• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cicişim boşver nasıl biri olduğunu öğrendin.bundan sonra sende ona öyle davranırsın takma kafana bence CADIARZU

canım ya takma sen onu. heryerde var öyle dengesizler demekki. merak etme yanlız değilsin. :)) gerçekten o yokmuş gibi davran. sinirlenme ve belli etme o kudursun bırak. ben genelde öyle yapıyorum da.

:sm_cool:

sağolun cicişler yaa sizde olmasanız burda kendimi yicektim. bende zate yüz vermiyorum bişi anlatıyo kafamı bile çevirmiyorum duymuyorum yani kaydirigubbakcemile3

KIZLAAAR AKŞAMI BEKLEYEMEDıM YAPTIM CAPPUCCıNO YU OHHH BU MERET ÇOK GÜZEL BıŞEY YAA :içelim: Bı LAFINIZA BAKIYOMUŞUM GALıBA DıMı :roflol: AZCIK GAZ YETTı KOŞTUM MUTFAĞA :sm_cool:

Yaban mersini (ingilizcesi blueberry) yağ yakımını çok faydalıymış. Yemek lazımmış ebru şallı dedi şimdi canlı yayın yapayım. kaydirigubbakcemile3 Ama daha önce ne tattım ne gördüm ayrı mesele nasıl bişeydir bilmem benneyaptımki

yarın tartılma günüm kıslar çok heyecanlıyım bu hafta çok küçük bi kaçamk yaptım ama akşam yemeği yemedim onun için. inş. bu sefer 66dan kurtulurum senağlama kaç haftadır 66da sürünüyorum yaa...

İÇİYİM DİMİ :lepi:

İç saracığım kaçar mı yaaaa delikafadulden ama 2 yi geçmesin pürüssüz yüzüm benimmmm Antalyada olsam gelir yardım ededim sana tabi kahve bahane güzel muhabbetinide alırdım oh missss . . .
:kahve:

Canımcığım bende senin gibi acıya sevdalıyım :asigim: o yağsız acılı sosu sen mi yapıyosun her sabah yediğin var ya ?

nisaaacım yatmadan önce 1 bardak su içmek, nasıl bitkileri tatile gitmeden önce suluyorsak vücütta ve ciltte o etkiyi yapıyormuş.

Bir de hatunlar her gün veya sık sık tartılmak zayıflamada olumsuz etki yapıyormuş. Haftada bir falan daha iyi sanırım.

Bu bilgiler çok güzel . . .
a.s.​

yediklerimi yazayım hemen
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 çeri domates
yarım salatalık
nane
1 büyük bardak greyfurt suyu
2 dilim kızarmış ekmek (tosttan wazgeçip kızartıp yedim)
labne peyniri
2 tatlı kaşığı bal

ayy kızlar nasıl mutlu oldum anlatamam o kadar güzel bir kahvaltıydıki benim için çok özlemişim güzel bi kahwaltıyı kaçamak sayılmaz bunlar dimi

şuana kadar sadece yarım litre su içtim ama
ya bide benim midem çok ağrıyor
ayrıca bacak kaslarım çok kötü oturup kalkamıyorum bile o derece kas ağrısı war
kızlar ebru şallının programını çok beğeniyorum ya çok eğitici şeyler war birde o kadın çok bilgili o yönünü sewiyorum

İç saracığım kaçar mı yaaaa delikafadulden ama 2 yi geçmesin pürüssüz yüzüm benimmmm Antalyada olsam gelir yardım ededim sana tabi kahve bahane güzel muhabbetinide alırdım oh missss . . .
:kahve:

Canımcığım bende senin gibi acıya sevdalıyım :asigim: o yağsız acılı sosu sen mi yapıyosun her sabah yediğin var ya ?

AHHH AHHH KEŞKE BURDA OLSAYDIN CANIM BENİM KEŞKEE :1hug: ASLINDA KEŞKE HEPİNİZ BURDA OLSAYDINIZ kaydirigubbakcemile3
CANIMCIM BU ACI MANYAKLIĞI ÇOK FENA AMA BU DEDİĞİM ŞEY ÇOK ACI DEĞİL HABERİN OLSUN.KENDİM GEÇEN SENE YAPMIŞTIM AMA BU SENE YAPMADIM CANIM.BU YEDİĞİM TAT IN ACI BİBER SOSU MARKETTEN ALDIM AMA TADI ÇOK GÜZEL YAA cokacimcoook

Bu bilgiler çok güzel . . .
a.s.​

süprizzzzz

Yaban mersini (ingilizcesi blueberry) yağ yakımını çok faydalıymış. Yemek lazımmış ebru şallı dedi şimdi canlı yayın yapayım. kaydirigubbakcemile3 Ama daha önce ne tattım ne gördüm ayrı mesele nasıl bişeydir bilmem benneyaptımki

ewet canım bende dinledim yaban mersini siyah yucarlak küçük bişi sert olyo tazesi ama kurusunu bende yemedim çayından alsak onunda faydası olurmu ki diye düşünüyordum bende liptonun war y.mersinli çayı
nanenin faydalarınında dinledin mi şekercim
ben çok tüketiyorum naneyi taze şekliyle bulduğunuz her yeşil otu yeyin kızlarrr:1rolleyes:

ewet canım bende dinledim yaban mersini siyah yucarlak küçük bişi sert olyo tazesi ama kurusunu bende yemedim çayından alsak onunda faydası olurmu ki diye düşünüyordum bende liptonun war y.mersinli çayı
nanenin faydalarınında dinledin mi şekercim
ben çok tüketiyorum naneyi taze şekliyle bulduğunuz her yeşil otu yeyin kızlarrr:1rolleyes:

