canın sağolsun,afiyet olsun fibulam...yarın daha dikkatli yersin olur biteeeeropuyorumnanaktan
biraz az sanki hıı latin şekerim??
hoşgeldiiin...
hoşgeldin inci...
sen de hoşgeldin aleyna...
mervecim ne yapıyosun sen allahaşkına

her azıcık kilo alışında dünyanın sonu gelmiş gibi davranıyorsun

bak canımıniçi(sakın kızma bana ya da istersen kız..çünkü ben kızmaya başladım sana..)lütfen biraz vakit ayırıp aşağıdaki soruları KENDİ KENDİNE cevaplar mısın?
ben kimim?amacım ne?hayattan beklentilerimin neresindeyim?gerçek sorunum ne-ya da gerçek bir sorunum var mı ?beklentilerimi çok yüksek ya da çok düşük mü tutuyorum?benim mutlu ya da mutsuz olmam,olay ya da kişilerin suçu mu,yoksa benim onlara verdiğim tepkinin sonucu mu?ve hepsinden önemlisi:ben kendimi kayıtsız,şartsız;doğru ve yanlışlarımla...eksik ve kusurlarımla..kabul ediyor muyum?ben kendimi seviyor muyum???
ablasının prensesiii..inşallah kendini ifade edebileceğin,yeteneklerinin körelmeyeceği,en önemlisi maddi ve manevi anlamda seni tatmin edebilecek bir işin olur...
kuzucum,ben üst kattaki komşuma söyledim ama ben o kadar da yemiyorum,bütün gün salatalıkla idare ediyorum yine de kilo veremiyorum dedi(tipik yediğinin farkında olmama durumu yani)
şimdi bu diyetle kilo verince nasıl da şaşırdı...ben de onu kırmama adına yediklerini bana söylediği yani yediklerinin farkında olduğu için zayıfladığını söyleyemedim
lunammm..dikkat et kendine bitanem

sağolasın derinim...ağrım azaldı çok şükür...tam tanıyı yarın koyacaklar...
fulyammm sağolasın bitanem...hakkaten nazara mı geliyoruz ne

((