- 21 Ocak 2015
- 368
- 587
- 103
- 35
Haftada kaç kilo verebiliyorsunuz..Kızlar yarın tartı günümüz
Sabah nasıl sonuçlar alınacak acaba
Çok haklısın ya hiç böyle düşünmemiştim 4 paket margarin oldukça fazlaEki Görüntüle 2124154 Kızlar bu bize gelsin 1 kilo gidince off az gitti diye düşünmeyelim düşünsenize biz 1 kilo verince tam 4 paket margarin kadar gidiyor vücudumuzdan bence hiç te küçümsenecek gibi bir miktar değil ne dersiniz ?
Herkesin farklı ben 700 gr vermiştim 2 kg veren de var bünye meselesiHaftada kaç kilo verebiliyorsunuz..
Haftada kaç kilo verebiliyorsunuz..
Çok güzel açıklamışsın :)Canım o herkesin farklı sonuçlanıyor kaçamak yapan başka kaçamaksıZ devam eden başka spor yapan başka yapmayan başka adet zamanı gelen başka gelmeyen başka vermesi gereken kilo fazla olan başka az olan başka diyete yeni başlayan başka uzun süredir yapan başka ... böyle gidiyor
Çok güzel açıklamişsın gercekten..:)..ama mesela siz kaç verdiniz..Canım o herkesin farklı sonuçlanıyor kaçamak yapan başka kaçamaksıZ devam eden başka spor yapan başka yapmayan başka adet zamanı gelen başka gelmeyen başka vermesi gereken kilo fazla olan başka az olan başka diyete yeni başlayan başka uzun süredir yapan başka ... böyle gidiyor
Hos bulduk.. Bebis daha cok minikmis..Aramıza hoş geldin canım. Ben de seninle aynı durumdayım. Bebeğim 3 ay 10 günlük. Boyum 1,58 ve 65,9 kiloyum. İnşallah vereceğiz fazlalıklarımızı
Hoşgeldin canim aramıza bu arada... arkadaşlar söylemişlerdir her cuma ölçüm günümüzHos bulduk.. Bebis daha cok minikmis..
insaAllahhh..
Hoş buldum..Hoşgeldin canim aramıza bu arada... arkadaşlar söylemişlerdir her cuma ölçüm günümüz
günaydın kizlarr... bugün ne yazık ki tahminimden bile kötü sonuç cikti umarım sizin benimkinden çok farklı olur sonucunuz
geçen hafta 69.5
bu hafta 69.9
fark ++++500
Bende 72 ile basladim şu an 67 oldum hedefim ilk 65 olabilmek...sonra daha yavaş kilo vererek 60 olabilmek..boyum..1.62Ben kilo verme serüvenim 65.5 ile başladı kendi başıma 2 kilo verdim buraya katıldığım da 63.5 kg.
Geçen hafta 63tüm adet dönemindeyim şuan yarın ne çıkacak bilmiyorum yoğun çalışıyorum ama buna rağmen çok hareketli bir yaşamım yok
Senin boy kilo kaç ? Ve hedefin kaç olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?