Kesinlikle haklısınız. Bunların hepsini biliyorum. Zaten çabuk verme gibi bir çabam olmadı hiçbir zaman. Tek sorun, o kadar çabalayıp karşılığını alamamam... Yavaş vermeye de razıydım ama 1 aydır tık yok, sporu arttırmama rağmen. Tek olumlu şey, nerdeyse 1 beden incelmişim spor sayesinde.
İyi ki doğdun Nİlmısra...
Eee önemli olan zaten incelmek değil mi?
40 kilo olsak da 44 beden olsak ne olacak ..
Önemli olan aynaya baktığında o farkı görüyor musun tamamdır ..
On numaraa! :)
özelden mesajlaşırız..hangi hastaneye gidiyosunn.
aaa ben kaçımışımm hiç görmedim ankara yazdığını,annenin yanında olduğunu biliyorum ama.
kız sen benim ankarada olduğumu bilmiyomusun sen niye sölemiyon o zamannnnn.
neyseeeeee.
buluşacağımız gün uzun bot ve yağmurluk giyerim olmadı beni hemencik tanırsın
sizee bişey diyeyimmi nugii bıraktı artık topiğii
sabah giriyoo yazıyo sadece o kadar
hayattan bezmişş bi hali var hiçç neşesii kalmadıı
ilaçlardanmıdır nediir böyle değildi nugiim :97:
Sanırım ben hiçbir zaman ideal kiloma ulaşamayacağım. 2 aydan fazla oldu, yediklerime çok dikkat ediyorum. Her gün nivea body ile 50 dk spor yapıyorum+ yarım saat de yürüyüş. Sonuç? Koca bir sıfır! Toplasanız 4 kilo anca vermişimdir... Polikistik overe isyan ediyorum!!! Hepinize kolaylıklar diliyorum yol ve kader arkadaşlarım..
ayol bende kim bu dicaprio diyorumüzülme sonuçta yavaş yavaş ta olsa kilo verebiliyorsun.. daha da vereceğine ben inanıyorum.
Geçen 38 beden pantolon aldım. Birazcık dar ama benim için çok iyi bir şey bu. 40-42 giyerdim ben. Fark var, daha çok popo ve bacaklarda. Sanırım ilk ay kondisyon bisikleti kullanmamdan kaynaklı. Şimdi ise her yerimi çalıştırıyorum.
tam bizlik
iyi olur matrıx de ki tirimiti gibi olursun bende derim bu kadın kesin famir. boyda var maşallah. canım bu hipodrom da eski devlet demiryolları hast. vardı adı değişmiş Gazi devlet hast. mi Devlet gazi hast. mi ? gittiğim hastanenin adını da unuttum oraya gidiyorum.
Daha ne istiyorsun ki sen ya ee harika ..
Önceden kaç beden giyiyordun?
tam bizlik
gazi üniversitesinin karşısındaki hatane,dolmuşla 10 dk içinde sıhhıyede olursun.
orada çalışan bir arkadaşm var,sıkıntın olursa söyle arkadaştan rica ederim yardımcı olur
İki yıl önce aynı kilodayken 44 giyiyordum. Geçen yıl 62 kiloya indim 40 giyiyordum. Bu sene 42'lere çıktım şu an yine 40 sayılırım. 38' gidiyorum diyelim.Mübarek nüfus bilgileri gibi oldu beden ölçülerim, karmakarışık
Ne hastanesi bu? Beni ilgilendiriyorsa bilgilenmek istiyorum da. Ankara'da okuyorum. Oraya gidince hastaneye gitmek istiyorum. Polikistik ve zayıflamak için.
Ne hastanesi bu? Beni ilgilendiriyorsa bilgilenmek istiyorum da. Ankara'da okuyorum. Oraya gidince hastaneye gitmek istiyorum. Polikistik ve zayıflamak için.
Bu arada burada hiç kilo bildirimi falan yapıyor muyuz?
dün jinekolağa 2 aylık bebek geldi annesi muayene olacakmış bebek çyle uslukii öyle tatlıkii ve tosun gibi emziriyo annesii
allahım kocaman kerata çokta tatlı gülü gülü veriyo
neyse annesiyle sohpet ettik çok uslu bebek etrafına bakıyoo filan annesi girdi benden önce bebek bana emanett
annesi dediki huysuzlanmaz ama huysuzlanınca kucağına all sev susar dedii
annesi gider gitmez aldım kucağıma
elimi tutuyo filan gülüyo sevdim öptüüm çok hoşuna gittti derkeeeeeeeeeen
göğüslerime uzanmaya çalışıyooo
emicekmiiş
olmaz dedim buu kızgın kızgın homurdanmaya benzerr sesler çıkarıyoo kaşları çattı
illa emecekmişş
oynattım gezdirdim yokk illa emecek çaldım kapıyo girdimm muayenin ortasınna doktor bizi görünce gülmeye başladıı
aldılar bebeği sevdileer
çok tatlıydıı çok emmiş emmiş tosun gibiydii
videoyu bende izleyeceğim canımm
dün bendende 2 damla leke geldii bu dönemde oluyomuş diye okudum
önce korktum ama arkası gelmedii ağrım filanda yokk
kanama başlayınca epey oluyomu nasıl oluyooo damla damlamı oluyo canıım
dünde doktor kalp atışını duymadım deyince korktummm sonra bebek oynuyo bak diyo ben hala kalp atışı varmı diye soruyorum panikle
bana hiçç sorun var demediler hep normal diyorlarr
heralde sorun olsa ultrasonda çıkar sanırıım
sadece gaz sorunum var o da meyveden oluyoo :97:
Sonuç harika gördün mü bak 44 nerede 38 nerede bakk ..
Dahası da gelir 36lara da girersin merak etme..
Nerede okuyorsun Ankarada?
Kilo bildirimi derken?..
Hangi bölümdesin?İnşallah. Hacettepe'de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?