60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ama kararliyim bu hafta 63e tekrar dusucem cok rahatsuzim bu yaglardan ozelliklede esim beni sinir ediyor

Takma canım bu seni hırslandırsın sen istersen yaparsın ve yapamazsın diyenlere en güzel cevabı bu şekilde verirsin azıcık azim azıcık sabır gerisi güzel olacak inşaallah

Rabbim yüzüme güldü canım yağmur durdu güneş çıktı ama azıcık rüzgar var yine de gideceğim hazırlandım şuan sade Türk kahvemi içiyorum bitsin takacağım kulaklığımı açacağım müziğimi çıkacağım birazdan
Sen n’aptın canım eğer bulunduğun yerde hava güzelse hiç bekleme at kendini dışarı

Ben istanbulda yaşıyorum hava güzel ama çok yağmur var. ve aşırı yorgunum.hiiic o havada degilim şuan. ayaklarını uzatıp uzanan vallahi

Amin canım amin inşaallah
Daha da fazlaları senden gitsin inşaallah
Sen napıyorsun nasılsın önceki kadar çok uğramıyorsun buralara bi sıkıntı yoktur umarım canım
Çok şükür canim bi sıkıntı yok eşim evde olunca işler bitmiyo ve çok giremiyorum. Ama aklım burda :) kalbim sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…