Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşlarr
öğle yemeğimi yedim pilatesimi de yaprtım.yeşil çayımıda içtim
öğle menüm
4 kaşık barbunya
3 tene fırnda kırmızı biber közlemesiyle kzartma
1,5 dilim denge light ekmek
şimdide şekersiz türk kahvesiyle sodamı içiyorum
ayyy cok güzel bi menü ama kizarma pek iyi degil
neyse afiyet olsun cnm insallah verelim su killoalri[/QUOT,
teşekkürler cnm benim.kızartma yemedim zaten ben cnm fırında közlenmiş kırmızı biberşn üzerine yoğurt döküp öle yedim.alsana kızartma:79:
inşallah cnm yaa.sen yenimisin yoksam benmi görmedim daha önce seni?kaç kgsun cnm?
afiyet olsun canımmm
ttalıdan uzak dur cimicim.
en azından tadımlık olsn yediklerinn.
1 tane ye bırak,bırakabilirsen tabi..
en iyisi ağpzına bile sürmemek ama
afiyet olsun canım benim...öğle menümde
1 tabak kıymalı mantar sote(9-10 yk vardı)
1 büyük kase yoğurt
çeyrek şeftali yedimm![]()
afiyet olsun canımmm
ttalıdan uzak dur cimicim.
en azından tadımlık olsn yediklerinn.
1 tane ye bırak,bırakabilirsen tabi..
en iyisi ağpzına bile sürmemek ama
selam herkese. ben ilk defa girdim buraya. sohbet baya koyuymus :) Boyum 168, kilom bu sabah aç karnına 63.5. Yas 32. Hedef 56kg!
canım benim 3 yıldır unutunca insanın pek bir beklentisi olmuyor.ama çok sevindim.insanlarda gelip gidip şaşkın şaşkın bakıyorlar kimse böyle şeyler pek yapmıyorlarya burda o yüzdende şaşırıyorlar...cimcimem bak ben sana didim ama deme unutmamıştır bişiy yapar muhakkak diye dimi amaa...çok sevindim senin adına cnm bnm
Şu an bir diyet uyguluyorum. 2. günüm. Hiç kaçamak yapmadım henüz :)) Tüm gün çorba ve çiğ sebze!! Çay - kahve serbest ama light kola yok! bu benim için cok cok kotu, feci şekilde canım kola istiyor(
ne diyeti cnm o?takıldığın diyet gurubu var?ama biz burda diyet yapmıyoruz düzeni beslniyoruz.herşey yiyoruz ama dengeli.kola,şeker,tatlı,çikolata,tuz,beyaz un vs şeyleri hayatından çıkarcaksın.tatlı istediğinde tarçınlı süt ve hurma ye
sebze çorbası ve çiğ meyve / sebze diyeti, listesi yok. tüm sebzeleri blenderdan geçirip çorba yapıyorsun, yanında tüm gün boyunca istediğin kadar meyve / sebze tüketiyorsun. Bir gün kırmızı et , bir gün de balık , bir gün tavuk (tabii ki ızgara) yeme hakkın var toplam 7 gün yapılıyor.
afiyet olsun canım benim...
canım 1 haftadan beridir hiç yemedim.birde çok küçüklerdi.tadına baktım çokta şerbetli olmayınca yedim...
şimdi eşim bana işyerine bir buket çiçek yolladı.unutmamış bu yıl.aradım teşekkür ederim dedim.bu yıl kızım okadar çok doğum gününden bahsettiki benimde 2 gün öncesi olunca unutmak imkazsızlaştı dedi.sevindim ama insan kendini özel hissediyor.