60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımya senin ticker ra bakıyorum kendimi hatırlıyorum ikimizin kilosuda aynıydı.şimdi bebiş olmazsa bende senin gibi incecik olmuştum oysa şimdi 65 kiloyum...4 kilo aldım bundan sonra daha dikkatli besleneceğim hamileliğimi 70 en fazla 72 ile bitirsem bile benim için süper olacak...allahım inşallah başarırım...

canım senin yağ oranının yükselmemesi lazım. gerçi şuanda ölçüm yapılamaz ama sen kendinde farkedebilirsin. karnın hariç diğer yerlerindeki yağlara bakacaksın artıyomu filan bu şekilde kontrol altında tut kendini fazla yağlanmak doğumuda doğum sonrasınıda çekilmez yapar
kilo artışıda önemli tabi ama neyin arttığı önemli. mesela kas kütlesi artar su bebeğin vs.. gebelikle alakalı artan şeyler olur tamam sağlıklı ama annenin yağ miktarı artıyosa kilo çok artmasa bile çok sakıncalı ve sonrasında kurtulmakta çok güç olur
yağm miktarı artması pek tartıya yansımaz bu yüzden dikkatli olmak kendimizi kontrol etmek lazım
yani benim diyetisyenimin dediği gibi kilo aklınacaksa sağlıklı alınmalı bebeğe faydası olmalı doğumdan sonraa hoop uçar gider onlar
ama aşeriyorum diye benim arkadaşımın yaptığı gibi kebaapçılardan çıkılmazsa kızartmalar tatlılar colalar meyve suları içilirse olmaz bu işş. arkadaşım 5. ayında şu anda ve 15 kilo şimdiden almış durumda :53:
boyuda 160. şimdiden tostoparlak olmuş durumda
geçen söyledimm boşşverrr hamilelikte rahat edelim barii dedii
cimcimciik hergün yanında çantanda taze meyve olsun canın istemese dahii ara öğünlerde muhakkak ye. meyveye aşer yanii. çokk rahat edeceksin ama gaz durumunu demeyeyim hiiç :60:

Di mi cimcime biz ikimiz aynıydık.. İncecik olamadım valla ya.. kilo gitti göbek kaldı yadigar..
Dikkat et bk benim bu kilonun hepsi hamilelilkte alınandı..
Ben de ilk başta 4 kilo almıştım.. Alarm çalıyorum sana... dikkat et, dikkat et, dikkat et...

evet canım ben kızımda 9 kilo almıştım ama doğumda 8 kilo gitmişti zaten ama daha sonra emzirme döneminde sütüm yoktu kayın validemin dediği herşeyi yiyince kilo almıştım.daha sonra onu vermek işkenceye dönüştü...canım benim bende fark ettim eecrin hiç almamış benim kız kardeşimde benden 1 hafta önde gebeliği henüz oda hiç almamış ama ben 4 kilo aldım gerçi bende bu kadar almazdım ilaçlardan oldu.halende kullanıyorum iştahımda arttı dikkat etmeliyim.ekmeği bu gün itibari ile azaltıyorum tek kişilik yiyeceğim eşim bu gün meyvede alacak allahın izniyle daha fazla almam inşallah...birde bir süre topikten uzaklaşıncada insanın bünyesi değişiyor.son zamanlarda 2012 ocak annelerinede bakıyordum.bu hafta oaraya hiç girmedim. çünkü orda sürekli kiloyu takmayın bebklerinizi düşünün modunda herkes bende oranın rahatlığına kapıldım sanırsam...birde ben tahlillerimi doktoruma gösterip içimi rahatlatana kadar o topiğe bakmayacağım çünkü herkesin bir rahatsızlığı oluyor birde benzer belirtiler bendede olunca bayağı bir pinpirikli oldum.eşimde sen neden geriliyorsun bu kadar diye kızıp duruyor..burda kendimi sizlerin arasında rahat hissediyorum...iyiki varsınız...hepinize çok teşekkür ederim...arkadaşlar birde sizden ricam fazla kaçırırsam lütfen beni uyarın hamiledir demeyin kızın olurmu.kendimi torparlamam lazım...

günaydın kızlar.. içimde bir ağlama hissi var anlatamam :43: kalbim şişti hep ağlamak istiyorum birden niye böyle oldum ki ben yaa :43: kendi evimdeyken bu kadar olmuyordum galiba.. böyle devam ederse yine psikiyatriklik olucam diye korkuyorum.. dua okuyorum rahatlıyamıyorum. yazarken bile gözlerimden aşağı yaş iniyor. dün akşam annemle yine yürüyüş yapayım dedim yürüyüş parkuru köpek dolu :53: millet alışmış haldır haldır yürüyor. ben korkuyorum köpekten 2 turdan sonra hadi eve gidelim dedim.. dönüştede aslında canım istememesine rağmen dondurma yedim. canın istemeden nasıl yedin demeyin çünkü ruh halim bir garip :44: böyle işte kızlar..

