- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
Merhaba bende artik kesin karar verdim zayiflamaya
ve bu gruptayim kilom bugun tartildim 62 cikti
kendi başıma motive olamıyorum birilerinden destek almaliyim
ve buraya geldim benide araniza alirsaniz cok sevinirim
Hayırlı olsun kararın. Ben de 1 ocakta karar verdim o gün 61.7 idim 6. gün pazartesi kilo bildirim günüydü. 61 çıktım şu an ne oldum bilmiyorum tartım bozuldu ya da pili bitti. :)) Hoş geldin...
bu gün yediklerim
sabah 1 portakal 1 kepekli sarelleli ekmek
ara : arkadaş gözleme getirmiş biraz yedim.1 kupa şekersiz çay ile
akşam
1 tabak haşlama tavuk 1 tabak bulgur pilavı yoğurt 2 kurabiye 1 portakal
bu gün 75 dakka yürüyüş 1.5 litre su
çok oldu ama misafirim geldi onlarla yedim işte...hertürlü eleştiriye açığım...
iyigeceler...en azından şekeri bıraktım şekersiz çay içemiyordum.şu gözleme ve kurabiyeyi yemeseydim iyi olurdu bu sefer cezayı hak ettimmmm![]()
Yürüyüşe çıkıyormusun evde yürüyüş bandında mı çalışıyorsun?
Günaydın kızlar haftasonu için kaplıcaya gidiyoruz otel açık büfe olucak ne kadar iradeliyim görcez bakalım bunu avantaja çevirmeliyim kaplıca suyu zayıflatır mı ki :)
arkadaşlar genel bir uyarı günde 3 lt su içmeyin bu sizin için yararlı değil zararlı bu su havaya gitmiyor, böbreklerinizi nasıl yorduğunuzun farkında mısınız? 1,5- 2 lt su yeterli. dikkat edin zayıflıcaz diye sağlığımızdan olmayalım.
Selâm gençlik! Gittikçe daha az yemek düşündüğümü fark ettim. Diyetimin daha 10. günü :) Bugün neler yedim fazlaysa söyleyin
Sabah:
1 kupa şekersiz çay, 1 haşlanmış yumurta, 1 portakal, 100 gr kadar beyaz peynir, 6 zeytin (çok acıkmıştım)
Ara:
1 paket ülker altınbaşak şekersiz, yağsız, tatsız, tuzsuz püskevit, 1 fincan yaseminli şekersiz yeşil çay
Akşam:
1 kupa şekersiz çay ve simit sarayından kepekli sandviç (içinde domates, salatalık, marul, beyaz peynir vardı)
Acaba şimdi bir elma yesem mi yemesem mi.. Bi de su içmeyi öğrenebilsem süper olacak..
:26:
Bi de bugün bi pastanede diyet ürün var mı diye sordum kepekli bi kurabiye gibi bişey gösterdi çocuk. Kaç kalori dedim "valla ben bunun kalorisi yok diye biliyorum" dedi. Bastım kahkahayı![]()