Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neeyi kacırdım yaaa:18::18: sıcak su felan.
biraz önce elma ve havuç yedim yarım saat sonra nesfit yerim yeter bugünlük bu arada aldım zencefil ve zerdeçalı birazdan yaparm artık ama yarın oruç tutmayı planlıyorum üçayların başlangıcı diye yani gece kalktığımda sahur için yapamam herhalde zerdeçalında 48 gr lık bir paketi 5,70 lira pahalıymış bence
kızlar ben denedim zenzefilli karışımı tadı çok kötü ya bir kaşık ondan bir yudum su şeklinde bitirebildim boğazımdan geçmedi diğer türlü
Esenrüzgar,rüzgar gibi esiyorsun vallahi...
Ne 52,2 mi dedim biraz önce...Kutlarım canımama yetmez mi ya...
Eşin şikayet etmesin sonra sana mı tahtaya mı sarılıcam diye..(Haddimi aştıysam özür dilerim ama ne yapayım,yazmadan edemedim)
Yok canım estagfirullah :)
Aslında şuanda rolantiye almış durumdayım :)
50.9 olunca bırakıcam. Ama sağlıklı beslenmeye devam tabi..
Egzersiz felan çok yapmıyorum eskisi kadar ama akşamları az yemeye devam...
Ama enteresandır ki hamileyken bile takabildiğim yüzüklerim şimdi yeni olmaya başladı biliyor musunuz.
Parmaklarım kilo almış ama tabi egzersiz yapılamadığı için oraya kalmış biraz :)
Başka bir enteresanlık da kalçam, bacaklarım gitti tamamen göbişim var hala...
Darısı başınıza arkadaşlar
Ama artık o da sezeryan göbeği diyorum...
biraz önce elma ve havuç yedim yarım saat sonra nesfit yerim yeter bugünlük bu arada aldım zencefil ve zerdeçalı birazdan yaparm artık ama yarın oruç tutmayı planlıyorum üçayların başlangıcı diye yani gece kalktığımda sahur için yapamam herhalde zerdeçalında 48 gr lık bir paketi 5,70 lira pahalıymış bence
Al benden de o kadar. Sen öğretmensin sanırım. Tüm gün mü çalışıyorsun?
Bizim bugün bir de mesai var geceye kadar
evet öğretmenim.14.45 te bitiyo mesai.birde sabah 8 akşam 5 olsa naparım acaba....
Sağol canım iyişallah...
O göbeğe ben de bakıp canım oğlumun hatırası diyip,teselli buluyorum işte,ne yaparsın
Bir de kıyafet derdi çok oluyor..Ben de 52-53'lere düştüğüm dönemde inanır mısın aynı kıyafeti (ki özellikle kotlarım) 3 kere terziye götürüp,daralttırdığım var..
Neyse onlara çare var nasıl olsa,Allah kilolardan korusun..![]()
[1] Yürümek (Asfalt) 80 dak 390.4
[2] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[3] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[4] Patlıcan Yemeği 1 PORSİYON 200
[5] Marul Salata 3 PORSİYON 279
[6] Elma 1 ADET 60
[7] Yulaflı Bisküvi 5 GRAM 24.1
[8] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[9] Yoğurt (tam yağlı) 300 GRAM 204
[10] tavuk çorbası 1 tabak 170
[11] çay (şekersiz) (250ml) 3 bardak 3
[13] CEVİZ 2 adet 54
[14] Semizotu 3 GRAM 0.96
[15] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[16] Milkten Sürülebilir Beyaz Peynir 20 GRAM 53.4
[17] Salatalık (hıyar) 1/2 ADET 11
[18] Domates 2 ADET 28
toplam1186,56
yoğurtlar pulbiberli sabahki peynir pulbiberli domates salatalık kekik ve naneliydi
günboyu 2 litre su ile 2 fincan yeşilçay 1 fincan 7 otlu çay içtim
Marul salatasi 3 porsiyon da olsa niye o kadar kalorisi fazla?
Ya bu yoğurtlu karışımı 2 kaşık yani tüm gün mü yiyorsunuz yoksa her öğüne yeniden mi yapıp yiyorsunuz
Amin canim! Senin boyun kacti?
Egzersizle baya gdiyor gobek, insallah dumduz olacak![]()
Benimki normalde 9-6 ama mesailer var gec vakte kadar kaliyorum
allah yardımcın olsun valla....
Her öğüne ayrı ayrı yapılıyor canım,tabi yiyebilene...
Hadi yaa çok kötü tadııYaptım ama 1/3 anca yiyebildim kaldırdım dolaba sabah ondan devam ederim artık :)
Ben akşam 1 bardak süte 1 tatlı kaşığı bal ve tarçın koyup içtim tadı süper yaa bayıldım :) Bal kafamı karıştırdı ama kilo için sorun olur mu ki ?
bilmiyorum ki belki yağlı olduğundandır ben diyete başlayalıdan beri salataları yağsız yiyorum esenrüzgarcım...
Benimki normalde 9-6 ama mesailer var gec vakte kadar kaliyorum
allah yardımcın olsun valla....
Sagol canim. Ogretmenlik de guzel meslek
Her öğüne ayrı ayrı yapılıyor canım,tabi yiyebilene...
Hadi yaa çok kötü tadııYaptım ama 1/3 anca yiyebildim kaldırdım dolaba sabah ondan devam ederim artık :)
Ben akşam 1 bardak süte 1 tatlı kaşığı bal ve tarçın koyup içtim tadı süper yaa bayıldım :) Bal kafamı karıştırdı ama kilo için sorun olur mu ki ?
Yarim tk bal yapsan olur. Onun da kalorisi var sonucta , ben de sabah aksam sirkeli balli su iciyorum