Ne oldu kuzum sana böyle...

jean günaydın canım
dün sana cevap yazdım ama bu forumda bişey var sanırım çıkmamış yazdığım
lafın havada kalmış gibi oldu kusura bakma canımm

hügoooooocukk
yemediysen hiö deneme derimm,bağımlılık yapabilir..:9:

amanda beniim davulcum kaytan bıyıklım palammm gelmişşş :52: :52: nerdeydin kıss :52: :52:
eşim sevmiyomuş güllaç bende hiç yemedim yapsam ziyan olur zaten
dün akşam eşim geldi 5 buçukta neyse mutfağa gittim yine o vatandaşlar ızgara yakmışlar
hakikaten insan değiller yaa
artık diyecek bişey bulamıyoruz mübarek ayda her akşam her akşam yakıyorlar

canım senin yağ oranının yükselmemesi lazım. gerçi şuanda ölçüm yapılamaz ama sen kendinde farkedebilirsin. karnın hariç diğer yerlerindeki yağlara bakacaksın artıyomu filan bu şekilde kontrol altında tut kendini fazla yağlanmak doğumuda doğum sonrasınıda çekilmez yapar
kilo artışıda önemli tabi ama neyin arttığı önemli. mesela kas kütlesi artar su bebeğin vs.. gebelikle alakalı artan şeyler olur tamam sağlıklı ama annenin yağ miktarı artıyosa kilo çok artmasa bile çok sakıncalı ve sonrasında kurtulmakta çok güç olur
yağm miktarı artması pek tartıya yansımaz bu yüzden dikkatli olmak kendimizi kontrol etmek lazım
yani benim diyetisyenimin dediği gibi kilo aklınacaksa sağlıklı alınmalı bebeğe faydası olmalı doğumdan sonraa hoop uçar gider onlar
ama aşeriyorum diye benim arkadaşımın yaptığı gibi kebaapçılardan çıkılmazsa kızartmalar tatlılar colalar meyve suları içilirse olmaz bu işş. arkadaşım 5. ayında şu anda ve 15 kilo şimdiden almış durumda :53:
boyuda 160. şimdiden tostoparlak olmuş durumda
geçen söyledimm boşşverrr hamilelikte rahat edelim barii dedii
cimcimciik hergün yanında çantanda taze meyve olsun canın istemese dahii ara öğünlerde muhakkak ye. meyveye aşer yanii. çokk rahat edeceksin ama gaz durumunu demeyeyim hiiç :60:
evet çok haklısın konrol ediyorum sürekli yağ gibi değil her yanım sert ve gergin..ama ilerde olmaması için çok çaba harcamam lazım.gerçi benim zayıflama dönemindeyken zaten yağım fazlaydı birde yağlanırsam aman allahım kendimi düşünemiyorum...bana kızın lütfen yanlış birşey yersem yada aşırı yersem.

canım benim hoş geldin aramıza bence gayet güzel bir kahvaltı olmuş afiyet olsun ...:34:[/QUOT

Hoş buldum canım..
Teşekkür ettim, güne güzel başlanıyor da sonlara doğru işkenceye dönüyor.
Ayrıca burada ikinci günüm ama çok iyi geldi bu forum bana... Sıcak, samimi... Sanki aylardır buradayım. Teşekkürler.. :)

Allah Allahh noldu hakketen sana,eşin yanında mı.
onu mu kafaya takıyorsun acaba:44:
yoksa hügonun dediği doğru mu çıkacakk:44:

kızz varya hamile bu kız valla bak dediydi dersin
hatırlasana bende bi ara size sarıyodum famiir beni istemiyo filan diye hemde ciddi ciddi hatırladınmı
yok nugi beni unuttu kimse merak etmemiş beni diye sarıyodum
vallaha bu kız hamilee :49:

ne vurdum duymaz birisin be kadın
cevap ver cevap :60:
famir hep senin yüzünden
bi tane hanımağa seçmeliyiz o herkese cevap yazsın :40:

:60::60::60::60::60::60:
bende bu kız ne diyo diyorum ya:60::60::60:
hanımağamız hügo oliyyy anacak her gelene cevap yazmaz kendileri
acık menü paylaşması lazım,sor sorması lazım
umarım en kısa zamanda aranızdan ayrılırım gibi laflara cevap vereceğini sanmıyorum

Hoş buldum canım..
Ayrıca burada ikinci günüm ama çok iyi geldi bu forum bana... Sıcak, samimi... Sanki aylardır buradayım. Teşekkürler.. :)

öğleden sonra mı acıkıyorsun canım?
şuan yediklerin eskisine göre çok az olduğu için
böyle hissediyorsun hepimizde böyle oldu
ama vücudumuz çabuk alışıyor en fazla 5 gün
daha sonra alışacaksın azcık sabırr :71:

Son düzenleme:
evet çok haklısın konrol ediyorum sürekli yağ gibi değil her yanım sert ve gergin..ama ilerde olmaması için çok çaba harcamam lazım.gerçi benim zayıflama dönemindeyken zaten yağım fazlaydı birde yağlanırsam aman allahım kendimi düşünemiyorum...bana kızın lütfen yanlış birşey yersem yada aşırı yersem.

okeyto bebikk ben sana kızarrıım :52: birde hergün meyve getir yanında ama karpuz filan değil böyle şeftali elma üzüm özellikle siyah üzüm ve çekirdekleriyle yiyeceksin günde 1 bardak şifa olsun diye kefir iç canım. artıkın bulantın geçmiştir zorlanmazsınn

Hoş buldum canım..

dememki birileri bir paylaşımda bulunduu zaman yardımcı olunuyormuşş,kimseye kastımız yokmuşş

:34:
sağol canımmmm ,umarımm amacına kolayca ulaşırsınn:16:

:60::60::60::60::60::60:
bende bu kız ne diyo diyorum ya:60::60::60:
hanımağamız hügo oliyyy anacak her gelene cevap yazmaz kendileri
acık menü paylaşması lazım,sor sorması lazım
umarım en kısa zamanda aranızdan ayrılırım gibi laflara cevap vereceğini sanmıyorum

doğurana kadar buranın agası sensin dedimya herkes biliyo zaten
sanırım bi sen unuttun kız aga sensin sen :60:
agam benim :52:
davullu zurnalı kaytan bıyıklı palaların palası agam :52:

Back
X