- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
canım başkasıyla karıştırdın galiba bn doktora gitmiycemkidoktora gidecektin canim ne yaptin?
canım başkasıyla karıştırdın galiba bn doktora gitmiycemki
yok kız estafirullahevet ya mobil koala ile karistirdim.afedersin. yeteri kadar besin gitmiyor ki beynimize
şu t9 dan nefret ediyorum.kafasina göre kelimeler seçiyor. minik koala yazacaktim mobil koala yazmisevet ya mobil koala ile karistirdim.afedersin. yeteri kadar besin gitmiyor ki beynimize
Hayırlı olsun canim. Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.selam kızlar ablam dogum yaptıonn yanında kalıyorum kusura bakmayın cok gelemıyorum ama dıyetıme dıkkat edıyorum
amin Allah razı olsun canımHayırlı olsun canim. Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.
çok doğru karar canimselam canlar, kisa sureli yoklugumdan ya anlasilacagi gibi kacamak pesindeydim birkac gundur. hatta diyeti biraksam mi" bile oldum. ama bir sekilde tekrar motive oldum. hala 69.7yim (ki cok sükür).
gecmisi okudum da bu hafta ben gibi hissedenler varmiş. yildizlarin etkisi filan mi acaba
neyse kizlar, uzun lafin kisasi bubsefer bu kadar uzaklasmadan aranizda kalmaya devam etmek niyetindeyim.
A s. Canimcim valla ozeniyorum sana yuruyus isini cok iyi devam ettiriyorsun. Darısı hepimize gerçi iki çocukla bana çok zoorrr
tesekkur ederim canımPembis Hayaller Allah anali babali buyutsun canim
Tesekkğr ederim desteğiniz için bu sefer evet artık kendim için çok istiyorum eşim yıllardır aynı hep ona İnadımdan zayıflamak istemedim 53 kiloykende zayıfla diyordu 67 oldum hala aynı ben kilolu değilim omun için zayıflamicam ben kendimi beğeniyorum diyordum ama artık kendimi çok çirkin hissediyorum psikolojim çok bozuldu kendini çok aştı ağzından çıkanı duymuyor çok kırıldım bu sefer pazar günü çok ağır konuştu haletmediğimş düşünüyorum ama zayıflayarak ona tabi artık ders vermek istiyorum ben isteyince verebiliyorum kilo ama senin için değilcanim hoşgeldin.mesajini gece okudum çok etkilenmişim , ruyamda gordumne yalan söyleyeyim uzuldum. lütfen öncelikle haddimi aşarsam beni affet... sen 24 yaşında eşine iki çocuk vermiş gencecik bir annesin. eşinin seni beğenmemesi gibi bir durumu benim zihnim almıyor. o halde o taşısaymış ve doğursaymış çocukları. senin bedenin basta olmak üzere herşeyine saygı duyması gerek bence. bunu ona hissettirmelisin. ayrıca benim basima böyle birşey gelseydi bundan sonraki çocuk talebinde direk şunu derdim;KUSURA BAKMA FIZIGIM BOZULUYOR SONRA SEN BEGENMIYORSUN BAŞKA ÇOCUK DÜŞÜNMÜYORUM...
Gelelim zayıflama konusuna. kesinlikle başkası için değil kendin için vermelisin bu kiloları. öncelikli amacın kendini beğenmem ve mutlu hissetmen olmalı.
tatlım ekmek ve tatlıyı kesmediğini söylemişsin. beyaz ekmeği tam tahilli ile degistirip günlük rutinine tarçınlı süt ya da hurma eklersen bunların zamanla azaldığına tanıklık edeceksin. proteine de biraz agirlik vermen faydali olacaktir.sen bu işi başardın say. çünkü duyuşsal olarak hazırsın.... mumun olduğu kadar bursa aktif olmaya çalış canim. motivasyonumuzu yüksek tutuyoruz burda olduğumuz sürece...
