herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn(sarı kafama bakıpp çok enerjik sanmayın mayışmış bir durumdayım
)
nasıınız bakalımmmmmm,bende iiyim şükürr.
iftar menümnü yazim bendee..
1 kase soğuk çorba(buğday ve yeşil mercimekli)
1 dlm tam buğday eppeği
1 dlm ekmek kadar pide
3 yk patlıcan yemeği
salata
2 hurma yidimm
sonra dışarı çıktık 1 saat gezdik geldik
gelince 1 şeftali
ve izmir üzümü yedim(20-30 adet yemişimdir)
sahurda
1 adet tavada pişmiş börek yedim(hani açılıp içine harç konup tavada pişenlerden,yarım ay şeklinde oluyo)
1 bardak ayran
yarım muz
Günaydın Fambık afiyet olsun...
günaydın yeee caaaa leeee ve cim cim cimcik![]()
:86:
Günaydın canım...
günaydın çıtır ama benim gibi seksü olmayan kızlarrrrrrrrnasılsınız bugünnn balım kaça düşmüş altın gazetede okumadım daha:26:
Günaydın Nugi...
slm arkadaşlar ben bugün oruç tutamadım dün artık son satte çok fena oldum birde bel karın ağrım çok fazla yürümekte zorlanıyorum sabaha kadar uyuyamadım ağladım ağrısından.eşim sahura kalktım ama bana yat tutmayacaksın dedi kızdı.malesef tutmadım ama tutamadığım için çok üzüldüm...
birde dün kızım iftara 1 saat kala eltimlerin evi müstakil burda hayatlı ev derler.kızım merdivenlerden inerken çok fena düştü kafası ağaca çarptı alnı kırıldı küçük bir yara ama bayağı derinde hemen sağlık kabinine götürüp pansuman yaptık.o dakikadan onra elim kolum boşaldı ayakta durmakta bile zorlanıyordum.allah daha büyük belalardan korusun.
sabah kaltım küçük bir dilim karpuz,
1 dilim ekmek,
1 tatlı kaşığı peynir yedim,500 ml su süt bardağa koydum tezgahon üzerinde unuttum içmeyi...
Günaydın Cimcime afiyet olsun.. E dayanamıyorsan tutmayacaksın.. Üstelik hamilesin.. Önce sizin sağlığınız yani..