Aynen öyle canim :)))Dimiiii en azindan kalori yakarim fena da olmaz yani ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnsallah geri almayiz dikkat edersek almayiz herhalde ya :)valla bu söylediğini ben de merak ediyordum. kilo vermekten ziyade koruyabilmek önemli olan.
5-6 haftalık diyetten sonra iki hafta ara verdim ben. ama hiç kilo almadım. tartıdaki rakam aynı kaldı.
en büyük sebebi, artık az yemeye alışmış olmam. normalde eşimle aynı zamanda yemeği bitirir sofradan kalkarız.
şimdi ben doyup bıraktığımda görüyorumki, eşim hala yemek yiyor.
sanıyorum ağır kızartmalar, tatlıları falan abartmadığımız sürece verdiklerimizi geri almayız.
vuhuuuuuuu!
rekora koşuyorsun canım, tebrikler!
İnşallah şimdiye kadar duraklamadi kilom böyle devam gitse süper olur ama en istedigim hedef 55/58 arasi bakalim önce bir 60 göreyimde :)
ibreli basküllerde aynı saatteki dakika çizgileri gibi 100 gr gösteren çizgiler var.
ama işte hassasiyet sınırı 100 gr. sanıyorum eski basküller daha güvenilir.
benim baskülüm dijital, fakir marka. alalı da 2,5 sene falan olmuştur. diyet yapınca kullanmaya başladım sayılır.
ama kafayı mı yiyor bilmiyorum. ardarda farklı zeminlerde farklı sonuçlar gösteriyor. eşim zeminin eğimine bağlıyor, parkede tartılma diyor.
ben de artık banyodaki büyük karoların ortasına koyup tartılıyorum. sağlamasını da, başka bi karonun üstünde tartılarak yapıyorum
o vücut analiz baskülleri de kadar güvenilir ben de bilmiyorum, ama pek inancım yok. hani vücuttaki su miktarını yağ miktarını falan bile ölçüyor.
mutlaka bi formül üstünden hesaplanıyordur. herkeste doğru sonuç verdiğini sanmıyorum.
Anladim canim... Bende dijital kullaniyorum sinbo'nun gayet memnunum yerinde hic kipirtatmiyorum tabi kizim ellemezse :))