Ne kadar doğru söylüyorsun ne zaman diyete başlasam olmadık yemekler ya eve söylüyor yada benden istiyor bu konuda hiç fedakarlık yapmadı insan zaten kıyamaz yanında aç aç oturuyorum o da özendirerek bilerek inadına yapıyor yemek yiyor ama yapıcak bşşey yok katlanmak zorunda kalıyorum ama artık beni aşağılamasına izin vermicem kilo veremedikçe onun hakaretlerine cevap verememeye başladım katlanmak zorunda kaldım ama şimdi kilo verince öz güvenim yerine gelicek inşM Melmuss eşinle konusup begenilmemenin sana kilo verme yolculugunda destek degil köstek olacagini soyleyebilirsin. bu iş uzun bir süreç kilo veremedigimiz hatta artiya gectigimiz haftalar oluyor, böyle hissedersen pes etmek kolay oluyor. amaan amaan bosver deyiveriyor insan. zaten sanirim bu durumu alttan alan tarafsin, bence esinin yaptığı vicdansizlik ama yine de bilemem iliski sizin sonucta.
hem onun da fedakarlik fedakarlik yapmasini sana destek olmasini iste. eve abur cubur almayin mesela. ya da cok kalorili yemekler yapmani beklemesin. biraz fedakarlik fedakarlik yapsin esin de. mesela sen spora cik. cocuklara o baksin vs..
sagol sagol arkadasimçok doğru karar canimoluyor arada hepimizde. ama vazgeçmek yok başaracağız biz bu işi hep birlikte...mola verdin diyelim şimdi geri dönme zamanı.yine yeniden hoşgeldin
teşekküür ederiiim hoşbuldumm :) 72 ile girdin peki nasıl gidiyor ? benim boyum 1.70 kilom 68 ve hayatımdaki en fazla kilodayım şuanhoşgeldin. bende 72 kg ile gitmistim gruba
Allah analı babalı büyütsüün inşallaaah bahtı güzel olsunn minnakınselam kızlar ablam dogum yaptıonn yanında kalıyorum kusura bakmayın cok gelemıyorum ama dıyetıme dıkkat edıyorum
ben biliyorum jillian michaels videolarını biara burda çok yorumlarını okumuştum ve herkes çok etkili olduğunu söylüyordu ilk bi kaç gün zorlandıklarını ama sonrasında daha kolaylıkla yapabildiklerini söylüyorlardı . İyi hatırlattın bende onun videolarına bakayım. Birde dışarda yürüyüş yapamadaığında evde de yapabilirsin canım Leslie Sansone Walk at Home videoları var ben onunla evde yürüyorum ve gerçekten dışarıda yürümek kesinlikle daha sağlıklı ama bu kadının videoları bana daha iyi ter attırıyor. Ter atmayınca ben sanki boşa spor yapmışım gibi hissettiğimdenCanım havalar kötü gidiyor yürüyüşüme engel oluyor bu yüzden nete bi bakayım dedim araştırırken nette çok etkileyici yorumları olan bir egzersiz buldum ona başlamayı düşünüyorum isterseniz sizde bakın 30 günlük bir program devamlılık esas hergün 30 dk
Zaman kısa olduğu için Benin’i uyutunca yapılabilir gibi geldi bak istersen
İsmi - jillian michaels 30 day
benim de yaşım 31 boyum 170 ve şuan kilom 69.5... ama bende pko olduğu için iki ileri bir geri gidiyorum. tembellikten spor yaptığı mi söyleyemem. ama akşamları hafif besleniyorum.birde mutlaka ara ogun yapıyorum. sabahları 1 bardak elma sirkeli ılık su içiyorum. zaman zaman beslenme biçimimi degsiriyorum.arada kaçamak yapmayıp kendimi tutsam çok daha iyi sonuç alırım eminim. ama nefis iste...teşekküür ederiiim hoşbuldumm :) 72 ile girdin peki nasıl gidiyor ? benim boyum 1.70 kilom 68 ve hayatımdaki en fazla kilodayım şuanyaşımda 34 buarada . birkaç gündür spor disiplini sağladım kendime ama regliyim o yüzden diyet kısmı için henüz bişeye başlayamıyorum inşallah bikaç güne başlayacağım. rahat giyinebildiğim eski günlerime dönmek istiyoruuuumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?