- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
neler olmuş burda amanınnnn?
Kızlar, h.sonu 64.9u gördüm hayal meyal sonra gene baklava yedim yaaaaaa:18:
Neyse and içtim 1 yıla 56 kilo olacağım, olacağım ki ondan sonraki sene de bebiş yapacağım artık. Hem bebek yapıp hem 55lerde olan şanslı bayanlardan olmayı kafaya koydum. Inşallahhhhhhhhhh tabi
h.sonu biraz kaçırdım gezmelerdeydim ama pazar akşamı sadece sezar salata yedim, akşam aç yatınca kilo fark ediyor gerçekten de...
Bugün de sağanak yağış nedeniyle çok yağlı patatesli köfte yedim öğlen az tavuklu arpa şehriye yanına ama akşam hafif yiyeceğim inşallah salata gibi...
Sabah da 1 simiti yedim
Arada şekersiz fındıklı nescafe içtim kalorisi çok mudur bilmiyorum ama uyukluyordum, uykum açılsın dedim.
Akşam rokalı salata istiyor canım cevizli falan ufff....
decembercım hayırlı olsun bu arada abin evlenmiş, merak etme yakınsa evleriniz iyi anlaşırsınız inşallah.
saol canım teşekkür ederim inşallah anlaşırız.kötülükten hiçbişey olmuyor ama iyiyken insan huzurlu mutlu oluyor ..
sağol iyiyim canım
Ben tek çocuk olduğum için bu duyguyu bilmiyorum ama eminim zordur ama alışırsın zamanla![]()
hmm anladım canım.alışırım eminim biraz zaman alıcak en azından haftasonuna kadar zor geçiririm balayına gittiler abimi göremicem ama haftasonu gelcekler:)az önce aradı gelinimiz konuştuk pek mutlu oldum onunla konuştuğum için yatağa havlu komyuşlar mutluluklar dileriz yazmışlar dedi bende rsmini çektim dedi güldük felan ayy inşa.ii anlaşırız gezmelere ,pikniklere gideriz..:)
merguancım hayırlı olsun canım kimbilir nasılda heyecanlısındır:)