60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese günaydın... Yaklaşık 1 sene önce ben de bu forumdan destek alıp çok güzel kg vermiştim. Araya ramazan girince kg larımın bir kısmını geri aldım. 1 haftadır tekrar başladım. Buraya yazıp yazmamak konusunda endişeliydim fakat bugün yazmaya karar verdim :) Eskilerden kim kaldı bilmiyorum ama yenilerinde beni aralarına alacağını umuyorum :17:

Kızlar unutmuşum sormayı, dondurma yemek diyeti çok etkiler mi?

Ben artık 2 ayki diyetimden sonra yemeye başladım. Tatlı krizimi anca böyle çözebiliyorum. Ama onu da abartmamak lazım. Ben şu ülker golf'un minilerinden yiyorum çok canım tatlı isterse...

evde lokum var tatlı var canım çekiyor atıcam hepsini valla çöpe yada zorla eşime yediricem =(

At onlar hemen. Başka türlü yersin hepsini...

Bu gün yediklerim:

Sabah:
1 tane haşlanmış yumurta
3 tane yeşil zeytin
1 tane parmak sosis
1,5 dilim kepek ekmek
2 kupa şekersiz çay

Ara:
5 tane yeşil erik
5-6 tane çiğ badem

Akşam (Saat: 17:00 sıralarında)
1 Kumpir (tereyağsız ama amerikan salatalı,kısırlı ve turşulu)
1 zero kola

Saat 20:00 sıralarında da çeyrek gözleme (ıspanaklı)

Arada böyle bir menü olabilir ama biraz da geç yemişsin gözlemeyi felan. Yesen bile erken saatlerde ye. Hep karbonhidrat olmuş.

Kızlar twister disc kullanan var mı ?
Tavsiye edermisiniz? Fiyatı çok uygun ve yer kaplamıyor gibi ne dersiniz alayım mı?
Şu mide ve göbek kısmını eritmem lazım :43:

Ben de düşünüyorum aslında onu, yan simitleri eritir diye düşünüyorum ama zaten o hareketleri yapıyorum ben youtube'daki videolarda.
Ama bence düşünülebilir.

geçmişler olsun tatlım, valla senin gibi görümcem olsun duvarlarımı kazıyan daha ne isterim :52: bi de yorgunluktan hasta oldun tabi... benimki ancak çekemediğinden kurdeşen döktü :52:
neyse maşallah diyorum, hastalık kilo verdirtiyor inş. almazsın.
ben de hastayım bu arada.:50::2:
sinüzit, dilimde yaralar falan öyle idare ediyorum işte.:2:
bu sabah 66.2 çıktım, ne güzel 64leri görmüştüm :50::50::14:

bu sabah:
aç karnına 1 br. su,
1 hurma,

2 br. şekersiz çay,
1 dilim (kalın) çavdar ekmeği,
kk beyaz peynir,
2 akdeniz yeşilliği,
4 y.zeytin

Allah'ım bize irade ver, çok zorlanıyorum artık yapamıyorum. Kendimi tutamıyorum.:50::18::43:

saol canım teşekkürler,ablamn kızı için hazırlıklar yaptık canım,aman bizim geline ne yapsak yaranamaz uyuz şey:)

sizin gelinde deli misir ya

niye çekememezlik olur anlamam yani

saol canım,hastalık sanırım:))

verirsin üzülme canım yağdan veriyorsundur sana belli olmuyordur belki..

Herkese günaydın... Yaklaşık 1 sene önce ben de bu forumdan destek alıp çok güzel kg vermiştim. Araya ramazan girince kg larımın bir kısmını geri aldım. 1 haftadır tekrar başladım. Buraya yazıp yazmamak konusunda endişeliydim fakat bugün yazmaya karar verdim :) Eskilerden kim kaldı bilmiyorum ama yenilerinde beni aralarına alacağını umuyorum :17:

Canım ben de bu grupta yeniyim,3 yıl önce 12 kilo verdim burada,şimdi 5 kilo fazlam var..Umarım kolaylıkla birlikte eski hafif günlerimize ulaşırız...

Arada böyle bir menü olabilir ama biraz da geç yemişsin gözlemeyi felan. Yesen bile erken saatlerde ye. Hep karbonhidrat olmuş.

Çok minikti o gözleme beeee...Ama hiç yememek lazım galiba..Yatağa o kadar aç girdim kiiii

Sabahki menüm:

1 haşlanmış yumurta
Çok az çeçil peynir
2 tane yeşil zeytin
Bolll tarafından domates,salatalık,sivri tatlı biber.
2 dilim kepek ekmeği
2 kupa şekersiz çay

1 litre suyumu içmiş durumdayım ama fazla su bende baş ağrısı yapıyor bilmem ne yapacağım...:44:

Sabah kahvaltıda;
1 haşlanmış yumurta
1 Dilim yağsız beyaz peynir
1 Dilim de tam tahıllı ekmek yedim.
Bi kupa açık şekersiz çay
1 saat sonra da bir kupa açaili yeşil çay içtimm

Sabahki menüm:

1 haşlanmış yumurta
Çok az çeçil peynir
2 tane yeşil zeytin
Bolll tarafından domates,salatalık,sivri tatlı biber.
2 dilim kepek ekmeği
2 kupa şekersiz çay

1 litre suyumu içmiş durumdayım ama fazla su bende baş ağrısı yapıyor bilmem ne yapacağım...

