60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selammmm kıslarrrrrrrr..... bugün yine elbise aramakla gecti ve 2 servis kasıgı tavuk mantarlı makarna yedim günboyu.. hiç karnımda acıkmadıı.. sanırım 1 lt de su içtim.. istesemde içemiyorum bi türlüü içim almıo:50: aksam yemegim taze fasulye ,yogurt ve cavdar ekmegii.. belki azcık da tarhana corbası.. yarın b fit e baslıyorum tekrarr. aksam heryerim et kescekkk:32::32::32:

bana kalırsa o kadar para vereceksin üstelik zayıflayacaksında zaten kilo olunca pek yakışmıyo ben olsam evdekilerden biriyle idare ederdim zayıfladıktan sonra istediğini alırsın şimdi kilonu dert ediyorsun ne alsan tam içine sinmez zaten

[ben geldim kızlar :10:
2 saat yürüyüş yaptım
sonrada biraz bamyayla makarna yedim
üstüne de 2 tane elmalı turta yedim vicdan azabı çekiyorum :14:

zaten o 2 saatlik yürüyüşte bütün eski sevgililerimi gördüm lanetli bugun :47: :9:

Son düzenleme:
canım yaaa menüye bayıldımmm harikasınn:66::66::1:

sagolasın canımm teşekkür ederim:69:
akşam pazara ugradım yine taze sebze meyveyi uygun fiyata buldum ya dayanamadım aldım da aldım. dolayısı ile sırt çantam iki elim doluydu öldüm getirene kadar. pazar ile evim arasında da nereden baksanız 800-900 mt vardır eve geldim sırtım göl gibi terliydi.
hemen kendime bi büyük kase çilek yıkadım üstüne 3 yk yoort 1 çay kaşığı da bal ohh mis oldu valla :34::34:
mutfakta poşetler duruyo gidiyim yerleştireyim ondan sonra da bugün hafif şiddette bir spor yapmayı planlıyorum
10 dk eliptikle ısınma
dambılla bacak hareketleri
ve karın hareketleri
sonrada duşş veee
yatakk cumbaaaa:1::1:

kızlar bu salgın bana da bulaştı sanırım.az önce bayagı bir kustum,yerimden kalkcak halim yok:50::50:kızım da uyandı,eşim çabuk gelse bari

çook geçmiş olsuncanım üzüldüm dikkat et kendine nolur :69:
iki çocuk ikiside küçük, bir de hastalandın.. işin zor valla :50:

kalanchoe callanetics yaparken karın egzersizleri varya 100 kere yapıyosun onda boynum ağrıyo benim çok zorlanıyorum 100 e kadar boynu ileri geri yaparak yere koymadan desteksiz valla bi egzersiz yapıyorum dinlendiriyorum boynumu diğerine geçiyorum
sende durum nedir
aman canım boynuna dikkat,salgın için nenelerinn formulü deneyin cok iyigeliyor,tarhanayı suyla lapa yapın bezin üzerine döküp üzerine bol nane ve miydenin üzerinekoyun üzerine havlu terar,tekrar ısıtıp koyun bulantıya miyde üşütmesine bire bir :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:birde nanelimon sıcak için :7::7::7::7::7::7::7: herkese geçmis olsun herkese önce sağlık:16::16::16::16::16::16::16::16:

[ben geldim kızlar :10:
2 saat yürüyüş yaptım
sonrada biraz bamyayla makarna yedim
üstüne de 2 tane elmalı turta yedim vicdan azabı çekiyorum :14:

zaten o 2 saatlik yürüyüşte bütün eski sevgililerimi gördüm lanetli bugun :47: :9:

bak canım pişmanlık yok pişman olacaksan yemeyeceksin
yedinse pişman olmayacaksın. afiyet olsun ödül olsun yeterki sürekli olmasınn :34:
elmalı turta demişken esmer undan elmalı pekmezli kek olsada yesek :56:

merhaba sedacık öyle birden pes etmek yok bakalım hadi canım gayret hem sağlık hem güzellik kim tutar bizi biz kadınlar istersek yapamıyacağım hiçbirşey yok haberlerini bekliyorum:4::4::4::4::4::4::4::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Evet evet simdi caydanligin altini kapatip kendime kaynayan suyla yesil cay yapicam. Suan 68 kiloyum acaba bi haftada kac kilo veririm :( bebisim buyudu ama hala gobusum kuculmedi ya:(

kızlar bu salgın bana da bulaştı sanırım.az önce bayagı bir kustum,yerimden kalkcak halim yok:50::50:kızım da uyandı,eşim çabuk gelse bari
canım cok gecmiş olsun suyla tarhanayı kaynatıp lapa yap bir bezin üzerine dök üzerine nane bol sıcak dynacak gibi üzerine havlu ıst,ısıt koy çok iyi geliyor:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Sabah diyette basladim 1 saat once makarna ile bozdum ben nie bu kadar iradesizim yaaa :(

