Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanılmıyorum bak 10 dk olmadan kuş olmuşşun sayın bağyann
bağğğğğğğyan ne oluyor şekerim
iftar menüm
açılış:
1 bardak su
1hurma
1 kase corba
2-3 kasık salata
2-3 kasık yoort
(mutfakta yedım bunları ezan okununca sonra balkona ana yemeklerı götürdüm biraz ara vermıs oldum ve şiştimmm)
1.5 avus ıcı kadar köfte ızgara
1 kasık bulgur pilavı (hıç canım istemedı halbuki çok severim)
kuru biber yapmıstım yoortlu ondan yedım
1 dılım ekmekle
salata
(eşim yemege gelmedı ona sınırlendım hıc bısey canım ıstemedı. )
kavun ve gullaç yedım
kız pepeti,yemediğin şey kalmamış,hala canım istemedi diyorsunbide istese tencerelerin dibi gelcekti heralde
afiyet olsun tatlımm,güzel bir iftar menüsü.eşine niye sinirlendin,arkadaşlarıyla mı gitti iftara
ayy loxi aşk olsun yaaa bı daha okusana ana yemek te pilav yıyemedım köfteden kus kadar yedım. sende mi cok yedıgımı dusunuyosunn:84::84: baskulde öle düşünüyooo
eşim oruc tutmuyorda bı arkadsımla oturuyoruz dedı. ilk defa bugun evda olmadı yemekte abartmıyım bende amn napım tatlı canımı üzmüycem kadınlar accuk böleyiz ota .oka üzülürüz.
Kızzzzzlar Çeşmeden gene sevgiler yollayarak bugün ki menümü bildiriyorum;
Sabah uyanınca;
2 kayısı bir büyük bardak ılık su
Kahvaltı;
2kk beyaz beynir
3 zeytin
2çk bal
1 domates
3 köy biberi
2 dilim ekmek
Ara;
Yarım şeftali
Öğlen;
1 adet peynirli tost
Akşam;
2 kaşık kavurma
2 dilim ekmek
Yeşil salata
2 enginar
1kaşık bulgur pilavı
Tatil için fena değil dimi kızlar
Ayrıca Famir gibi ben de müzdaribim kimse bana yorum yazmıyor
Sevgiler hepinizi öpüyorummmmmmm
selammm kızlarrrr.... dünn bütün yemeklerimi iftara yetistirdim sükürr.. mantarlı et yaptımm cok da güzel olduu ayrıca cok hafiff oldu tavsiye ederim. pilavı pirinc yaptım, ezogelin corba, börülce ve patates salatası yaprım kociş rus salatası aldmıs. kocişte rus salatası almıss.. yemekten sonra yorulmadım cünkü sofrayı görümcemler topladı caylarını da kendileri aldılar genelde. güzel gecti yani.
yarın da kayınvalidemler gelicek. şimdi sarma sarıcam menüde dünkünebenzer onun dısında..
bugün teyzeme gittim valideyle.. o da ev böregi yapmıs patlıcanlı.. böyükce bir dilim yedim maalesef:26::26::26:
aksam yemeginde de az etli patlıcan 1 kase cacık 2 dilim ekmek yedim. 5 kasık falan da mercimek corbası aldım![]()
hamilelik için gayet iyi gidiyorsun tatlım,börek için de sıkma canını,hamile menülerinde 2-3 günde bir 1 dlm börek veriliyor zaten,ara öğündede olabilir ana öğünde de.ayrıca tüm hamilelikte 15 kiloya kadar alırsan,çok kolay veriliyor,1 hafta veya 10 gün içinde, tecrübeyle sabittir,ben kilolu başladıgım halde 2 hamileliğe de hemen gitti o kilolar.hep söylediğim gibi emzirirken kilo almamaya çalısın,inş. sütünüz çok olur da ugrasmazsınız arttırmak için,en zor kısım orası bence
hamilelik için gayet iyi gidiyorsun tatlım,börek için de sıkma canını,hamile menülerinde 2-3 günde bir 1 dlm börek veriliyor zaten,ara öğündede olabilir ana öğünde de.ayrıca tüm hamilelikte 15 kiloya kadar alırsan,çok kolay veriliyor,1 hafta veya 10 gün içinde, tecrübeyle sabittir,ben kilolu başladıgım halde 2 hamileliğe de hemen gitti o kilolar.hep söylediğim gibi emzirirken kilo almamaya çalısın,inş. sütünüz çok olur da ugrasmazsınız arttırmak için,en zor kısım orası bence
Aynen öyle
Ben sütten çok sıkıntı yaşadım anlatmıştım göğsümden 3 kere amelyat oldum. Kilolar gider yeter ki süt olsun. 6 ay emzirebilmiş, ve her emziren gördüğümde burnunun direği sızlayan bir anne olarak söylüyorum.
Hep zayıf olmaya alışık olduğum için kilolara da çok taktım ama keşke sütüm olsaydı da kilolar da dursaydı
merhaba kızlar tünaydın
loxicim çok tebrik ederim canımcım
darısı başımıza
loxii tebrik ederim seni sen 1 ayda 5 kilo vermişin ben 5 ayda bi kilo veremedim daha![]()
Aynen öyle
Ben sütten çok sıkıntı yaşadım anlatmıştım göğsümden 3 kere amelyat oldum. Kilolar gider yeter ki süt olsun. 6 ay emzirebilmiş, ve her emziren gördüğümde burnunun direği sızlayan bir anne olarak söylüyorum.
Hep zayıf olmaya alışık olduğum için kilolara da çok taktım ama keşke sütüm olsaydı da kilolar da dursaydı
tebrikler:92::92::92::92:loxandaraaaaa
loxsiciğim çok tebrik ederim süpersin gerçekten...aynen devammm![]()
dün sen göbeğimi yanlış ölçmüşsün cicim yine 91 çıktı çünkümmm:97:
bugün tartılcam ,yaklaşık olarak 18 saat aç olmuş olucam çünküü![]()
zor deil cnm sen de gir dahil ol gruba hem ki,lo ver hem dedikodu yap stres at.kesinlikle katılıyorum. Bırak merhaba demeyi diyetten çok dedikoduya çevrilmiş bu başlık
ne yani biz şimdi rezilmi oluoruzzzzforuma rezil olmak istemiyorum bebem![]()
benm söyleyeceğim,i loxi sölemiş ama bende gene de yazıorum süt yoort hiç göremiorum listende. süt grubu yağ yakımını hızlandırıo haberin olsun.Kızzzzzlar Çeşmeden gene sevgiler yollayarak bugün ki menümü bildiriyorum;
Sabah uyanınca;
2 kayısı bir büyük bardak ılık su
Kahvaltı;
2kk beyaz beynir
3 zeytin
2çk bal
1 domates
3 köy biberi
2 dilim ekmek
Ara;
Yarım şeftali
Öğlen;