra aksam 5 gbı cın lokntasından yemegını soyluyor bırde onu yıyor bende burda katur kutur kafayı yıyorum:84::84::84::84::84::84::84:
dün de dediğim gibi senin oda arkadaşını beypazarına göndererliiiiiim kurusun gelsin:60::60::60:

yok artık o arkadaşına sadece oha demek istiyorum ve onu yeterince kurumamış gibi neruşun dedigi üzere beypazarına gönderelim gitsin hatuna bak yaa masasında kaşar dilimliyor ben böle bişi ne duydum ne gördüm ohannesburgerler aşkınaaaa :60::60::60::60:

işlerim vardı kızlarcım
yoktum o yüzden

ben de az önce leblebü yedim 5-10 kadar

bugün de benim spor günüm

bi 50 dk kadar koşu bandında yürüyecem inşallah :))

laptopu koyar bi dizi açarım karşısında, o zaman sıkılmadan yürüyorum çünkü

görüşmek üzere kızlar sporumu yapayım vaktiyle yemeğimi de erken yiyeyim nasipse inşallah kendinize çok iyi bakın :16:

öğle yemeğimi yazmamıştım

5yk kıymalı bezelye yimaaaa

1 kasee yooort

2yk bulgur pilavı

1 dilim ekmek

2 tane köy biberi

bugün kahvaltıda 1 dilim ekmek yemiştim öğlen de 2 dilim oldu etiii 3:16::16:

2 lt su içtimşimdiye kadar birazdan sporumu yapıcam inşallahhhhhh:8::8::16::16::nazar::nazar:

Son düzenleme:
[

sende de ne arkadaş varmış be babystar her allahın günü beypazarı kurusu yenir mi insanın için kurur. bide 1 kgluk kaşar mı almış yiyo ay hiç düşünemiyorum nasıl biri bu erkek mi kızmı ? kucaana koymuş koccaa kaşar lobunu götürüyo ayyy :60::60::60::60::60:

benim oda arkadaşalarımda her Alalhın günü sabahları ya toplanıp,simit ya poğaça yada koccaaaaaaaaaa yengen tost yerler,öğle yemeği dönüşü ekmek poşetleriyle gezerler,bide akşam kahve keyfi yapıp çikolataları hüpletirlerrrrr:47:çalışmak ne zor ya evdeyken en azından gözünün önünde takur tukur,kokulu bişey yiyen kimseler yokkkk:47::47:

bende istiyom yaa şiir :84::84::84::84:
neruşuma şiir söyliyemmm
Sahilden uzaklaşan,
Yüce dalgalar aşan
Beyaz kanatlı gemi.

Şimdi bocalıyarak
Götürüyor pek uzak
Bir yere sevdiğimi.

Ey gemi, senin için
Bir tek acı söz demem.
Ağlarım için için,
Şikayetler edemem.

Dilerim ki: Şu deniz;
Korkusuz, tehlikesiz
Geçilen bir yol olsun!

Kolların ufka açık;
Yürü, enginlere çık;
Rüzgaların bol olsun!

Gerçi sendin, bu sabah,
Ayıran ikimizi.
Fakat yine sensin, ah,
Kavuşturacak bizi!:16::16::16:

nugime don sütyen çıkarammmmmm
:74::74::74::74::92::92::92::92::92::92:

kukime pilates topu göndereyim
http://www.ekonomiksatis.com/img/urun/85CM.jpg

:60::60::60::60::60::60:

öğle yemeğimi yazmamıştım

5yk kıymalı bezelye yimaaaa

1 kasee yooort

2yk bulgur pilavı

1 dilim ekmek

bugün kahvaltıda 1 dilim ekmek yemiştim öğlen de 2 dilim oldu etiii 3:16::16:

2 lt su içtimşimdiye kadar birazdan sporumu yapıcam inşallahhhhhh:8::8::16::16::nazar::nazar:

afiyet olsunn topişimeeeeeeee:16::16:

yok artık o arkadaşına sadece oha demek istiyorum ve onu yeterince kurumamış gibi neruşun dedigi üzere beypazarına gönderelim gitsin hatuna bak yaa masasında kaşar dilimliyor ben böle bişi ne duydum ne gördüm ohannesburgerler aşkınaaaa :60::60::60::60:

aynen valla.....yani beni düşünün bir de burda :84::84::84::84:

canım ben bu hafta 4 dilim yaş pasta yedim o yüzden tatlı hakkıma farklı tatlarla devam etmek istiyorum:16:
inşallah herşey gönlünce olsun bitanem :38:
inşallah cnm ya bende haftaya dogum günüm onda kulalncam tatlı hakkımı :1::13: inşallah bende snein gibi hedefime ulaşırım sabran zaferee :D

Back
X