evet canım oğlumda değişti. evde hiç babam diye ağlamazdı burda babama gidicem diyor , babamı gerçekten çok özledim diyor. bazen öyle kötü etkiliyor ki hemen valizimi hazırlayıp evime gitmek istiyorum.. eşimde ankara da kal diyor yakınımda kimse yok komşumda memleketine gitti. aklım sizde kalıyor diyor. ya kendimi nasıl tarif edeyim Allah vermesin evimden çıktım geldim sanki dul kalmış gibi hissettim. abuk subuk şeyler geliyor aklıma. yanlız kalsam halim ne olur küçük çocukla ne yaparım ben gibi şeyler düşünüyorum. ama evimde böyle değildim
sağol canım. bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. hepiniz ne güzel destek oluyorsunuz.. çok sağolun.![]()
canın eşinin görevi nedeniyle böle düşünüyor olabilirsin,
ancak alnımızda yazılan ne ise o,sen buna inanırmısın bilmiyorum ama.
sonuçta hiç gideceğin yokken bir yere gidiyorsun orada başına birşey geliyor ve ölüveriyosun.
yani illa asker,polis vs olmak gerekmiyor.
aklına böle şeyler getirme,çünkü ölüm hepimiizin başında,her an herkesin başına gelebilir.
Allah gecinden versin,size ailesine bağışlasın inşallahh.
Allahım korusun tüm askerleri,polisleri..
o duygunu hissedebiliyorum benim babmda polis çünkü.
doğuda görev yaparken biz küçüktük ortaokuldaydım ben ,biz bir köşeye sinerken babam o çatışmanın içine girerdi,ertesi gün lojmandan şehit haberleri gelirdi falan.tamda 93-94 senesi.
seni çok iyi anlıyorum,
Allaha şükür sağ sağlim geldi bişeycikte olmadı.
Alnımıza yazılanı yaşıyoruz canım