60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınn:) ben aranıza yeni katıldım:):) daha önce başka bi hesaptan giriyordum 70-79 topiğine fakat hesabımı açamadım bidaha mecburen yeniden üye oldum. 17 yaşındayım 80 kilodan 65 e düştüm. fakat yaklaşık 1 aydır azmimi kaybettim ve aynı kiloda sayıyorum. ugün karar verdim devam edicem yine. ara öğün ve yemek olarak alternatifleriniz yok mu acaba yardımcı olsanız?

Hoş geldiiinn.... Maşallah ne kadar güzel kilo vermişsin.... Burası durmak yok yola devam topiği ona göre.... Sen sırrını ver bakalım neler yaptında o kadar kilo verebildin....

Gene Simavda olmuş deprem 5 miş şiddeti az ölçmüşüm...

Herkeslere günaydınnnn...
Dün akşam misafirlerim var demiştim ya cozuttum... Zararlı bişiler yemedim ama çok yedim maalesef :59:
Bu bi kaç günde bunu telafi etmem lazım...Zararlı tek şeyim alkol oldu... Bugün yürüyüş yapıcam onun kalorisini yok etmek için :37:
Sabah kalktığımda bile toktum nasıl yediysem artık dün:53:
Sabah;
1 fincan çay
b.peynir
kaşar peyniri
domates salatalık
biraz da kepek ekmeği yedim
şimdi de y.çayımı içiorum limonluuu:1: :68:
Hepinize iyi h.sonları afiyetler olsunnnn...
Not: h.sonları burası çok sıkıcı kimse yok ama yaaa:59:

çok azimliydim öncelikle çünkü gencim ve tabikide arkadaşlarımdan farklı olmak beni çok rahatsız ediyodu. herşeyi hesaplayarak yedim, yemeklerimi çok az yağlı yaptım, anneme o şekilde yaptırım yeri gelince evdekiler benim yemeklerimi yedi falann :4: :52: yeşil çay+mate+funda karışımı tükettim her gün mutlaka. plates yaptım elimden geldiğince evde müzik açtım oynadım, mekik çektim, egzersiz yaptım. ekmeği azalttım. kahvaltıda ekmek yememek için 1 haşlanmış yumurta ve domates+salatalık yedim çoğu zaman. mümkün olduğunca tek çeşit yemek yemeye çalıştım 1 öğünde. ama tabi 1 aydır bıraktım gitti... bu sabah kepek ekmeğiyle tost yedim ve kendime başlangıç ilan ettim bu günü. fakat ara öğün vaktim geldi ama ne yesem bilmiyorum.:/ aklıma gelmiyo alternatifler:61:

Herkeslere günaydınnnn...
Dün akşam misafirlerim var demiştim ya cozuttum... Zararlı bişiler yemedim ama çok yedim maalesef :59:
Bu bi kaç günde bunu telafi etmem lazım...Zararlı tek şeyim alkol oldu... Bugün yürüyüş yapıcam onun kalorisini yok etmek için :37:
Sabah kalktığımda bile toktum nasıl yediysem artık dün:53:
Sabah;
1 fincan çay
b.peynir
kaşar peyniri
domates salatalık
biraz da kepek ekmeği yedim
şimdi de y.çayımı içiorum limonluuu:1: :68:
Hepinize iyi h.sonları afiyetler olsunnnn...
Not: h.sonları burası çok sıkıcı kimse yok ama yaaa:59:

:47::47::47::47: ama ama olmazzz kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:47::47::47::47: biraz yumrutlıyım bari seniiiii:22::22::22::22::22::22: haftada ya da 2 haftada 1 gün çok abartmamak kaydıyla kaçamk günü yapabilirsin aslında ama diğer günler tam gazz devam etmen gerekiyor tabii, ben genelde öyle yapıyorum haftanın 6 günü çok dikkatli besleniyorum 1 gün kaçamak günüm oluyo o gün canımın istediği şeylerden abartmamaya çalışarak yiyorum, yani zararlı bişey yemediğinden özellikle de tatlı falan çok da sorun değil bence, alkol evet maalesef çok kalorili:58: ben de nezamandır içmiyorum arada 1 bira falan içtiğim oldu ama sadece içecekten okadar kalori almak sinir bozucu oturup tabaklarca yesek neyse:60::60::60::60: meyve suyunu faland a o yüzden içmiyorum kalori alacaksam bari ağzımın tadıyla bişey yiyim mantığı var bende:60::60::60::60:

çok azimliydim öncelikle çünkü gencim ve tabikide arkadaşlarımdan farklı olmak beni çok rahatsız ediyodu. herşeyi hesaplayarak yedim, yemeklerimi çok az yağlı yaptım, anneme o şekilde yaptırım yeri gelince evdekiler benim yemeklerimi yedi falann :4: :52: yeşil çay+mate+funda karışımı tükettim her gün mutlaka. plates yaptım elimden geldiğince evde müzik açtım oynadım, mekik çektim, egzersiz yaptım. ekmeği azalttım. kahvaltıda ekmek yememek için 1 haşlanmış yumurta ve domates+salatalık yedim çoğu zaman. mümkün olduğunca tek çeşit yemek yemeye çalıştım 1 öğünde. ama tabi 1 aydır bıraktım gitti... bu sabah kepek ekmeğiyle tost yedim ve kendime başlangıç ilan ettim bu günü. fakat ara öğün vaktim geldi ama ne yesem bilmiyorum.:/ aklıma gelmiyo alternatifler:61:

