60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sahura kalkmadığım zaman yani bugünkü gibi yiyip yattığım vakit yani bugün pek açlık hisetmedim,neden kü acaba:44:
ahhhhhhhhh canım ne güzel uykun bozulmadan bir defandan yiyip yatınca öyle oluyor ama uyuyup uyanınca sahurda açlık daha fazla oluyor..bende öğlen yemek yediğim halde şuan açlık hissinden miğdem bulanıyor...allahtan son 45 dak.eve gidince 2-3 hurma yerim o beni iftar saatine kadar tutar zaten..

ahhhhhhhhh canım ne güzel uykun bozulmadan bir defandan yiyip yatınca öyle oluyor ama uyuyup uyanınca sahurda açlık daha fazla oluyor..bende öğlen yemek yediğim halde şuan açlık hissinden miğdem bulanıyor...allahtan son 45 dak.eve gidince 2-3 hurma yerim o beni iftar saatine kadar tutar zaten..

cimcimcik geeceleri rahat uyuyabiliyomusun yivrum yoksa bebiiş rahatsız ediyomu. tekmelemeye başladımı :emir_bebek:

cimcimcik geeceleri rahat uyuyabiliyomusun yivrum yoksa bebiiş rahatsız ediyomu. tekmelemeye başladımı :emir_bebek:

heeeeeeeeee başlamıştır ,4 aylık bebkte bir tekmelerki gecelri yatamaz olursunn:86:
onun tekmesinden nolca kız,ancak kıpırdanma hisseder ufaktan,hani ishal olduğunda karnında birşeyler kıpırdar ya onun gibi işte benzetmek gibi olmasın:60::60::60:

kızımı karnımdaki yerini hissetmeye başladığım andan beri sağ göğsümün hemen altında bir batma hissi olurdu,doğana kadar orda taş gibi bişey batar durudu.
meğersem poposu o taraftaymışş,Allahım neler çekmiştimm,bir de gerinirdi ayağıyla bir itertikii topişşşşş,ben onu ittrdikçe oda beni ittriyodu ,
cadı kızzzz...

bir ima mı seziyorum inceden inceye neeee:82:
sen beni biyenmiyorsun emme ben senle olmaktan gayet menundum taaaaaaaaaaaaaaaa kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şu vakte kadannnnnnnnnnnn:85::85:

aslansınya herşeyi yanlış anlıyosun :97:
aşkolsun ne iması
daha dün isyan ettim senle ne kadar ilgilenirsem ilgileneyim hep ikinci plandayım diye dedim saana yaff :97:
heee bak allahın sevgili kuluyumki bana kaldınn :9: :9: :9: :52: :52: :52: :52:

canım geceleri sıkıntı bastığı için çok fazla uyuyamıyorum birde sürekli bir ayağım wc de uyku felan kalmıyor.daha net bir şekilde tekmelerini hissetmiyorum ama sadece yemeklerden 1 yarım saat sonra kıpırdadığını hissediyorum.ama dişardan henüz belli olmuyor sadece içten hissediliyor.ulrasonda doktor bakarken kıpır kıpırdı ama ben hiç hissetmiyordum o haredketleri....sadece aşırı sıcak basması olduğu için uyuyamıyorum.

heeeeeeeeee başlamıştır ,4 aylık bebkte bir tekmelerki gecelri yatamaz olursunn:86:
onun tekmesinden nolca kız,ancak kıpırdanma hisseder ufaktan,hani ishal olduğunda karnında birşeyler kıpırdar ya onun gibi işte benzetmek gibi olmasın:60::60::60:

yaww ne bilem ilkkez hamile kallıyorum :60:

kızımı karnımdaki yerini hissetmeye başladığım andan beri sağ göğsümün hemen altında bir batma hissi olurdu,doğana kadar orda taş gibi bişey batar durudu.
meğersem poposu o taraftaymışş,Allahım neler çekmiştimm,bir de gerinirdi ayağıyla bir itertikii topişşşşş,ben onu ittrdikçe oda beni ittriyodu ,
cadı kızzzz...

