Bence de esencim iyiki de almamissin ilac. Bosuna duzenini bozacaktin.
İyi gidiyo tatilin canim masallah. Benim de bi tatile o kadar ihtiyacim var ki...
Neyse benim daha var tatile cikmama
Opuyorum canım cokkkk. Keyfini cikar...
İyiki almamışım ilacı çünkü deniz çoook soğuk. Hatta denize girdim diyince burdakiler şaşırdı, bu havada nasıl girdin diye :)
Tatil iyi gidiyor çok şükür, denize giremedim ama artık kabullendim...
Tartı da yok ya burda kilo alıp almadığımı bilemiyorum ama bugün sanki aldım gibi.
Aslında gündüzleri pek bişey yediğim yok hatta işyerindekinden daha az yiyorumdur ama geceleri cozutuyorum...
Kesin tatlı, dondurma bişeyler canım çekiyor, kimsecikler de olmuyor yani gecenin bir vakti canım istiyor.
Korkmaya başladım kızlar yaaaa !!
Bana bişeyler söyleyin, beni zaten bu gece yemeleri mahvetmişti.
Göbüşüm oluşmaya başladı ha, dümdüz olmuştu nerdeyse göbeğim... Herşeyi berbat etmeyeyim de!
Biliyorsunuz ne kadar zor verdiğimi o kiloları.
tamam canım, ben bunu bi yere yazdım zaten, o zaman taze süt ve yoğurtla yaparız biz de bulduğumuz zman :)
esencim bakalım bizimki senin dediğin gibi çocuktan sonra mı koşmaya başlıcak
Çocuktan sonra koşmaya başlar sonra senin tüm alakan çocuğa olur, sonrasında da pes eder koşmamaya başlar, öyle çocuk odaklı yaşar gidersiniz ikiniz de :)
Ya herkesin böyle olacak diye birşey yok ama az çok ister istemez bu şekilde oluyor.
kızlar bayadır görmedıgım bı arkadaşim yanıma tatıle gelıyo çok merak edıyorum benı gorunce tepkısı ne olacak onun gordugunde 46 bedendım simdi 40 :))))))))))))))))))))))
Sen süpersin ya !
46 bedenden 40 bedene inmişsin maşallah sana!
Bence şok olur!
Bana da şok oldu herkes ama bu sefer de aman ye işte zaten zayıfsın diyorlar. Ben de diyorum yeseydim böyle olamazdım :)
Ama tatilden dönünce bir daha diyete başlamam gerekecek sanırım
Canım nasılsın 50-59da beraberdik 60-69larda karşılaştık:S Ben doğum yaptım şuan 67-68 kiloyum

çok yolum var 59lara, ama emzirdiğim için ve sezaryenli olduğum için ne diyet ne spor yapabiliyorum

zaten bakıcı krizleri yaşıyoruz bir de şu kilo sorunu iyice moralimizi bozuyor, işe başlayana kadar veririm dedim, haftaya başlıyorum işe ama hiç veremedim
Bence emzirirken kilolu olman çok normal. Bir kere hormonlar ve iştah çok farklı oluyor. Hiç üzülme ben de senin kilonlardaydım ve 3 ay içinde 50 kilo oldum. İnsan kafasına koyunca veriyor kiloları. Şimdi dikkat et yediklerine ama öyle kendini çok da zorlama veya motiven düşmesin diyeyim.