60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam arkadaşlarr
öğle yemeğimi yedim pilatesimi de yaprtım.yeşil çayımıda içtim
öğle menüm
4 kaşık barbunya
3 tene fırnda kırmızı biber közlemesiyle kzartma
1,5 dilim denge light ekmek
şimdide şekersiz türk kahvesiyle sodamı içiyorum

ayyy cok güzel bi menü ama kizarma pek iyi degil
neyse afiyet olsun cnm insallah verelim su killoalri:54:

ayyy cok güzel bi menü ama kizarma pek iyi degil
neyse afiyet olsun cnm insallah verelim su killoalri:54:[/QUOT,
teşekkürler cnm benim.kızartma yemedim zaten ben cnm fırında közlenmiş kırmızı biberşn üzerine yoğurt döküp öle yedim.alsana kızartma:79:
inşallah cnm yaa.sen yenimisin yoksam benmi görmedim daha önce seni?kaç kgsun cnm?

öğle menümde
1 tabak kıymalı mantar sote(9-10 yk vardı)
1 büyük kase yoğurt
çeyrek şeftali yedimm:66:
afiyet olsun canım benim...
afiyet olsun canımmm

ttalıdan uzak dur cimicim.
en azından tadımlık olsn yediklerinn.
1 tane ye bırak,bırakabilirsen tabi..
en iyisi ağpzına bile sürmemek ama

canım 1 haftadan beridir hiç yemedim.birde çok küçüklerdi.tadına baktım çokta şerbetli olmayınca yedim...
şimdi eşim bana işyerine bir buket çiçek yolladı.unutmamış bu yıl.aradım teşekkür ederim dedim.bu yıl kızım okadar çok doğum gününden bahsettiki benimde 2 gün öncesi olunca unutmak imkazsızlaştı dedi.sevindim ama insan kendini özel hissediyor.

cimcimem bak ben sana didim ama deme unutmamıştır bişiy yapar muhakkak diye dimi amaa...çok sevindim senin adına cnm bnm

Bi kaç gün diyetimi sapıttığımdan bugünden başlayayım, bi haftadır kilomda değişiklik yok, en dip 68,2'yi görmüştüm :/ bu akşam leslie 5 mil de yapcam hadi bakalım!

sabah
1 fincan şekersiz yeşil çay
1,5 dilim kepek ekmeği - uno denge light
3 adet zeytin
3 ufak parça light kaşar peyniri

ara öğün
1 fincan yeşil çay
5 badem

öğle yemeği
1 kepçe çorba
5 yemek kaşığı sebze sote
3 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa
az yoğurt

yazınca çok geliyo göze bunlar yahu!

herkese selamlar.

selam herkese. ben ilk defa girdim buraya. sohbet baya koyuymus :) Boyum 168, kilom bu sabah aç karnına 63.5. Yas 32. Hedef 56kg!

hoşgeldin cnm benim aramıza..sürekli takılacaksan buraya faydasını görürsün istediğin hedefe ulaşırın.yediklerini kaçamaklarını eksiz yaz.benimde boyumda 168.

cimcimem bak ben sana didim ama deme unutmamıştır bişiy yapar muhakkak diye dimi amaa...çok sevindim senin adına cnm bnm
canım benim 3 yıldır unutunca insanın pek bir beklentisi olmuyor.ama çok sevindim.insanlarda gelip gidip şaşkın şaşkın bakıyorlar kimse böyle şeyler pek yapmıyorlarya burda o yüzdende şaşırıyorlar...

Şu an bir diyet uyguluyorum. 2. günüm. Hiç kaçamak yapmadım henüz :)) Tüm gün çorba ve çiğ sebze!! Çay - kahve serbest ama light kola yok! bu benim için cok cok kotu, feci şekilde canım kola istiyor :((

Şu an bir diyet uyguluyorum. 2. günüm. Hiç kaçamak yapmadım henüz :)) Tüm gün çorba ve çiğ sebze!! Çay - kahve serbest ama light kola yok! bu benim için cok cok kotu, feci şekilde canım kola istiyor :((

ne diyeti cnm o?takıldığın diyet gurubu var?ama biz burda diyet yapmıyoruz düzeni beslniyoruz.herşey yiyoruz ama dengeli.kola,şeker,tatlı,çikolata,tuz,beyaz un vs şeyleri hayatından çıkarcaksın.tatlı istediğinde tarçınlı süt ve hurma ye

cimcimem bak sen şanslısın.ordaki insanlar böle şeyler yapmıyomuş ama senin eşin senin için yapmış.nekadar güzel hiç beklemiyodun bak ama eşin patlatmış süprizi..

