![]()
kıslar bu aplaları görmezseniz olmasss
bikinilerede bayıldım kıslaradaaa mafoldumben
saracım ben bu hatunun fiziğini heeeeeç beğenmedim bizimkiler daha güzellll kaydirigubbakcemile2
Belkide bayanlar için doğru yaklaşımdır. :)
“Kadının bir sevgilisi olmalı,
Kulağına aşk sözleri fısıldamalı. Kültürü, birikimi, görgüsü, vizyonu ve kalitesi ile başka bir dünyaya taşımalı. Şiirden, edebiyattan, resimden anlamalı. Kadının hiç görmediği, bilmediği bir pencere açmalı. Ruhunu beslemeli, sohbet edip tartışılacak, dertlerini, sorunlarını konuşacak ve doğru çözümler üretecek bir adam olmalı. Sevgiliden çok dost olmalı. Her halinle seven, makyajsız, pembe ayılı pijamanla dolaşırken, sana yine hayran bakan bir erkek olmalı.
“Kadının bir sevgilisi olmalı,
Maddi sorunları olmayan biri olmalı. Onunla gezip, eğlenip, sefa sürmelisin. Hediyelerle, çiçeklerle şımartılmalısın. Şık mekanlarda, şampanyalar içip, pahalı yaşamı tanımalısın. Kalite ve zevk ile tanıştırmalı. Para nasıl harcanır, nerede yenir, içilir, onunla görmelisin.
“Kadının bir sevgilisi olmalı,
Seni geceler boyu zevkin doruklarına çıkarmalı. Dokunmaktan, öpmekten, sevişmekten anlamalı. Heyecan, adrenalin ve tutku, o adamla yaşanmalı.
Ya üçünü bir erkekte bulacaksın, yada üçünüde idare edeceksin
Bütün bayanlara kolaylıklar dilerim ....
işimiz çok zor çoook buyrunnnnnnnnn
bunlardan biri bile tam anlamıyla yok ben ne yapsam acaba :bbo: :roflol:
İstanbul'da çalışanların maaşlarının özellikle iyi olması gerekir ki orada herşey para çünkü...Merveciğim seni umutlandırmak istemem ama en fazla 15-20 gün içinde bir işe gireceksin gibime geliyor...umarım içime doğru doğmuştur...kaydirigubbakcemile3