- 6 Ağustos 2013
- 765
- 445
- 123
canım ya nasıl verdiğini detaylı anlatır mısın lütfeen :26:bende 69.700 1.63 boyunda ve 27 yaşındayım ilk hedefim 65 olmak tabi son hedef 56 inşAllah yoksa evlenemicem bu kiloyla ve koca göbeğimle yaa![]()
şöyle söylim sana canım evde ne varsa ondan yedim. ne bir diet ürün nede kepekli ekmek. cips cikolata kola meyve suyu şekeri hayatımdan çıkarttım hmm bide kızartmaları... işlenmiş hazır gıda artık ağzıma koymuyorum. hergün bisküvi yerdim mutlaka onuda bıraktım! eşime hamburger cips yaptıysam kendime hamburgeri fırına attım yağsız pişirip yedim salata ile köfte gibi.. herşeyin aşağı yukarı kalori değerinin ne şekilde yükseldiğini hepimiz biliyoruz. bazı akşamlar sadece salata yedim (kuru börülce salatası)... bazı akşamlar tok hissettim meyve ile geçiştirdim.
evde ne pişirdiysem ondan yedim. taze fasulyeyse taze fasulye, kuru fasulyeyse kuru fasulye.
toksam birşey yemedim. tokluk hissedince yemiyorum. çok hafif karnım acıkır acıkmaz hemen ağzıma bişey atıyorum. metabolizmanın yavaşlamasına izin vermedim! onu sürekli çalıştırdım.
bol su içiyorum ve günde 1 fincan yeşil çay. 10 gün falandır da elma sirkesi içiyorum. ekmeği kesme iyi değil o yüzden ekmeği çok az da olsa yiyorum.