• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben batırık kısırdan sonra biraz ekmekle çay içiyorum alıyor şişliğimi ama hemen üstüne içiyorum yedikten sonra su falan içtiysen volkan oluyorlar içinde :50:

canım sorma valla ya..volkan gibi oldu karnım..

ama geçti yine biraz..

kızlar ben toplamda 75 dakika yürüyüş yaptım. 4.80 km oldu..inşallah eritmişimdir az da olsa..
uyuyana kadar bişey yemicem:50:

esenruzgarcım süt tozu yerine normal süt koysam bi iki yemek kaşığı kadar tatlandırıyla nasıl olurkı ya öle bi canm istyokı bazen afffffffff :\ :ssz:

tabi ki süt tozu yerine süt koy..

ya kızlar böyle şeylerde mantıklı düşünün.. herkesin özellikle kadınların günde 1 bardak süt içmesi gerekmiyor mu? 1 bardak sütüne kahveni koy iç. şeker katmana gerek bile kalmaz..
yok ben şekersiz içemem dersen tatlandırıcı yerine şeker kullan.tatlandırıcı kullanmanızı önermiyorum.

Selam kızlar ,
Sabah : 1 kaşarlı tost + çay yedim.Bu aralar fazla yemeye başladım.Ve sanırım verdiğim kilolarıda geri alıyorum sabah tartıldım 64,7 çıktım oysaki cuma günü 63,8 dim.
Motivasyon sıfır.
Hevesim gitti.
Eskiye dönüş başladı.
:43::50:
pes etmek yok canımm.ha gayret.

sadeceyalan:canım çok tessekkur ederım eşim geldı senelık ıznınıburda geçırecegız annemlerde bu surede kendını affettırecegını soyledı guzel seyler yapmış kocaman bı pankart yaptırmış benı affet dıye annemlerın oraya astırmıs:) sok oldum gorunce dun akşama kadar arkamda gezdı konuşmak ıçın pas vermedım:)))[/QUOTE]

cok sevindim sadeceyalan.demek hatasını anlamış.:46: hiç olmazsa.inşallah bu en kötü anınız olarak kalır.

kızlaaar ben mercimek köftesi yaptım.
yediğim dilimler 10u geçmiştir valla.
akşama 1 saat aha yürümem lazım, anca eritirim:1:[/QUOTE

EVET KIZLAAAR.HEPİMİZİN MOTİVASYONA İHTİYACI VAR.AŞAĞIDAKİ YAZI BENİ COK ETKİLEMİŞTİ.AYNEN BURAYA KOPYALIYORUM:
"merhaba kızlar. ilk önce şunu sölemeliyim,birgün oda arkadaşım bana bu siteden bahsetti.
kendisi sık sık giriyor diyet sayfalarını takip ediyordu.
onunla birlikte bende bakıyordum. buraya zayıflayan herks için
"aaa nasıl zayflamş,,bizde böle olablrmyz ki" diyip sabh diyete giriyor akşama bozuyorduk :)
ben ara sıra burayı takip etsem de üyelik almadım. hep arkadaşımın bu adresinden takip ettim forumu.
üyelik almadgm içn gene onun adresinden yazıyorum. çok ısrar etti buraya yazmam için :)

şimdi gelelim kiloma 2 yıl önce bu siteyi ilk gördgmde 66 idim. şimdi 58 hatta 57 de oluyor sabhları :)
bnde çok çektim kilolardan,istedgm kıyafeti alamamaktan,yazları mutsz olmaktan.
bende istiyordm şık şıkıdım elbiseler giymeyi bikini giyip denize gitmeyi o şortların içine sıgabilmeyi...

inanın sorun bikini veya şort giymek değil. onların içine sıgabilcegini bilmek.. giymesekte olur ya ama onun içine sığablrm bana tam olur düşüncesi ALLAHIM ne kadar büyük bir sewinçtir dimi ? bu bana büyük küçüğü varmı diyeblmek ahh ahh . bilirim hepsini bilirim yaşadım!
hiç güzel duygular değildr. ama şimdi bam başka duygulardayım.
dolabmda salaş uzun bol şeyler dğil rengarenk dar üstme tam oturan,orasını burasını çekştrmeyecgm kıyafetlerim var :)
saçım başım makyajım bile değişti artk daha kendime güveniyorum :)
ve şöle birşey var, bn tüm bu duygudan neden kendimi mahrum bırakmşm yıllardır diyorum.......
en güzel çaglarımda neden utanp sıkılmş zorluk çekmşm ben neden neden neden !

arkadaşlar lafı uzatmayayım lütfen sorun kendinize neden bu işkence 1 tabak daha fazla yemk için mi ?
değer mi hiç ha ? neler kaçırdık biz yıllarca bir bilseniz. o muhteşem duygu nelere bedel bir bilseniz.
lütfen düşlerinizi ertelemeyin,yıllarca böle ugraşmaktansa sıkın dişinizi 3 ay farkı görüceksniz."