Onu da izledim yeşil olan herşeyi yemeli cidden :) netten baktım da karadenizde likapa denilen şeymiş bu sanırım ben ondan yemiştim eskiden. :D
Ebru Şallı programının amacında diyorki insanları üzmek ağlatmak için program yapmıcam, bilgi verip keyifli vakit geçirecekler. İnsan izlediği şeylerden çok etkileniyor. Olumlu şeyler izleyelim yapalım. Dün de 23:45 hayata evet diye kanal 8 de program vardı hatta ordaki adam dün ebrunun konuğuydu. Faydalı şeyler izlemeli. Ruh sağlığımız beden sağlığımızı birebir etkiliyor çünkü. :) kaydirigubbakcemile5

2,5 tepeleme tatlı kaşığı instant maya
1 tatlı kaşığı silme toz şeker
1,5 su bardağı ılık su (sıcak olmasın)
3-4 su bardağı kepekli un

2 tatlı kaşığı silme tuz
Yapılışı:

Derin metal olmayan bir kaba un, tuz, toz şeker ve instant maya konur ve iyice karıştırılır. Ilık su ilave edilip karışım iyice yoğurulur. Ele yapışmaya devam ediyorsa azar azar un ilave edilip ancak toparlanacak kadar bir hamur yapılır. Üzeri bir bezle kapatılık ılık bir yerde iki misli kabarana dek yaklaşık 30-40 dakika bekletilir. Kabaran hamur, kabın içinde toparlanır, az un serpilmiş tezgahta tekrar yoğurulur. Yoğurma işlemi sırasında elle daire şeklinde bastırılıp içinde biriken gazın çıkması sağlanır. Tekrar yoğurulur. 1-2 defa daha bu işlem yapıldıktan sonra hamur iki parçaya ayrılıp unlanmış tezgahta top şekli verilir ve üzerlerini temiz bir bezle kapatılıp 10 dakika beklenir.Süre sonunda her bir hamuru, az unlanmış tezgahta tekrar yoğurup elinizle bastırarak daire şekline getirin. Her bir daireyi bir kenarından rulo yapar gibi içeri doğru kıvırın, bir yandan da avuç içinizle bastirin Her bir hamura oval ekmek şekli verildikten sonra unlanmış tepsiye yan yana konulur, üzerlerine de çok az un elenir. Ilık bir yerde ekmeklerikimislikabaranadekbeklenir.Busırada fırın 180 dereceye ısıtılır, fırının en altına ısıya dayanıklı su dolu bir kase ya da kap koyulur. Kabaran ekmeklerin üzeri sivri uçlu bir bıçakla istediginiz gibi kesilir , ekmekler fırına verilir. Üstü ve yanları iyice kızarıncaya dek pişirilir. Not: Ekmekleriniz fırından çıktığında dış kabukları sert olacak, endişe etmeyin daha sonra normale dönecekler.
AFIYET BAL SEKER OLSUN...
NETTEN BULDUN TARİFİ BUGÜN AKŞAM DENEYİP SİZE SONUÇLARDAN HABERLER VERİRİM cokacimcoook

HOŞGELDİN CANIMCIM.SENDE BİZDENSİN ARTIK. a.s. BAZEN ÖYLE TAKILMALAR OLUR Kİ ZATEN ÇOK GÜZEL KİLO VERMİŞSİN SEN 8 KİLODA NEYMİŞ VERİRSİN TABİİ :1hug:

saol cnm deniyeyim bunu hafta sonu
a.s

Onu da izledim yeşil olan herşeyi yemeli cidden :) netten baktım da karadenizde likapa denilen şeymiş bu sanırım ben ondan yemiştim eskiden. :D
Ebru Şallı programının amacında diyorki insanları üzmek ağlatmak için program yapmıcam, bilgi verip keyifli vakit geçirecekler. İnsan izlediği şeylerden çok etkileniyor. Olumlu şeyler izleyelim yapalım. Dün de 23:45 hayata evet diye kanal 8 de program vardı hatta ordaki adam dün ebrunun konuğuydu. Faydalı şeyler izlemeli. Ruh sağlığımız beden sağlığımızı birebir etkiliyor çünkü. :) kaydirigubbakcemile5

ama çok doğru gerçekten gündüzleride bazen yani artık okul bittiği için ikbal gürpınarı izliyorum doktor falan çıkarıyoya tv ye ii oluyo sewiyorum öyle programları insan bilgi ediniyor dier aptal ewlendirme programlarını izlemektense
hem güzel hem zayıf hem zeki hem bilgili bi insanım allahımmm daha ne isterim senden diycem 57 kiloya düşünce sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

kıslar, dün kuru fasulye yedikten sonra bu sabah yarım simit (evde muz bitmişti) öğlen de bi kase buğday çorbası ve karışık salata yedim. bugün cezalıyım kendimce :oklava:
akşamda başarabilirsem sadece meyve ya da salata yicem bir dilim kepek ekmekli

bi anda bütün kilomdan kurtulmak istiorum ya:1ninca:

hemde nasıl hemde nasıl
bu arada cumartesi günü pilav gügüne gidicem onun telaşındayım saçım kıyafetim nasıl olcak ya acayip taktım evdekilerde olmuyor bana offfofffff

aa ewdekiler niye olmuyo şekerim zayıfladın diye mi hani kot giycem diyodun dar kot
ya da elbise
saçlarınıda bence fön çektir tamam zaten röfleli saçı fön gösterir bide kırmızı giysen süper olursun sacın sarıya göstersin diye beni saçım röfleliyken hep kırmızı giyiyordum bide fön çektirip taç falan takardım bazen ımmmh fıstık fıstık ama zayıflayınca yine yapçam bi 57 olayımda

Back
X