Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biliyodum zati ısrarıma dayanamıcanı ondan öle çok çok gönderdidimnapalım kısmet cnm.kaç aylık oldu şimdi bebişin?
slm kızlar sbah girdim geçmişi okuayyım die internet bi gtti aradım fln yeni geldi. kuzenmle oturuorz şimdi.geçmişi okuyamadım.
dün önceki günle aynı şeyleri yedim .işte böle herkes iyidir umarımmm
öpüldünzzz![]()
Nööörüyonuz gombiriklerrrrrSakın sizi unuttummm zannetmeyin ama burası gerçekten çok yoğun o yüzden hiç fırsatım olmuyo ama fırsat olunca ahanda böyle hemencik damlıyorummmm veee sizi çokkk özledimmmmm dün geçmişi azcık okumuştum bugün onu da yapamadımmm zatiiii
Biri bana özet geçsinnnn liitttfeeennnnnn fambıııkkkkkkk
![]()
Nööörüyonuz gombiriklerrrrrSakın sizi unuttummm zannetmeyin ama burası gerçekten çok yoğun o yüzden hiç fırsatım olmuyo ama fırsat olunca ahanda böyle hemencik damlıyorummmm veee sizi çokkk özledimmmmm dün geçmişi azcık okumuştum bugün onu da yapamadımmm zatiiii
Biri bana özet geçsinnnn liitttfeeennnnnn fambıııkkkkkkk
![]()
ecrinim sağol canım benimmmmmmmmmmmmmmm...günayydınnnn kızlaaarrrrrr.... annaaaammmm famirimmm dogumm günüüümüşşşşşşş
Gündüzün yatta, gecen barda, altında porsche araba, kaldığin ev tripleks villa, gezdiğin yerde herkes sana hasta ossssun.ömmrünn ecevitinn burnu kiminn uzunnnn gelecegin demirelinn keli gibiii parlakk osssuuunnnnn..... Doğum günün kutlu olsun..iyii kii dogdunn famırrrrrrrr:118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::125::125::125::125::125::125::125:
hemen geçiyorum sana bir özet...
bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....
ahanda bu kadar:86:
canım beniiiimmmmm nice nice yıllara yaşlara sağlıkla,mutluluklahuzurla,sevdiklerinle innşallahhhhseni çokkk seviyorummmm iyi ki tanımışım fambııımııııııı
![]()
hugocuk nerde famırrr nerdeeeeee yolandaaa nerdeeee neruda nugyaaa nerdeeeeeeee kalanchoe nirdeeeeee hepinizinn burnunuu mıncırcammmmmmmm canım sıkıldı![]()
famir dogum gunun kutlu olsun nice mutlu yillara![]()
Iyiki doğdun famiiiiiir.
İyi ki doğdun Fambık..İyi ki doğdun Fambık...
Mutlu yıllar Mutlı yıllar
Mutlu yıllar FAMBIK
fambığa bi soru sordum halen cevaplamadı herkezde kutladığına göre demek bugün doğum günüymüş.balım şöyle anletem ben sana bizim uçak şirketimizde vardı iç hatlara başlamıştık ama artık iç hatları kaldırmışlar uçulmayacak onun için bazı seferleri iptal etmişler çok arayan oluyor neden iptal oldu diye dünden beri yoğunluk var doğal olarak millet sinirli hep sakinleştirmeye çalışıyorum uykudan değil yani