hoşgeldinnnnn maşallah gerçekten çok güzel kilo vermişsinnn:16::nazar: boyun kaç? ve daha nekadar vermek istiyosunn?? eğer sürekli bizimle olur yediklerini baylaşır burdan ayrılmazsan emin ol gider tüm fazla kilolar çünkü burası çok motive ediyor insanı:13:

ara öğünde meyve yiyebilrisin ama meyve yersen yanında mutlaka bir iki kaşık yoor tye ya da süt iç bu meyve şekerenin kana çabuk karışmasını engeller ve çabuk acıkmanı da önler... 1 dilim tam tahıllı ekmek ya da kepek-çavdar yanınd a 1kk peynir yiyebilirsin mesela ara öğün olarak ya daaaa 5-6 badem 1 meyve ya daa 1-2 kaşık yoort yine bir dilim ekmek olabilir-benim de aklıma gelenler bunlarrr ha bir de 2-3 kuru kayısı yanında 5-6 badem ya da fındık olabilir

Son düzenleme:
canım uzun süre diyet yapılınca insan sıkılıyo ara vermeler oluyo önemli değil yani.. sporu hiç bırakma. kaldığın yerden devam et canım

hugocukkkcuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmm hu huuuuuuuuuuuuuuuu günaydınnnnnnn cınımmmmmmm:79::79::79::79::79::79::79::79::79:

:47::47::47::47: ama ama olmazzz kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:47::47::47::47: biraz yumrutlıyım bari seniiiii:22::22::22::22::22::22: haftada ya da 2 haftada 1 gün çok abartmamak kaydıyla kaçamk günü yapabilirsin aslında ama diğer günler tam gazz devam etmen gerekiyor tabii, ben genelde öyle yapıyorum haftanın 6 günü çok dikkatli besleniyorum 1 gün kaçamak günüm oluyo o gün canımın istediği şeylerden abartmamaya çalışarak yiyorum, yani zararlı bişey yemediğinden özellikle de tatlı falan çok da sorun değil bence, alkol evet maalesef çok kalorili:58: ben de nezamandır içmiyorum arada 1 bira falan içtiğim oldu ama sadece içecekten okadar kalori almak sinir bozucu oturup tabaklarca yesek neyse:60::60::60::60: meyve suyunu faland a o yüzden içmiyorum kalori alacaksam bari ağzımın tadıyla bişey yiyim mantığı var bende:60::60::60::60:

hoşgeldinnnnn maşallah gerçekten çok güzel kilo vermişsinnn:16::nazar: boyun kaç? ve daha nekadar vermek istiyosunn?? eğer sürekli bizimle olur yediklerini baylaşır burdan ayrılmazsan emin ol gider tüm fazla kilolar çünkü burası çok motive ediyor insanı:13:

ara öğünde meyve yiyebilrisin ama meyve yersen yanında mutlaka bir iki kaşık yoor tye ya da süt iç bu meyve şekerenin kana çabuk karışmasını engeller ve çabuk acıkmanı da önler... 1 dilim tam tahıllı ekmek ya da kepek-çavdar yanınd a 1kk peynir yiyebilirsin mesela ara öğün olarak ya daaaa 5-6 badem 1 meyve ya daa 1-2 kaşık yoort yine bir dilim ekmek olabilir-benim de aklıma gelenler bunlarrr ha bir de 2-3 kuru kayısı yanında 5-6 badem ya da fındık olabilir

boyun 1.60 civarında 55 kilo olayım yeter diyorum şimdilik :):) ara öğünüme karar verdim :1: 1 bardak çok sulu ayran ve 1 buçuk grissini. öğlen de yağsız tavuk ve domates falan pişirsem fırında 1 dilim de kepek ekmeğiyle olur sanırım?

tekrar günaydın gerçekten hafta sonu tenhga burası takip etmek daha kolay:1:
kahvaltımı yazayım
2 dilim ekmek
bir haşlanmış yumurta
domates salatalık söğüş
az beyaz peynir
şekersiz çayy:8:
öğle yemeğim yine semizotu ve yoğurt olacak belki yanına salata yaparım

hoşgeldin gerçekten güzel kilo vermişsin
hugonun dediği gibi bazen insan sıkılıyor aralar oluyor
önemli olan fazla abartıp verilen kiloyu geri almamak
bende aralarda zorluk çekiyorum ne yesem diye

buarada kızlar ne kadar zamanda tartılıyorsunuz
ben ayda bir tartılmaya karar verdim
haftada tartılınca kilo vermediğimi görünce motivasyonum bozuluyor
ayın birinde tartılıp sonra temmuzun birinde tartılıcam kısmetse
daha iyi olmazmı
birde ben önceki diyette her sabah elm asirkeli su içmiştim bana baya faydası olmuştu
61.5 görmüştüm geçen sene temmuzda :52:inanamıyorum ya
ne kadar aptalım neyse tekrar başlıcam içmeye belki yine faydası olur

Ya nedesen haklısın :59: ama işte ortama uyum sağlıyım dedim... Sağlamaz olaydım... Yediklerimden pişman değilim çünkü kızartma da yemedım z.yağlı dolmada... Hele hele tatlı hiiiiiç :47: Sadece et tükettim o kadar... Ama alkolden aldıgım kalorı daha fazladır heralde... Planım önümüzdeki 1 ayı kaçamaksız geçirmek inşallah dediğimi yaparım

Back
X