60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende kalori sayarak 13 kilo verdim canım 75den 62ye düştüm hatta şuan 61.4 kiloyum :52: ve zayıflamamdaki en büyük etken 6dan sonra ağzıma hiç bişe koymadm hedefin kaç bu arada canım

Hedef 55. Ben 6dan sonra ağzıma bişey koymadan yapamam çünkü nöbet usûlü Çalışıyorum bütün gece ayaktayim. Peki kalori hesabini nasıl yapacağım

Hedef 55. Ben 6dan sonra ağzıma bişey koymadan yapamam çünkü nöbet usûlü Çalışıyorum bütün gece ayaktayim. Peki kalori hesabini nasıl yapacağım

Canım ben kalori hesabını telefonuma indirdiğim bi programla yapıyorum fatsecret diye ama internetten sitelere üye olupta hesaplayanlarda var umarım yardımcı olabilmişimdir

Canım ben kalori hesabını telefonuma indirdiğim bi programla yapıyorum fatsecret diye ama internetten sitelere üye olupta hesaplayanlarda var umarım yardımcı olabilmişimdir

Çok teşekkür ederim canm :* ben daha yeni kalktigim için kahvaltı yapacağım :1:

Nöbet olunca yemek dengesi şaşıyor tabiii
afiyet olsun tatlm

Bende o yüzden kilo veremedigimi düşünüyorum tatlm. Sağol şekerim.
kahvaltim
kibrit kutusu kadar peynir
1 domates
1 salatalik
1 dilim ekmek
kalori hesaplayamiyorum şuan :1:
Diğer öğünlerde ekmek yemiyorum.
rica etsem kalori hesabini yapabilir misinz merak ettim de :1:

Bende o yüzden kilo veremedigimi düşünüyorum tatlm. Sağol şekerim.
kahvaltim
kibrit kutusu kadar peynir
1 domates
1 salatalik
1 dilim ekmek
kalori hesaplayamiyorum şuan :1:
Diğer öğünlerde ekmek yemiyorum.
rica etsem kalori hesabini yapabilir misinz merak ettim de :1:

213 kalori canım

Kızlar bugün benim doğum günüm 20 yaşına girdimmmmmm:31::12:

Canim benim doğum günün kutlu olsun. Aynı yastayiz seninle. Kizinla sana uzun ömürler. Herşey gönlünce olsun

Çok sağol bebeğim. Peki günde kaç kalori almamız gerekiyo günde

Canım ben 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum gerçi senin yeme saatlerin farklı ama çok geç saatlerde yememeye çalış tatlım yoksa kilo vermen zor olur

valla siz yaşlarınızdan dolayı çok şanslısınız. bense hem 29 yaşındayım hem de yaklaşık 3 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyordum. herkese farklı etki eder belki ama bana 7 kilo aldırdı. şimdi de o kiloları hapı bıraktıktan sonra vermeye çalışıyorum. ve inanın bana çoooook zor oluyor. kaldı ki ekmeği en az 1 senedir hiç tüketmiyorum neredeyse ama haptan dolayı hiç veremedim. inşallah bundan sonra başarabilirim.

akşama acıkırsam bir bardak sütle 1 dilim etimek yemeyi düşünüyorum:-))))şu ana kadar toplam 847 kcal almışım.

Canım ben 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum gerçi senin yeme saatlerin farklı ama çok geç saatlerde yememeye çalış tatlım yoksa kilo vermen zor olur

Akşam yemeği 7 8 arasında oluyo kahvaltı da gece 2 de. Az yemeye çalışacagm inş

Ara 1 tane kinder süt dilimi 114 kc.
Yarin litre soda

364. Kc

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ögle

1 dilim ekmek 60 kc.
200 gr karpuz 100 kc. Civari

514 kalori

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya ayse benim tartida bozuldu herhalde hic inmiyor :))
Tartila tartila bozdukmu ne tartilarimizi :)

benim tartının bozulduğu kesin de seninkini bilmiyorum canım :1: ama hergün tartılmamak lazım mıs.bazen kıyafetsiz tartılıyorum yine sonuç değişmiyor:52:

Back
X