• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben denedim zenzefilli karışımı tadı çok kötü ya bir kaşık ondan bir yudum su şeklinde bitirebildim boğazımdan geçmedi diğer türlü

Neeyi kacırdım yaaa:18::18: sıcak su felan.

Bağırsakları çalıştırmak için canım,sabah aç karnına ballı,limonlu sıcak su tarifi...

biraz önce elma ve havuç yedim yarım saat sonra nesfit yerim yeter bugünlük bu arada aldım zencefil ve zerdeçalı birazdan yaparm artık ama yarın oruç tutmayı planlıyorum üçayların başlangıcı diye yani gece kalktığımda sahur için yapamam herhalde zerdeçalında 48 gr lık bir paketi 5,70 lira pahalıymış bence

Ben vallahi 50gr kadarını 1,5 TL'ye aldım.Sanırım çok vermişsin...

kızlar ben denedim zenzefilli karışımı tadı çok kötü ya bir kaşık ondan bir yudum su şeklinde bitirebildim boğazımdan geçmedi diğer türlü

Çok berbat gerçekten.Günde 3 kere yiyenler var bunu.Ben anca bir kere zorla,suyla yiyebiliyorum:14::14:.

Buna da ne kadar dayanırım bilemiyorum:50::50::50:

Esenrüzgar,rüzgar gibi esiyorsun vallahi...

Ne 52,2 mi dedim biraz önce...Kutlarım canım :46::46::46: ama yetmez mi ya...

Eşin şikayet etmesin sonra sana mı tahtaya mı sarılıcam diye..(Haddimi aştıysam özür dilerim ama ne yapayım,yazmadan edemedim:17::16:)

Sabah:
Arkadaşta felaket bir kahvaltı

Ara:
1 kupa şekersiz yeşil çay

Ara:
2 kaşık yoğurtlu,şu üçlü karışım

Akşam:
1 tabak etli kuru fasulye
1dilim light ekmek
Yarım dilim normal ekmek..

Yatmadan form kayısılı çay içmeyi düşünüyorum

Esenrüzgar,rüzgar gibi esiyorsun vallahi...

Ne 52,2 mi dedim biraz önce...Kutlarım canım :46::46::46: ama yetmez mi ya...

Eşin şikayet etmesin sonra sana mı tahtaya mı sarılıcam diye..(Haddimi aştıysam özür dilerim ama ne yapayım,yazmadan edemedim:17::16:)

Yok canım estagfirullah :)
Aslında şuanda rolantiye almış durumdayım :)
50.9 olunca bırakıcam. Ama sağlıklı beslenmeye devam tabi..
Egzersiz felan çok yapmıyorum eskisi kadar ama akşamları az yemeye devam...

Ama enteresandır ki hamileyken bile takabildiğim yüzüklerim şimdi yeni olmaya başladı biliyor musunuz.
Parmaklarım kilo almış ama tabi egzersiz yapılamadığı için oraya kalmış biraz :)

Başka bir enteresanlık da kalçam, bacaklarım gitti tamamen göbişim var hala...
Darısı başınıza arkadaşlar :34:
Ama artık o da sezeryan göbeği diyorum...

Yok canım estagfirullah :)
Aslında şuanda rolantiye almış durumdayım :)
50.9 olunca bırakıcam. Ama sağlıklı beslenmeye devam tabi..
Egzersiz felan çok yapmıyorum eskisi kadar ama akşamları az yemeye devam...

Ama enteresandır ki hamileyken bile takabildiğim yüzüklerim şimdi yeni olmaya başladı biliyor musunuz.
Parmaklarım kilo almış ama tabi egzersiz yapılamadığı için oraya kalmış biraz :)

Başka bir enteresanlık da kalçam, bacaklarım gitti tamamen göbişim var hala...
Darısı başınıza arkadaşlar :34:
Ama artık o da sezeryan göbeği diyorum...

Sağol canım iyişallah...

O göbeğe ben de bakıp canım oğlumun hatırası diyip,teselli buluyorum işte,ne yaparsın:34:

Bir de kıyafet derdi çok oluyor..Ben de 52-53'lere düştüğüm dönemde inanır mısın aynı kıyafeti (ki özellikle kotlarım) 3 kere terziye götürüp,daralttırdığım var..

Neyse onlara çare var nasıl olsa,Allah kilolardan korusun..:49:

Al benden de o kadar. Sen öğretmensin sanırım. Tüm gün mü çalışıyorsun?
Bizim bugün bir de mesai var geceye kadar :(

evet öğretmenim.14.45 te bitiyo mesai.birde sabah 8 akşam 5 olsa naparım acaba....

Ya bu yoğurtlu karışımı 2 kaşık yani tüm gün mü yiyorsunuz yoksa her öğüne yeniden mi yapıp yiyorsunuz

biraz önce elma ve havuç yedim yarım saat sonra nesfit yerim yeter bugünlük bu arada aldım zencefil ve zerdeçalı birazdan yaparm artık ama yarın oruç tutmayı planlıyorum üçayların başlangıcı diye yani gece kalktığımda sahur için yapamam herhalde zerdeçalında 48 gr lık bir paketi 5,70 lira pahalıymış bence

Ben aktardan bugün 200 gr 4 tl aldım

kızlar bişey sorcam ben pilates seti aldığımda yanında twister da vermişlerdi ama ben hiç kullanmadım gerçekten işe yarıyomu? çünkü ben bele zararlı die duymuştum.

