Kızlar Merhaba üyeliğim önceden vardı ama bugün itibariyle aktif kullanmaya başlayacağım burayı evlilik,doğum,boşanma derken kilolar aldı başını gitti hep kendimi teselli ettim hamileyim ondan,doğum yaptım ondan,boşanıyorum stresteyim ondan yiyorum diye ama bir baktım ki hepsi bahaneymiş tabi farkına vardığımda ben 80 kilo olmuştum bile.58 kilo ile hamile kaldım doğıma girdiğimde tartı 87 gösteriyordu. Doğum emzirme derken 7 kilom gitti kendi çabalarımla tabiki sağlığımı ön planda tutatark bol bol yürüyüşle 69 kadar indim gerisi gelmeyince 3 gün önce diyetisyene gitmeye karar verdim. Kan tahlillerim yapıldı ve bünyeme uygun bir diyet verildi. İnanınki pek zorlayıcı katı bir diyet değil yani en azından açlıktan midem kazınmıyor buna birazda kendim spor ekledim ve bu 3 gün içinde 1 kilo verdim. Diyetin yanı sıra akşam ve sabahları 15'er mekik çekiyorum oklava hareketleri yapıyorum işyerindede patron çıktıkça bende boşl kaldıkça ip atlıyorum ( Allahtan dışarıdan bakınca içerisi görünmüyor) :) tabi bol bol su içmeyi ihmal etmiyorum.Ama diyetimin daha neşeli hale gelmesi ve motivasyonumun artamsı için buraya katılmaya karar verdim inşallah hep birlikte sağşlıkla istediğimiz kiloya ulaşırız. Bende dün ve bugün yediklerimi sizinle paylaşmak istiyorum.
20/02/2013
Kahvaltı
1 şekersiz çay,1 adet domates,bir adet salatalık,bir yumurta (yumurta olmadığı günler 1 bardak şekersiz süt) bol maydonoz ve marul,1 dilim kepekli ekmek
ARA ÖĞÜN
1 Kse yoğurt, bir küçük elma
Öğle
TAVUK IZGARA(Izgarayla pilavı yemedim),1 kase çorba ekmek yemedim
ARA ÖĞÜN
1 Bardak süt ve 3 adet diyet büskivi
AKŞAM
Brokoli,havuz,pırasa haşlaması yoğurtla birlikte bir posriyon
TABİ BOL BOLLL SU
21/02/2013
KAHVALTI
Bir bardak şekersiz süt,bol yeşillik,peynir,domates,salatalık