Suyun da bas agrisi yaptigini ilk kez duyuyorum canim ya!

Sabah erkenden dersim vardi kahvalti yapamadim direkt ogle yemegi yedim
1 kase corba, salata
1 tabak kiymali patates yemegi
Simdi de bi bardak nescafe icecegim:)

Suyun da bas agrisi yaptigini ilk kez duyuyorum canim ya!

Kandaki sodyum miktarını azalttığı için (çünkü su alımıyla birlikte kan da sulanıyor) özellikle düşük tansiyonlu insanlarda su baş ağrısı yapabiliyor.Bir çok diyetisyenin tvde bunu dillendirdiğine ben şahit oldum,sanırım sana denk gelmemiş canım...

Hepinize afiyetler olsnnn:56:
Öğlen yemeğimi de azönce yedim.
yağsız tavada tavuk (göğüs)
2 küçük kutu light yoğurt.

selam kızlar ben hala doğru düzgün kilo veremedim neden...neeedenn çünküüü raffaello diye etrafı hindistan cevizi kaplı gofretler yüzünden..hafif ve tadı çok güzel...yiyorum birşey anlamıyorum ...püff ya...ne yapsam ne etsemmm..maduruumm madurumda madurrum....keşke metabolizmam biraz daha hızlı çalışsa...yesem kilo almasam :)) spor yapasımda gelmiyor...birde ben kurallardan nefret ederim ne zaman diyete girdim desem asabım bozuluyor...daha farklı şeyler yiyorum...en iyisi beynime o konuda mesaj göndermiyim...acıkmadan yemiyorum bu şekilde 2 kilo verdim...birde gece yemelerini bıraktım...

Merhabaaaa :21:

Ben bu hafta kesin kilo aldım.gerçi yakmak için elimden geleni yapıorum ama ha bire de yiyorum.hele bu öğlen kalori patlaması yaşadım resmen :30:

sabah:2dilim kare kepekli ekmek arası beyaz peynirli sand. 1 br.şekersiz çay
yarım lt. su

öğlen :1 tabak yeşil mercimek yemeği,
1,5 tabak yoğurtlu makarna
1 kase supanguleli dondurma
1 br.kola :17:
bikaç gün yemesem anca eritirim sanırım :26:

Kandaki sodyum miktarını azalttığı için (çünkü su alımıyla birlikte kan da sulanıyor) özellikle düşük tansiyonlu insanlarda su baş ağrısı yapabiliyor.Bir çok diyetisyenin tvde bunu dillendirdiğine ben şahit oldum,sanırım sana denk gelmemiş canım...

Allah allah bende de yapiyor mudur acaba? Bende dusuk tansiyonluyum:(
Yok yok yapmiyordur ya simdi psikolojik olarak agritmayim basimi. Zaten zirt pirt herseye agriyoo:((
Herhalde bana denk gelmemis canım. İyiki de gelmemis cunku bas agrisi biraz da pskolojk. Sende suyun cok agritmadigina inan.suyunu ihmal etme. ben onceden hic su icmezdim takibinde tas olustu bobreciklerimde:( cekiyorum ne zamandir:( simdi su iciyorum ama is isten gecti:)

selam kızlar ben hala doğru düzgün kilo veremedim neden...neeedenn çünküüü raffaello diye etrafı hindistan cevizi kaplı gofretler yüzünden..hafif ve tadı çok güzel...yiyorum birşey anlamıyorum ...püff ya...ne yapsam ne etsemmm..maduruumm madurumda madurrum....keşke metabolizmam biraz daha hızlı çalışsa...yesem kilo almasam :)) spor yapasımda gelmiyor...birde ben kurallardan nefret ederim ne zaman diyete girdim desem asabım bozuluyor...daha farklı şeyler yiyorum...en iyisi beynime o konuda mesaj göndermiyim...acıkmadan yemiyorum bu şekilde 2 kilo verdim...birde gece yemelerini bıraktım...

Merhabaaaa

Ben bu hafta kesin kilo aldım.gerçi yakmak için elimden geleni yapıorum ama ha bire de yiyorum.hele bu öğlen kalori patlaması yaşadım resmen

sabah:2dilim kare kepekli ekmek arası beyaz peynirli sand. 1 br.şekersiz çay
yarım lt. su

öğlen :1 tabak yeşil mercimek yemeği,
1,5 tabak yoğurtlu makarna
1 kase supanguleli dondurma
1 br.kola
bikaç gün yemesem anca eritirim sanırım
Canim biraz fazla olmus ya...
bi kere o menude en kotu sey kola ne karin doyuruyor ne faydali sekerli asitli su:(dondurmayi da ara ogun yapsaydin keske:( ve 1.5 tabak makarnaya da yorum yapmiyorum:)
insan bazen sapiyiyor ya! Ne yicegini sasiriyo! Bakma yorum yaptigima ben de baZen o kadar gereksiz seyler yiyiyorum ki.. Ben bu sabah tartildim hic soylemeyim cok kotu! Nasil zayiflicam bilmiyom? Dun guya az yemistim ama tarti oyle demiyo!

Back
X