ne diyeti cnm o?takıldığın diyet gurubu var?ama biz burda diyet yapmıyoruz düzeni beslniyoruz.herşey yiyoruz ama dengeli.kola,şeker,tatlı,çikolata,tuz,beyaz un vs şeyleri hayatından çıkarcaksın.tatlı istediğinde tarçınlı süt ve hurma ye

sebze çorbası ve çiğ meyve / sebze diyeti, listesi yok. tüm sebzeleri blenderdan geçirip çorba yapıyorsun, yanında tüm gün boyunca istediğin kadar meyve / sebze tüketiyorsun. Bir gün kırmızı et , bir gün de balık , bir gün tavuk (tabii ki ızgara) yeme hakkın var toplam 7 gün yapılıyor.

sebze çorbası ve çiğ meyve / sebze diyeti, listesi yok. tüm sebzeleri blenderdan geçirip çorba yapıyorsun, yanında tüm gün boyunca istediğin kadar meyve / sebze tüketiyorsun. Bir gün kırmızı et , bir gün de balık , bir gün tavuk (tabii ki ızgara) yeme hakkın var toplam 7 gün yapılıyor.

faydasını görmeye başladınmı bari cnm?umarım işe yarar.ama öle diyetlerle giden kilolar diyetin bitince hızla geri alıyosun.sen gel en iyisi takıl buraya sağlıklı beslene beslene ver kilocuklarını.sonuçta hayatın boyunca o diyetle yaşamıcaksın.normal herşeyden yemeye başlayınca gene kg almaya başlıcan.ama biz her şey yiyoruz öle kg veriyoruz.bende buraya katıldığımda 68kg idim lohusa kilolarıydı tabi benimkisi yoksa normal yemekten deilde.neysem buraya katıldım burdakilerin yardımlarıyla motiveleriyle ve tabiki sporla (sporsuz olmaz kesinlikle)verdim.şuan 57.1kgyum.ee 2,3 kgcum daha var.

bu arada kızlar aramı yaprım
4 tane kırmızı üzüm
2 tane siyah üzüm
1 bardak tarçınlı keçi sütü.

afiyet olsun canım benim...

canım 1 haftadan beridir hiç yemedim.birde çok küçüklerdi.tadına baktım çokta şerbetli olmayınca yedim...
şimdi eşim bana işyerine bir buket çiçek yolladı.unutmamış bu yıl.aradım teşekkür ederim dedim.bu yıl kızım okadar çok doğum gününden bahsettiki benimde 2 gün öncesi olunca unutmak imkazsızlaştı dedi.sevindim ama insan kendini özel hissediyor.

vayyyyyyyyyyyyyy süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:46::46::46::46::46:
:nazar::nazar:

merhaba bende yeni katıldım aranıza boyun 1.60 kilom 66 bende 52 kilo olmak istiyorum bu gün akşama kadar ne yiyip içebilirim ne faydalı olur neler yapmam gerekiyo onları araştırdım
-maydonoz suyu ve kendisi
-limon
-soğan suyu
-yeşil çay kiloları yakmaya yardımcı oluyomuş yağ yakmayı çabuklaştırıyomuş bide buna bol su içip az yemek yiyip sporda yapabilirsem istediğim sonuca ulaşabilirim galiba
haftaya bu gün tekrar tartılıcam bakalım sonuçta bideğişiklik olucak mı ?
inş herkes istediği kiloya ulaşabilir.:61:

gene kimse yok doĞAL olarak neyse
akşam yemeği
1 tabak közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber salatası
yoğurt
1 dilim yersen denge light ekmek benden bukadar byy:79:

az bucukk bi hareketlenme gördümm burdaaaa:52: bakalım yarın öglen gelir kontrol ederim:24::24:

bugün sabah ve öglen gevrek ayran yedimm.. ama sabahhkininn yanında peynir de vardı. cok özlemişimm bu tadı:56::56::56:

aksam yemegimm 2 sk barbunya veee 2 sk peynirli makarna vee belki de salataa:31::31::31::31:

Back
X