Al benden de o kadar. Sen öğretmensin sanırım. Tüm gün mü çalışıyorsun?
Bizim bugün bir de mesai var geceye kadar :(

evet öğretmenim.14.45 te bitiyo mesai.birde sabah 8 akşam 5 olsa naparım acaba....

Benimki normalde 9-6 ama mesailer var gec vakte kadar kaliyorum

Sağol canım iyişallah...

O göbeğe ben de bakıp canım oğlumun hatırası diyip,teselli buluyorum işte,ne yaparsın:34:

Bir de kıyafet derdi çok oluyor..Ben de 52-53'lere düştüğüm dönemde inanır mısın aynı kıyafeti (ki özellikle kotlarım) 3 kere terziye götürüp,daralttırdığım var..

Neyse onlara çare var nasıl olsa,Allah kilolardan korusun..:49:

Amin canim! Senin boyun kacti?
Egzersizle baya gdiyor gobek, insallah dumduz olacak ;)

Son düzenleme:
[1] Yürümek (Asfalt) 80 dak 390.4
[2] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[3] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[4] Patlıcan Yemeği 1 PORSİYON 200
[5] Marul Salata 3 PORSİYON 279
[6] Elma 1 ADET 60
[7] Yulaflı Bisküvi 5 GRAM 24.1
[8] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[9] Yoğurt (tam yağlı) 300 GRAM 204
[10] tavuk çorbası 1 tabak 170
[11] çay (şekersiz) (250ml) 3 bardak 3
[13] CEVİZ 2 adet 54
[14] Semizotu 3 GRAM 0.96
[15] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[16] Milkten Sürülebilir Beyaz Peynir 20 GRAM 53.4
[17] Salatalık (hıyar) 1/2 ADET 11
[18] Domates 2 ADET 28

toplam1186,56

yoğurtlar pulbiberli sabahki peynir pulbiberli domates salatalık kekik ve naneliydi

günboyu 2 litre su ile 2 fincan yeşilçay 1 fincan 7 otlu çay içtim

[1] Yürümek (Asfalt) 80 dak 390.4
[2] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[3] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[4] Patlıcan Yemeği 1 PORSİYON 200
[5] Marul Salata 3 PORSİYON 279
[6] Elma 1 ADET 60
[7] Yulaflı Bisküvi 5 GRAM 24.1
[8] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[9] Yoğurt (tam yağlı) 300 GRAM 204
[10] tavuk çorbası 1 tabak 170
[11] çay (şekersiz) (250ml) 3 bardak 3
[13] CEVİZ 2 adet 54
[14] Semizotu 3 GRAM 0.96
[15] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[16] Milkten Sürülebilir Beyaz Peynir 20 GRAM 53.4
[17] Salatalık (hıyar) 1/2 ADET 11
[18] Domates 2 ADET 28

toplam1186,56

yoğurtlar pulbiberli sabahki peynir pulbiberli domates salatalık kekik ve naneliydi

günboyu 2 litre su ile 2 fincan yeşilçay 1 fincan 7 otlu çay içtim

Marul salatasi 3 porsiyon da olsa niye o kadar kalorisi fazla?

Her öğüne ayrı ayrı yapılıyor canım,tabi yiyebilene...

Hadi yaa çok kötü tadıı :( Yaptım ama 1/3 anca yiyebildim kaldırdım dolaba sabah ondan devam ederim artık :)

Ben akşam 1 bardak süte 1 tatlı kaşığı bal ve tarçın koyup içtim tadı süper yaa bayıldım :) Bal kafamı karıştırdı ama kilo için sorun olur mu ki ?

Son düzenleme:
bilmiyorum ki belki yağlı olduğundandır ben diyete başlayalıdan beri salataları yağsız yiyorum esenrüzgarcım...

O zaman onun kalorisi fazla yoktur.
Ben de yagsiz yiyorum, sirkeli ve limonlu yiyorum

Benimki normalde 9-6 ama mesailer var gec vakte kadar kaliyorum

allah yardımcın olsun valla....

Sagol canim. Ogretmenlik de guzel meslek

Her öğüne ayrı ayrı yapılıyor canım,tabi yiyebilene...

Hadi yaa çok kötü tadıı :( Yaptım ama 1/3 anca yiyebildim kaldırdım dolaba sabah ondan devam ederim artık :)

Ben akşam 1 bardak süte 1 tatlı kaşığı bal ve tarçın koyup içtim tadı süper yaa bayıldım :) Bal kafamı karıştırdı ama kilo için sorun olur mu ki ?

Yarim tk bal yapsan olur. Onun da kalorisi var sonucta , ben de sabah aksam sirkeli balli su iciyorum

Cevabın için teşekkür ederimmm :) Tatlıyı ve şekeri hayatından çıkarmış biri olarak biraz fazla tatlı gelmişti zaten :)

kızlar biraz önce sizin zumba dansına baktım aslında çok zevkli görünüyor ama bu evde yapamam eski olduğu için çok ses geçiriyor.yeni eve geçince yaparım artık ama jimnastikten daha eğlenceli gibi..hepinize iyi geceler yedicüceler tatlı rüyalar

Back
X