Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar...beni de aranıza kabul eder misiniz? artık iş yerimde kk acık![]()
Geçmiş olsun canım allah şifa versin
Bi 3-4 ay önce de bu grupta yazmıştım ama katılamamıştım sizlere.. Bu sefer katılabilcem sanırım :)
O zamanlar 69 kg idim, şimdi 65,4 ama hedef 60.. ileri :)
Bu sabah 1 fincan yeşil çay içtim ve 2 atne kepekli grissini yedim..
Öğlen kepekli sandviç ekmeğine domates-peynir yicem yanında yine yeşilçay içerim, ya da ayran..
Akşam üzeri 3-4 gibi yine 2-3 tane kepekli grissini ve 1 fincan kahve (şekerli) :)
Eve gidince de çorba salata yicem yine 1-2 dilim kepek ekmeği ile..
sürekli su içersem bi de olcak heralde, azimliyim, başarıcam..
Bi de şu zayıflama takvimini profilime eklesem ne güzel olcak![]()
Çok Geçmiş olsun canım...
canım benim çok geçmiş olsun...yaa...inşallah kolun temiz çıkar...
günaydın datlularım benim bugün nasıllsınız?nilmısracım çok geçmiiş olsun.allah şifa versin.hamileyken bende astım olmuştum.doktor hamilelikte hormanlardan olabilir doğumdan sonra gel film çekelim dedi halen gitcemgidemedim bitürlü.hamileyken astım spreyinden kullanmıştım.çok zor bişy.umarım kolundada önmeli bişy yoktur cnm.
sabah kahvaltım
2 bardak açık şekersiz çay
1 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim ince peynir
domates salatalık
3 ceviz
ucundan tahin pekmez ve bal.
ara
1 tane activa
şimdi çalışıyosunya gerçi biliyosundur ama ben yinede söyleyeyim ben bilmiyodum çünkü yeni öğrendim
sandalyede otururken sandalye dizin arka kısmını kesmeyecekmiş çok önemliymiş kan dolaşımını engellermiş
seninki ne kadarlık şimdi
birde yazında okudum üzüldüm bebeğin takatı yok filan demiş doktor
şunu diyeyim zaten eğer sağlık sorunu varsa tutulan oruç bünyeye zarar veriyosa tutulmamalı dinimize göre
ya sonra tutarsın yada parasınıı verirsin
sen oruç tutup bebeğini üzerek günaha giriyosun sevap edeyim derken
seninki büyüdü artık çok dikkat etmen lazım
benimki bile oynayıp duruyosa seninkini düşünemiyorum bile
vitamini fazla kaçmış benimkinin oynayıp duruyo eller kollar hiç durmuyo![]()
kahvaltım: 2 dilim beyaz ekmek 1 haşlanmış yumurta domates salatalık doğradım içine kekik nane koydum azda zeytinyağı gezdirdiim, 4 siyah zeytiin 1 bardak yüzdeyüz narsuyu( içim yanmıştıda)
arada 1 şeftalii ve üzüm yediim 2 porsiyondu meyve :97:
şimdi şekersiz türk kahvesi içiyoruum öğleye tavuk olurr ekmekle
akşama kıymalı yeşilfasulye 7 kaşık olur 2 dilim ekmekk ve booll salata olacak rokalı tabee pazarda roka varsa :97:
arada 1 bardak kefir 1 meyve ceviz olur 3 tane
gecede 2 porsiyon meyve olurr
ederüüük huşgeldiiin![]()
kahvaltım: 2 dilim beyaz ekmek 1 haşlanmış yumurta domates salatalık doğradım içine kekik nane koydum azda zeytinyağı gezdirdiim, 4 siyah zeytiin 1 bardak yüzdeyüz narsuyu( içim yanmıştıda)
akşama kıymalı yeşilfasulye 7 kaşık olur 2 dilim ekmekk ve booll salata olacak rokalı tabee pazarda roka varsa :97:
hosbulduk
simdi bacılar ben 67.6 gr cekiombayrama kadar min.5 kg vermem gerek. bana akıl verin yaa
bu arada boyum 166 cm
geçmiş olsun canım
sana tavsiyem harnup pekmezidir inanılmaz nefes göğüs açar hergün 1 tatlı kaşığı yee hemen farkı anlarsıın
sigara içmiyodun demii :44:
ohhhhhhhhhhhhh süper olur ya bencede iyi fikir..kışa doğru allah nasip ederse planlarım var şöyleki kışın sebze daha bol oluyo buharda pişirici alıcam hem ilerde bebek için alıcaktım ama şimdiden alıcamm
kereviiz havuç karnıbahar brokol,, pancarr pırasa ne bulursaam pazardaan alıp az az taze taze bir öğün muhakkak bunları buharda pişirip az yağ sarımsak gezdirip yemeyii planlıyoruum bir nevii sebze salatası boool renkli olacakk
Biz senle aynı sayılırız bukett bacım
Benim de boyum 1,66 kg 65,4.. Ben bayrama kadar değil ama Kasım ayının başına kadar 5 kg vermeliyim. Evlencem de![]()
canım benim çok haklısın...zaten büyük ihtimalle tutmam artık çünkü bende kötü oluyorum...sandalyem baçağımı ksmiyor rahat...vitamin dolu bebişini yerim senin...
hosbulduk
simdi bacılar ben 67.6 gr cekiombayrama kadar min.5 kg vermem gerek. bana akıl verin yaa
bu arada boyum 166 cm
Ohh afiyet olsun valla, ne güzel şeyler yiyosun:)
Kefir çok kg yaptı bende 2 ay önce falan denemiştim 1 haftada 2 kg civarı almıştım hemen hemen senin yazdığın listeye benzer şekilde diyet yapıyordum.. Sonra baktım kg aldım saldım çayıra işte..![]()
Kızlar 14 Ağustos itibariyle 28 oldum... İyi ki doğdum ühü ühü 1 yaş daha büyüdüm. çocuğun telaşından inanın kendi doğum günümü unutmuşum yoksa size önceden haber verirdim![]()
bu zamana kadar bebeşimi hiç hareket ederken görmemiştim yeni başladı malum küçük daha
dün ilkkez görünce daha bir beslenmeye dikkat eder oldum canımın çekiğini istediğini değil bebişe yarayacak şeyleri seçer oldumm
dün pizza istedi canım tam girecektim vazgeçtiim gittim ızgara yeşillik yedim yanında azda pşidesinden yediim ayranla
mutlu oldumm yaww :86: bebişe yarıyo diyee
pizza yesem üzülürdümm faydasız bişeyle öğünü geçirdim diyee
yoksa tabee benimde canım öyle zararlı şeyleri poğaçalarıı filan çekiyoo :26:
ama gereksiz diye yemiyorum veya gerekeni çok diğerini az yiyorum böylece yine vicdanım rahat oluyoo
bundan sonra menülerimi yazacağım
bebek bekleyen annelerin menülerini sık eleyip tartacağıım
açık açık yazacağıım
bebikleriniz çokk kıymetli benim için![]()
ohhhhhhhhhhhhh süper olur ya bencede iyi fikir..
canım benim afiyet olsunn...menün gayet güzel...canım sen şimdi kaç kilosun.benim bebişim 17+2 günlük canım....