:60: :60: :60: :60: sen onu nasıl ittiriyodun kızz ellemesydin rahat rahat gerinseydi yayılsaydıı

famırcım dun gece bıraz zayıflama öyküsü okudum motıve oldum sahurda dengelı yedım . bu benı 2-3 hata götürür. bıraz önc emarkete gıttım su 6 lı magnum alam dedım vaz gectımm.

iftardada köfte patlıcan kabak tost makınasında yapıcımmyoort salata pide olcak. gecen güllaç yapmıstım 10 yaprak gul böregı gıbı sarmıstım iç koyup. dun ıftardan sonra 2 tane ondan yedım . bugunde 2 tane kalmıstı bırını esim bırını ben yerım sımdıden o gullacı dusunuyorum :44:dusun yanı.

dunku kacamagım gullactı kac gundur ole gercı.

cadı kızzzz...
aynen canım benimde senin gibiydi kızımda doktor banada orda poposu duruyor demişti.birde ayaklarıyla sürekli iterdi kaskatı olurdum bir an yürüyemezdim bile..allahım herşeye rağmen çok güzeldi.şimdi biraz daha tecrübeli olunca o kadar heyecan hisstmiyorum sadec doktorda onu görünce heyecanlanıyorum...:16:

Son düzenleme:
:60: :60: :60: :60: sen onu nasıl ittiriyodun kızz ellemesydin rahat rahat gerinseydi yayılsaydıı
nst için gittiğimizde kalp atışlarını hızlandırmak gerekiyordu,çikolataları götürüyodum ama benim uykucu horoz kızım uyanmak bilmiyordu,bende poposunu ittiriyodum elimle oda bir geriniyodu,sonra yine uyuyo yine itttiriyorum falann,öle geçiyodu muayene:9:

yaww ne bilem ilkkez hamile kallıyorum :60:
hafta hafta takp ediyon ya hamileleiğini bu bilgi yok muydu:9:
aslansınya herşeyi yanlış anlıyosun :97:
aşkolsun ne iması
daha dün isyan ettim senle ne kadar ilgilenirsem ilgileneyim hep ikinci plandayım diye dedim saana yaff :97:
heee bak allahın sevgili kuluyumki bana kaldınn :9: :9: :9: :52: :52: :52: :52:

heeee ivit iyiki beni doğru anlayacak hugom varrr:86:

canım geceleri sıkıntı bastığı için çok fazla uyuyamıyorum birde sürekli bir ayağım wc de uyku felan kalmıyor.daha net bir şekilde tekmelerini hissetmiyorum ama sadece yemeklerden 1 yarım saat sonra kıpırdadığını hissediyorum.ama dişardan henüz belli olmuyor sadece içten hissediliyor.ulrasonda doktor bakarken kıpır kıpırdı ama ben hiç hissetmiyordum o haredketleri....sadece aşırı sıcak basması olduğu için uyuyamıyorum.

sizin oralar çok sıcak yaa ondan zor oluyo tabee
barim klima alsanız çok zor oluyo bşde ateş basması oluyo gece kolum eşime değse geri çekiyo adam çok sıcaksın diyo :97:
yaa urfada evler çok pahalı hakikaten geçen arkadaş bakarken gördüm nerdeyse 1000 lira valla hemde yıkık dökükler
sizin orda taş evler yokmu onlar serin olur dairede kalmaktan daha iyidir onlarda çokmu pahalı. bizde burda taş rum evleri var tanıdığımız vardı gittik allahım dışarısı cayır cayır yanıyo cam kapı açık ev öyle serinki havası bile başka nefes aldığını hissediyosun bayıldım eve. kışında sıcak oluyomuş
keşke bizde alsak filan dedim babam bi o kaldıydı dedi :97:

benim ara sıra çok nadir olarak böyle tam göbek deliğimde atma oluyo hissediyorum eskiden yoktu yeni başladı

aynen canım benimde senin gibiydi kızımda doktor banada orda poposu duruyor demişti.birde ayaklarıyla sürekli iterdi kaskatı olurdum bir an yürüyemezdim bile..allahım herşeye rağmen çok güzeldi.şimdi biraz daha tecrübeli olunca o kadar heyecan hisstmiyorum sadec doktorda onu görünce heyecanlanıyorum...:16:
tecrübeli iken hamilelik daha zevkli olur sab-nırsam,ilkinde neyin ne olduğunu bilmeden geçiyor günler bişey anlamıyorsun,annelik duygunda olmuyor ama 2. bir başkadır heralde.
famırcım dun gece bıraz zayıflama öyküsü okudum motıve oldum sahurda dengelı yedım . bu benı 2-3 hata götürür. bıraz önc emarkete gıttım su 6 lı magnum alam dedım vaz gectımm.

