selam kızlar nasılsınız bakalım
iyi olmaya çalışıyoruz canım. sen nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar nasılsınız bakalım
insanları ortada kalmasınlar diye yanımıza alıyoruz onlar da utanmasalar başımıza çıkacaklar..
gel de canını sıkma şimdi..
onlar dediğim de bir kişi..
tebrık ederım tatlım saglıklı sıhatlı üzünca ömurlu olsun ınsallah güle güle büyüt inşallahhhh
iyi olmaya çalışıyoruz canım. sen nasılsın?
Selam kızlar, haftamızın azimlilerini açıklıyorum..
1. sadeceyalan 2,2 farkla
2. wish 0,8 farkla
3. excity ve ummueslem 0,6 farkla![]()
hayırlı olsun kızbebişiniz :)
selam kızlar nasılsınız..haftasonu pek giremedim..
eşim dedi ki yeter bu kadarkilo verdiğin zafiyet geçircen biraz ye dedi..
ben de iyice bi baktım da göbeğim falan hepten gitii..bugün de 54 lerde gördüm kendimi..
bundan sonrasını yavaş yavaş veririm..yaz geldiği için koşu bandında yürüyemiyorum artık, çok terletiyo dayanamıyorum..eşimle akşam açık havada yürürüz bundan sonra..
ben de artık kilo bildirimi yapmaayı bırakıyorum..
listeyi isteyen biri varsa devredelim, bu sıralar işlerim yoğunlaşacak; listeye zaman ayıramayabilirim..
yok canım, bırakır mıyım sizikilo bildirimini bırakıyorum
![]()
insanları ortada kalmasınlar diye yanımıza alıyoruz onlar da utanmasalar başımıza çıkacaklar..
gel de canını sıkma şimdi..
onlar dediğim de bir kişi..
Merhaba kızlar,
1 haftadır giremiyorum foruma sadece cuma bildirim yapabildim bugün bir baktım 2.olmuşum
Nasılsınız nasıl geçti geçen hafta epey yazdığınız için okuyamadım çok.
Benim geçen hafta rapor haftasıydı işlerden kafamı kaldıramadım haftasonuda düğünümüz vardı onun telaşı ancak kendime geliyorum.
Düğünde gelinden sonra herkezin gözü bendeydi desem yeri şaşkın ve iltifat dolu bir haftasonu geçirdim.Hatta bir grup teyze bana aaa yeşilçam artistleri gibi olmuşsun dedi
moral olarak süperim anlayacağınız.
Selam kızlar, haftamızın azimlilerini açıklıyorum..
1. sadeceyalan 2,2 farkla
2. wish 0,8 farkla
3. excity ve ummueslem 0,6 farkla![]()
geçen hafta çok az vermişim ben bu hafta inş... toparlayacam kendımı :)
Aynen canım bende pogaca yedim. Uzun zamandir pogaca yemiyordum ama tosttan iyidir diye yedim:)
inşallah canım sen ne yaptın içiyomusun çayı:)
toparlarsın toparlarsın, sen biraz kötü döneme denk geldin, yaz geldi, insan spor çekemiyor valla kolay kolay..
ben bıraktım koşu bandını, hiiiiç çekilmiyo valla:)
evde her yeri açıyorum ceyran yapıyo, inşallah çarpılmam![]()
anca serinliyo evin içi naapıyım
kızlar kilo verdikten sonra kendimize sohbet topiği açalım mı ne dersiniz. burayı meşgul etmeyelim![]()
Arada olur o kadarcık napalım
Kuzum ben düzenli içemiyorum.2 kere içtim ama etki ediyo baya,Bu akşam eve gittiğim gibi içicem bu hafta düzenli içmeyi düşünüyorum
sen şimdi toplamda kaç kılo verıdn canım benım ne kadar zamada verdinn ohh ne güzeel sana valla bende akşamları yürüyorum koşu bandıdna bide bisklet alsam süper olcak hee :)) bide bu sabah başladım yürümeye 25 dk yürüdüm inş.devamı gelir :)
bu çay büyük marketlerdemı satılıyorr acaba
ben 3 ayda 10 kilo vermiş oldum canım.
şu koşu bandını satabilseydik bisiklet alacağdık ama :) alıcımız vazgeçti
ben sabahları kahvaltıdan önce yürüyordum 1 saat.
zaten o gün yürüdüğün için hem güne iyi başlıyosun hem de kaçamak yapmıyosun, içinden gelmiyo.
kızlar benim canım artık çikolata bile yemek istemiyo, tatlı, kek falan hiiiiç istemiyorum artık.
evrim geçirdim galiba![]()
Çoğu markette satılıyor canım çok büyük marketten almadım ben normal bi marketten aldım
Allahım bana da göster o günleriiii![]()
hayırlı olsun tatlım gözün aydınnnnn![]()
![]()
Tebrik ederim canım. İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini...
tebrık ederım tatlım saglıklı sıhatlı üzünca ömurlu olsun ınsallah güle güle büyüt inşallahhhh
hayırlı olsun kızbebişiniz :)
..
tebrık ederımmc canım bende senın kılona ındıgımde bebek ıstıyorum bı anda genıslemek ıstemıyorum...
inşallahh verecegım..Allah tamamını erdırsın canım
ben 3 ayda 10 kilo vermiş oldum canım.
şu koşu bandını satabilseydik bisiklet alacağdık ama :) alıcımız vazgeçti
ben sabahları kahvaltıdan önce yürüyordum 1 saat.
zaten o gün yürüdüğün için hem güne iyi başlıyosun hem de kaçamak yapmıyosun, içinden gelmiyo.
kızlar benim canım artık çikolata bile yemek istemiyo, tatlı, kek falan hiiiiç istemiyorum artık.
evrim geçirdim galiba![]()