kepekli makarna yemeye alış hem tok tutuyo hemde çabuk doyuruyo. hemde acıktırmaz başlarda tadı garip gelsede sonradan çok seveceksin tadını ben bayılırım kepekli makarnadan beşamel soslu makarna bilem yaparım fırında az yağlı hemde beşamel sosunuda esmer undan yaparım. ben 3 yıldır nerdeyse beyaz makarna yemiyorum kepekli seviyorum geçen yemek zorunda kaldım malesef ne doydum ne aç kaldım tadınıda sevmedim hiç. pataes kızartmasıda yiyemem fırında yağsız baharatlayıp yiyebilirim kızartmaya bayılan ben bunları bıraktım makarna delisiydim üniversitede gece geç saatte ders çalışırken bi tencere makarna yapıp yerdik hep

bana kalırsa o kadar para vereceksin üstelik zayıflayacaksında zaten kilo olunca pek yakışmıyo ben olsam evdekilerden biriyle idare ederdim zayıfladıktan sonra istediğini alırsın şimdi kilonu dert ediyorsun ne alsan tam içine sinmez zaten

yok cnm elbiseyi almadımm.. cünkü anneler günü gelio.. kıza bir iki sorduk indirim bekliyoruz dedi. ben cuma alcam onlar pazartesi salı indirime gircek.. magazanın en pahalı elbisesiymişş onu bana o fiyata kakalıcakk ipek die. cnm görümcm saolsunn gardrobundan bana bir elbise patlattı.. siyah olcak mini olcak yine ama napimm.. en azından havalı bişi üstü volanlı volanlıı straplezz. ufak bi tadilat yaaptırıcam yarınn.. o elbisede markajımda insinn hemen alcam diger dügün için hem belki iki haftada 1_2 kg veririm:46:.. hazirana da allah kerimm:32::32::32::32::32:

aman canım boynuna dikkat,salgın için nenelerinn formulü deneyin cok iyigeliyor,tarhanayı suyla lapa yapın bezin üzerine döküp üzerine bol nane ve miydenin üzerinekoyun üzerine havlu terar,tekrar ısıtıp koyun bulantıya miyde üşütmesine bire bir :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:birde nanelimon sıcak için :7::7::7::7::7::7::7: herkese geçmis olsun herkese önce sağlık:16::16::16::16::16::16::16::16:

sağol canım. eşim geldi şimdi bişeyciği yok çok şükür
ya benim uyluk kemiği zorluyo eğilince kasıyo abla ya. hafiften ara ara acıyoda

birde dedilerki senin uyluk kemiğin kaçmıştır normal doğum yapamazsın dediler doğrumudurki ben normal doğum istiyorum çok acep etkilermi.

kepekli makarna yemeye alış hem tok tutuyo hemde çabuk doyuruyo. hemde acıktırmaz başlarda tadı garip gelsede sonradan çok seveceksin tadını ben bayılırım kepekli makarnadan beşamel soslu makarna bilem yaparım fırında az yağlı hemde beşamel sosunuda esmer undan yaparım. ben 3 yıldır nerdeyse beyaz makarna yemiyorum kepekli seviyorum geçen yemek zorunda kaldım malesef ne doydum ne aç kaldım tadınıda sevmedim hiç. pataes kızartmasıda yiyemem fırında yağsız baharatlayıp yiyebilirim kızartmaya bayılan ben bunları bıraktım makarna delisiydim üniversitede gece geç saatte ders çalışırken bi tencere makarna yapıp yerdik hep
benim kendim icin yemek hazirlayacak vaktim yok ki 9 aylik sevimli bi canavarim var. Ayriva sebze baklagil falan yemeyende bi esim..
O an elime ne gecerse yiyorum belli bi duzenimde olamiyo malesef ayrica esim kilo vermemi istemio :(

benim kendim icin yemek hazirlayacak vaktim yok ki 9 aylik sevimli bi canavarim var. Ayriva sebze baklagil falan yemeyende bi esim..
O an elime ne gecerse yiyorum belli bi duzenimde olamiyo malesef ayrica esim kilo vermemi istemio :(

biliyorum canım ama sen istiyosunya önemli olan bu. etleri yağsız pişir yemeklere az yağ koy nakarna tatlı pirinç pilavı patates kızartma şekerli içeceklerden uzak dur azda vakit buldukça spor yap tamamdır

biliyorum canım ama sen istiyosunya önemli olan bu. etleri yağsız pişir yemeklere az yağ koy nakarna tatlı pirinç pilavı patates kızartma şekerli içeceklerden uzak dur azda vakit buldukça spor yap tamamdır

Vericem ustumdeki bu 15 kilodan kurtulucam :) sizde yanimda oldukca kesin vericem

birde dedilerki senin uyluk kemiğin kaçmıştır normal doğum yapamazsın dediler doğrumudurki ben normal doğum istiyorum çok acep etkilermi.
canımya böyle hemen karamsar düşünme eyer uyluk kemiyinde ağrı varsa medikal satan yerden simit satılıtor oturmak için onu al yanlız onun üzerine otur yatarken yatağına 2hafta iyi olursun dikatli hareket yap canını sıkma yiyenime böyle yaptık gatadaki doktor tavsiye etti:16::16::16::16::16:

hugocuk medikal aletlerin satıldığı yerden simit iste üzerine 2 hafta boyunca yanlız ona oturacaksın yatarken yatana yiyenime gatadaki doktoru tavsiye etti gerçekten iyigeldi göreceksin hiç birşeyin kalmaz birde eczaneden lasolin meylem sür günde 4,5 yatarken hiçbirşeyin kalmaz uyrken yüzükoyun yat biraz:16::16::16::16::16:

Back
X