iftardada köfte patlıcan kabak tost makınasında yapıcımmyoort salata pide olcak. gecen güllaç yapmıstım 10 yaprak gul böregı gıbı sarmıstım iç koyup. dun ıftardan sonra 2 tane ondan yedım . bugunde 2 tane kalmıstı bırını esim bırını ben yerım sımdıden o gullacı dusunuyorum :44:dusun yanı.

dunku kacamagım gullactı kac gundur ole gercı.

canım miktarlarınıda yazz.
ne kadar köfte ne kadar sebze yiceksin yada yedikten sonra yaz.
bugünde ye o güllacı ve bu haftalık kaçamakların bitsin.
haftada 1 tatlı yada tuzlu kaçamağın olsun ama yine belirli ölçülerde olsunn,çok kaçırmadan
işte 1 dlm güllaç gibi yada 1 dlm börek gibi

hugocum merak etme canım daha o gunlere cok var oturup kalkamıyacan baskı yapcak kasıklarına, sureklı vcde olceksın, yatakta istedıgın gıbı donemıyeceksın vs vs. sımdıden olsa dayanılmaz en fazla 9 ayda . 6 aydan sonra baslıyo yavs yavs .

ben kılo almıstım ama cok hareketlı bır hamıleydım doguma kadar yurudum alıs verıs yaptım bebeıkıme. karnım kocamandı benım erkek gıbıydı herkes erkekmı derdı yaslılar. karın seklıne falan bakmak pek saglıklı bır sonuc degıl yanı kesınlıkle bende popo genıslemedı kız bebekte genısler derler bıde.

ben cok yedım ya bide bazı insanlar etkılıyolar canın ıstemese bıle acaba ıstıyomuyum cocumm ıstermı dıye dusunduruyolar. anlatıyım bak

ev sahıbım dedıkı bana bı kadın varmıs ıskembe ıstemıs canı yıyememıs ve cocuk dogunca kol bolgesı işkembe derısı gıbıymıs. Allhm ıskembeyı sevmem ama acaba bendede olurmu ki diye korkumdan anneme yaptırmıstım çorbasını düşün yani.

nst için gittiğimizde kalp atışlarını hızlandırmak gerekiyordu,çikolataları götürüyodum ama benim uykucu horoz kızım uyanmak bilmiyordu,bende poposunu ittiriyodum elimle oda bir geriniyodu,sonra yine uyuyo yine itttiriyorum falann,öle geçiyodu muayene:9:

hafta hafta takp ediyon ya hamileleiğini bu bilgi yok muydu:9:

heeee ivit iyiki beni doğru anlayacak hugom varrr:86:

kızz daha 8. haftayı okudum o kadar ilerlemedik :1:
demek sen ittirince uyanıyo bide geriniyodu haa :60: :60:
ohhh keyfe bak yaa geriniyomuş bide :60: süper yaa bayıldıım :60:

barim klima alsanız çok zor oluyo bşde ateş basması oluyo gece kolum eşime değse geri çekiyo adam çok sıcaksın diyo :97:
yaa urfada evler çok pahalı hakikaten geçen arkadaş bakarken gördüm nerdeyse 1000 lira valla hemde yıkık dökükler
sizin orda taş evler yokmu onlar serin olur dairede kalmaktan daha iyidir onlarda çokmu pahalı. bizde burda taş rum evleri var tanıdığımız vardı gittik allahım dışarısı cayır cayır yanıyo cam kapı açık ev öyle serinki havası bile başka nefes aldığını hissediyosun bayıldım eve. kışında sıcak oluyomuş

benim ara sıra çok nadir olarak böyle tam göbek deliğimde atma oluyo hissediyorum eskiden yoktu yeni başladı
canım benim evimizde kilima var zaten hemde en büyük boyundan sabaha kadarda çalışıyor ama genede ben uyuyamıyorum işte...bana kilimalar dahi fayda etmiyor eşimle kızım pike örtüyorlar ben sabaha kadar incecik pijemayla uyuyorum genede terliyorum...artık o taş evlerde çok sıcak.eltimler oturuyor onlarda kilima alacaklardı kaç gündür.hiçbiryerde durulmuyor yanıyor her taraf...evler zaten berbat işte neden ben 1 yıldır ev arıyom sanıyonuz bulamıyorum adam aklılı neyse kızlar ben kaçar hepiciğinizi öptüm...

hugocum kocakarılar derkı göbekte atma oluyosa erkek , kasıkta atma varsa kızdır. senınkı erkek demedı deme:52:

Back
X