böyle bişey anlatılırmı bilmem ama paylaşmazsam hırsımdan çatlıycam delikafadulden
canlarım biliyosunuz ben bu yıl birinci sınıfları okutuyorum..sınıfımda bi öğrencim var,bihayli de problemli bi çocuk

sene başında bikaçgün geldi sonra bir ay okula gelmedi..soruşturdum, ailesinin memleketine gittiğini öğrendim..sonra yine geldi..neyse...
birinci sınıfta yardımcı kaynak çok gereklidir,velilerle konuşup kaynakları aldık,herkes parasını ödedi,bu çocuğun ailesi okula bile uğramıyo..bu arada yavrucak okula beslenme de getirmiyo..zorda olsa annesini okula getirttim..kadın iki gözü iki çeşme paramız yok,yakacak kömürümüz bile yok demez mi!tabii ben utançtan ve vicdan azabından yerin dibine geçtim:niye iyice araştırmadım diye..
o andan sonra çocuğun tüm okul masraflarını üstlendim,beslenmesi de dahil..(böyle şeyler söylenmez biliyorum ama nolur beni ayıplamadan önce sonuna kadar okuyun)..tabiki kimseye de bişey söylemedim..nasıl söylerdim..zaten iyice araştırmadan kadıncağızı okula çağırmış ve üzülmesine sebep olmuştum...o günden sonra da ne anneyi ne de babayı görmedim..taaki bu güne kadar..
bu sabah okula gitmek için otobüs beklerken bi araba durdu önümde..hemde son model,çok pahalı bir araba..cam açıldı ve içindeki adam aynen şu cümleyi söyledi''hocaa okula gidiyon herhal,gel götüreyim seni!''tabii ben şok,çünkü adam, benim gariban(!)öğrencimin babası!!!o şokla nasıl akıl ettimse 'gerek yok sağolun,araba yeni herhalde hayırlı olsun''dedim..ve gömlek cebinden 5 liralık sigarası görünen adam''he ya hoca,geçen ay yeniledim''dedi...
eeee şimdi siz söyleyin kızlar ben ne yapayım???cevap belli aslında..ENAYİLİĞİME DOYMAYAYIM...:'(((