Düzenleyen: erva147 Düzenleme Tarihi : 10-03-2012 Düzenleme Saati :19:25

umarım hepimiz için işe yarar.:16: :16: :16:

yaaa ben de çayla arada falan sandım canım.

bu gün yediklerim şunlar arkadaşlar::56:
sabah 1 yum,birazcık peynir,domates
arada yeşilçay
öğle:4 tane sarma
arada salatalık
akşam : 5 kaşık taze fasulye ve cacık. yarım saat yürüdüm.
ama şimdiden acıkmaya başladım.bu gece uzun olacak besbelli......:50:

Kızlar kızın bana bi sürü şey söyleyin 2,5 haftadır ilk defa zararlı bi kaçamak yaptım :47:
Arkadaşım geldi onunla birlikte latte kahve içtim. Gerçi kreması şekeri filan yoktu ama süt tozu veya yağlı süt koymuşlardır içine kesin.
Şimdi de yağsız pul biberli kekikli tavuğumu yiyorum. Light yoğurtla birlikte.
Akşama hafif yemem lazım :/

Bişicik olmaz diyecektim ama daha sonraki mesajlarda kalorisini görünce bende çok şaşırdım..

Neyse,kilolar,hatalar üst üste yapıldığında geliyor,sen böyle bir şey yapmayacağına göre içini ferah tut..

Hoşbulduk arkadaşlar.:)

1.58 cm boyunda 62 kg ım.Kışın iyice saldım kendimi kuruyemiş, çıkolatalar falan..Yazlıklar çıkınca anladım ne halt ettiğimi.:))

Bu sabah başladım diyete,hedefim 57 kg olmak.:)

Kolay gelsin .Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz,yeterki iste..

Kalori sepetinde 272 diye yazıyor ama bilinmez tabi. O civar demek ki :/

Vay anasına bak sen .O kadar varmış demek...

kızlar akşama eşime ve kızıma etli mantı ve ıspanak böreği yapıcam yemekten korkuyorum kendi yemeğimi hazırladım aslında köfte ve fırında mantar ama inşallah tadına bakmam yoksa kendimi durduramamaktan korkuyorum

Etli mantıyla böreği aynı anda mı yiyorlar,anlayamadım..

kızlar neskafe yi şekersiz içsek bir mahsuru olurmu ya bazen cok canm istyo mesela süt tozunu cok az atıp içsek yağlımı olur yınede ? tatlandırıcı atıp içsek bazen cok canm istyo:\

Ben 2 tatlı kaşığı kadar light süt katıyorum içine,1 tane de tatlandırıcı...Mmmm bayılıyorum sonra..

yaaa ben de çayla arada falan sandım canım.

bu gün yediklerim şunlar arkadaşlar::56:
sabah 1 yum,birazcık peynir,domates
arada yeşilçay
öğle:4 tane sarma
arada salatalık
akşam : 5 kaşık taze fasulye ve cacık. yarım saat yürüdüm.
ama şimdiden acıkmaya başladım.bu gece uzun olacak besbelli......:50:

yok canım yok, aralarda böyle yersem şişerim ben zaten zor kilo veriyorum :)
akşam yemeği niyetine yedim sağolsun mahvetti beni :)

Bugün yediklerim:

sabah:
1 yumurta
3 siyah,3 yeşil zeytin
2 parmak kalınlığında çeçil peynir
7 tane çeri domates
2 dilim uno light ekmek
2 kupa çay

Öğlen:
King Delight Chicken (sossuz)
1 bardak (200ml) ayran

Ara:
Avuç içi büyüklüğünde hamur kızartması (Arkadaşım yapmış,çok ısrar etti.Sanırım 66-67 cal)
2 bardak şekersiz çay

Orta şekerli Türk Kahvesi

Toplamda yaklaşık:695 cal. kadar

(Yürüyüşe gittim,bunları düşmüyorum cal.hesabından)

Akşamı henüz yemedim.Gene midem ağrımaya başladı.
Ne yapacağımı bilmiyorum
..

kızlar az önce bi yarım saat yürüdüm ama mercimek köftesi beni öyle şişirdi ki şişinlikten yürüyemedim, çok rahatsız oldum.
dedim en iyisi bi maden suyu içiyim..
şimdi içiyorum bakalım, şişkinliğim gidince yürümeye devam edicem tekrar..

böyle şişkinlik anlarında var mı daha pratik bi çözümünüz..
ne zamandır böyle olmamıştm:50:çok şiştm çok:50:

cnm yemeklerden önce ben artık elma sirkesi su karışımını içiyorum midesi hassas olanlar artı bal koyuyorlar amac sindirimi kolaylastırmak yemeklerden 15-20dk önce içersen faydasını görürsün yedikten sonra maden suyu az da olsa etkili ama elma sirkesini dene derim hem yemekleri sindirmeni kolaylastırması,besinleri yaga dönüştürmene de engel oluyor bu yüzden zayıflamak içinde içiliyor yemeklerden önce ama esas görevi mide asitiyle aynı pH da oldugundan sindirime yardımcı olmak midenin bagirsaklarının tembellik yapmasını engellemek :)

kızlarrrr yedim börekten bir dilim malesef akşam akşam boşuna kalori karnım çok ağrıyordu yiyince geçti ama :D kızımın yarımlarını yemekten vazgeçmeliyim, akşam yemeğinde 3 köfte dört mantar yedim sadece böreği yemeseydim keşke şimdi baktım kalorisine bir porsiyon 800 kalori yazıyor ama küçük bir dilimdi ve çok az yağ koymuştum inanmak istemiyorum bu kadar olduğuna :(

cnm yemeklerden önce ben artık elma sirkesi su karışımını içiyorum midesi hassas olanlar artı bal koyuyorlar amac sindirimi kolaylastırmak yemeklerden 15-20dk önce içersen faydasını görürsün yedikten sonra maden suyu az da olsa etkili ama elma sirkesini dene derim hem yemekleri sindirmeni kolaylastırması,besinleri yaga dönüştürmene de engel oluyor bu yüzden zayıflamak içinde içiliyor yemeklerden önce ama esas görevi mide asitiyle aynı pH da oldugundan sindirime yardımcı olmak midenin bagirsaklarının tembellik yapmasını engellemek :)

canım çok sğol, cevabın için ama ben sirkeye dayanamıyorum, yanından bile geçemem :50:

kızlar ben yürüyüş bandı almak istiyorum internetten araştırdım, eğimli olabilen masaj kemeri olan üstelik yağ indeksi, nabzı ölçen uygun fiyatlı buldum ama alıp almamakta kararsızım siz ne dersiniz fikrinizi sorayım dedim???

koşu bandını koymak için yerin müsaitse,yapacağına inanıyorsan koşu bandında spor yani bir iki çıkıp sıkılmayacaksan (ben ilk aldığımda bir ay kullandım sonra bir yıl üzerine bile çıkmamıştım da) al bence fiyatıda uygun bulmuşsun

koşu bandını koymak için yerin müsaitse,yapacağına inanıyorsan koşu bandında spor yani bir iki çıkıp sıkılmayacaksan (ben ilk aldığımda bir ay kullandım sonra bir yıl üzerine bile çıkmamıştım da) al bence fiyatıda uygun bulmuşsun

ya aslında çabuk sıkılma gibi bi durumum var ben pilatesi set olarak almıştım 1 hafta yaptım sonra bi daha hiç yapmadım. ben de ondan korkuyorum o kadar para ödeyip sonra sıkılırmıyım acaba die, bi de çok yer kaplıyor mu?

kızlar ben yürüyüş bandı almak istiyorum internetten araştırdım, eğimli olabilen masaj kemeri olan üstelik yağ indeksi, nabzı ölçen uygun fiyatlı buldum ama alıp almamakta kararsızım siz ne dersiniz fikrinizi sorayım dedim???

cnm benimde bisikletim var koşu bandına göre küçük ve hafif kalıo heryere sığdırabiliosn, daha ucuz (baya fark var) daha eğlenceli geliyo bana bisiklet sürüyomus gibi kalori metreside var mesela yarım saatte hızlı yapıyorum ben genelde 250cal falan yakıyomusum öyle gösteriyor :) ben koşu bandı çok büyük diye vazgeçmiştim :)

kondisyon bisikleti alsana bime gelecekmiş yarın 129 lira çok pahalıda değil çok yerde kaplamıyor ve sesde çıkarmadığı için gece gündüz yaparsın koşu bantlarıda pahalı yapılmayınca acıyor insan o kadar paraya bazen diyorum satsammı ama bir daha alamam diye korkuyorum çünkü oturduğumuz odada duturruyor çirkin bir görüntü oluşturuyor

Back
X